Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(gus @ 2007 09 14, 21:07)
Pauksteliai man neciulba biggrin.gif as tave dar pamenu nuo kavinukes laiku,kai mes visos graziai bendravom,ir dar kad mus skiria savaite nuo gimtadieniu blush2.gif

As vis galvojau kur tu man "matyta" biggrin.gif doh.gif Vadinasi tu ta mergaite, kurios gimtadienis rugsejo 7d. Dabar jau atsimenu blush2.gif
Sveikinimai ir tau didziausi su neseniai praejusiu gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Geriau veliau nei niekada blush2.gif

Dekui visiems uz sveikinimus ir palinkejimus 4u.gif
Nebesidziaugiu gimtadieniais jau nuo kokio 23-iojo tortadienio biggrin.gif doh.gif

VilmaK, sveika prisijungus 4u.gif Grazi nuotrauka, nuostabi mergyte wub.gif Nuostabi nuotaika nuotraukoje thumbup.gif O cia soft fokuso efekta uzdejai, ar objektyvas toks(o gal nusisneku)? Idomiai man tas pasiliejims atrodo apacioj, kai kuriais atvejais tinka, bet cia noreciau ryskias rankutes matyti...
Ir dar niekas nepaminejo violetines mergaites odos... g.gif ar cia toks sumanymas, ar wb koreguoti reikia? blush2.gif
Bet cia smulkmenos, geras darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 14 rugsėjo 2007 - 23:25
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 14, 22:00)
VilmaM [pagalvojau,kad cia musu Vilmka]

Gerai ax.gif būtų, kad taip sugebėčiau rolleyes.gif , tikiuosi po kokių 10 metų blush2.gif
Šitą niką kai pamačiau, toks mielas biggrin.gif , mergautiniai inicialai rolleyes.gif , buvau M, dabar K hihihi.gif , irnesakyk.gif o tapau nei tas, nei tas ax.gif

Californiagirl dėl mano buvusio turbūt truputį susimaišė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 15, 00:20)
*O cia soft fokuso efekta uzdejai, ar objektyvas toks(o gal nusisneku)? Idomiai man tas pasiliejims atrodo apacioj, kai kuriais atvejais tinka, bet cia noreciau ryskias rankutes matyti...
**Ir dar niekas nepaminejo violetines mergaites odos... g.gif ar cia toks sumanymas, ar wb koreguoti reikia? blush2.gif
* taip, čia soft fukusas sužaidė

** o spalva, bent jau pas mane, labai natūrali g.gif jokio violetinio atspalvio nesimato... bet matomai čia kiekvienam kitaip PC rodo

QUOTE(*dzūkė* @ 2007 09 15, 08:27)
*Gerai  ax.gif  būtų, kad taip sugebėčiau rolleyes.gif , tikiuosi po kokių 10 metų blush2.gif
**Šitą niką kai pamačiau, toks mielas biggrin.gif , mergautiniai inicialai rolleyes.gif , buvau M,  dabar K  hihihi.gif  ,  irnesakyk.gif  o tapau nei tas, nei tas ax.gif
* patikėk sugebėtum ne po 10 metų... tiesiog bandai, dėlioji apšvietimą, pasodini vietoje nenustygstantį modeliuką ir žiūri kas gaunasi... Šio portretuko buvo padaryta ~ 80 nuotraukų ir tik vos keletas buvo tinkamos doh.gif

**visada malonu kažką bendro rasti drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikuciai dar karteli drinks_cheers.gif

zuikis miega grozio miega, tai kur gi as kitur, jei ne su jumis doh.gif nekomentavau nei vienos nuotraukos, ne todel, kad nepastebejau - tiesiog cia kompas jau senukas, ekraniukas maziukas ir tikiu, kad biski gryba pjauna ax.gif

Zuveliuk, su nugalejimu 4u.gif gaila, nezinau slaptazodzio - gausit kas nors atsiust tongue.gif

isimine californiagirl nuotrauka su varlyte wub.gif , Elinos langas thumbup.gif , sillwio vienuolynas (o gal ten ir ne vienuolynas), tik siuo atveju man labiau patiko nesutvarkytas WB, bites majos Vilnius wub.gif (antroji jo versija), dejavu kryziu kalnas - super thumbup.gif

VilmaM - sveika prisijungus 4u.gif labai patinka portretukas wub.gif del violetinio atspalvio sutinku su ca-girl, bet , kaip ir rasiau, monitorius cia senas, kaip zeme biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 15 rugsėjo 2007 - 09:31
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 14, 22:00)
sveika prisijungus.Prasom prisistatyma.Su kuo fotografuoji.stazas ir seip gyvenimo patirtis laugh.gif juokauju,bet prasom placiau.

smile.gif smile.gif smile.gif Stazo kaip ir neturiu. Kazkas uzplauke ir isigijau Nikon D40X blush2.gif Tai dabar mokinuosi, kazkiek gaunasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 09 15, 09:30)
smile.gif  smile.gif  smile.gif Stazo kaip ir neturiu. Kazkas uzplauke ir isigijau Nikon D40X blush2.gif  Tai dabar mokinuosi, kazkiek gaunasi. mirksiukas.gif

pasidalink su mumis mirksiukas.gif sveikinu su pirkiniu ir sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 14, 21:08)
Priimu bet kokio plauko kritiką  ax.gif

user posted image

nereali nuotrauka blink.gif . Kokia graži mergaitė. Nuostabi kompozicija 4u.gif . Dėkui už parodytą tokį grožį
Dar nuostabiai graži bitės Majos nuotrauka wub.gif. Nereali tiesiog.

Californiagirl
, sveikinu tave su gimše. Mudvi abi- mergelės smile.gif

Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 15, 00:20)
Ir dar niekas nepaminejo violetines mergaites odos... g.gif ar cia toks sumanymas, ar wb koreguoti reikia? blush2.gif
Bet cia smulkmenos, geras darbelis thumbup.gif

man tai mergaitės odelė matosi - ne violetinė, o porcelianinė. Taip vadina raudonplaukių mergaičių odos spalvą laudyje smile.gif . Man labai gražu ir rausvi plaukai, ir porcelianinė oda, nes pati esu juodaplaukė, rudaodė. Ne negrė lotuliukas.gif , bet beveik doh.gif. Nuolat pavydžiu šviesiaodėms, ypač raudonais plaukais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 15 rugsėjo 2007 - 09:51
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 09 15, 10:30)
...Kazkas uzplauke ir isigijau Nikon D40X blush2.gif  Tai dabar mokinuosi, kazkiek gaunasi. mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif vieną dieną ir man taip pat užplaukė... bandau susidraugauti su tokiu pat Nikon'u bigsmile.gif

QUOTE(Elina @ 2007 09 15, 10:50)
man tai mergaitės odelė matosi - ne violetinė, o porcelianinė. Taip vadina raudonplaukių mergaičių odos spalvą laudyje smile.gif
vat būtent ir mano monitorius (ne LCD) rodo tokią spalvą g.gif

o šiaip tai labai malonu sulaukti tiek dėmesio... biški mano nosytė dėl to užsirietė, bet pasistengsiu labai neišpuikti tongue.gif

Gal galit man kas paaiškinti dėl tų ND? ta prasme kur kelti foto? kiek laiko tam skiriama ir t.t... nors ir skaičiau, bet kažkaip ne iki galo supratau viską blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 09 13, 22:01)
Noriu įmest porą senų fotkių jūsų teismui. Kaip visada, prašau sakyti viską.

1) labai sunki ir virsta. tą didybę ir galingą aukštį man atrodo būtų galima gražiai parodyti fotografuojant vertikaliai ir pasirinkus apatinį fotografavimo tašką.
2) labai mėlyna, bet vaizdlis tikrai liuks

QUOTE(dejavu @ 2007 09 13, 22:08)
Ar labai tamsi? Nes vėl nesu tikra dėl savo monitoriaus....

pas mane labai normaliai - netamsi smile.gif

QUOTE(Elina @ 2007 09 14, 11:28)
Sveiki, gulėjau ligoninėj verysad.gif . Bet net ir ten fotiką atitįsau smile.gif . Įmesiu kelias nuotraukas, pakritikuokit, please 4u.gif

man labiausiai patiko langas su remontininkais smile.gif
Elina, žiūrėk, daugiau nesirk ir ligoninėse negulėk mirksiukas.gif
QUOTE(bite maja @ 2007 09 14, 19:29)
aš vis dar kankinu tą nuotrauką. šį kartą gal geriau? dariau su Photomatix

pas mane vis tiek blyškoka atrodo, bet jau daug geriau nei ankstesnioji wink.gif
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 14, 21:08)
Noriu draugauti, bendrauti, gauti geros kritikos, semtis patirties iš Jūsų ir šiaip turėti gerą laiką su Jumis  flirt.gif
Ir iš karto rodau foto, kuri pgl mane kaip ir tiktų pasiūlytai temai "Didelis/mažas"
(tiesa tie namų darbai kol kas man tamsus miškas... nesupratau kas, kur, kaip juos dėti... bet tikiuosi su laiku "įsikirsti" į šią jūsų sistemą)
Priimu bet kokio plauko kritiką  ax.gif

Sveika sveika 4u.gif
tavo fotke labai nei tik graži mirksiukas.gif
bent jau man ji dvelkia begaliniu švelnumu, trapumu ir paslaptimi rolleyes.gif

o tau, californiagirl, gimtadienio proga siunčiu tortąsmile.gif
tau belieka tik žvakutes uždegt ir kuo daugiau norų sugalvojus užpūst wink.gif
user posted image
p.s. na jis darytas prieš gerą savaitę taip kad liko tik fotografija...
Atsakyti
Labdien

QUOTE(Atra @ 2007 09 14, 20:30)
aš irgi norėčiau slaptažodžio, paveizėt bet nuotraukas, kompozicijas, namų darbų nebeatlikinėju, nes supratau, kad man dar iki jūsų oi toli, toli...

Nezinau,kaip jus,bet as skaityciau,kad betkam tokiu atveju nedalinkim irgi slaptazodziu.Tam,kad patekt y ten,kur daug kas nenori,kad butu patekta..As tai nieko pries neturiu,bet kadangi taip jau viska slaptinam,tai skaitau,kad naujokas atejes,prisistates,butu smagu,kad prisistatymas vyktu ir parodant bent viena savo darba ir budamas ne tik stebetoju,o pasakes,kad ir komentara "patinka-nepatinka": GAUNA SLAPTAZODZIUS.Butu teisinga manau.Nes kitu atveju slaptazodziu keitimai velgi netenka prasmes...

Atra, o sakymas,kad iki musu dar toli irgi nesiskaito.Nezinau iki ko cia toli,nes visi mokomes.O tu nori ce ateit ir pateikt idealias fuotkes nuo kuriu aikciotume?Geriau pateik fuotkes ir gauk patarimu ,ka darai ne taip.Tai va tiek siam kartui.Gavai siknon? hihihi.gif

Inc,o ten tuortas valgomas?Kaip ten?ir is ko? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 15 rugsėjo 2007 - 10:45
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 15, 11:33)

Inc,o ten tuortas valgomas?Kaip ten?ir is ko?  blink.gif

nea. tortas nevalgomas.
šį kartą tortas iš gėlių bei uogų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

bandziau perskaityti ka praleidau, nelabai pavyko, bet uzmaciau,kad sveikinimai Zuvialiai, labai noreciau foto isvysti, tik niekaip neieinu su senais slaptazodziais i ND. Jei kam nesunku atsiuskit man prasau 4u.gif

Kiek daug pokyciu cia bigsmile.gif Idomiu nuotrauku bigsmile.gif

oi kokia atsilikus jauciuosi doh.gif
Atsakyti