Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 14, 19:20)
4u.gif

Gus, esu kuo labiausiai nustebinta is kur tokia naujiena suzinojai biggrin.gif  Ir kokie paukstelaiai taip ciulba g.gif  biggrin.gif
Bet aciu aciu, labai malonu wub.gif  4u.gif

oi, California, aš ir prisijungiu. daug gražių nuotraukų 4u.gif
beje, tos tavo dvi įdėtos nuotraukos nu labai labai wub.gif

P.S. ta su sraige man priminė mano katinus doh.gif . vieną kartą taip pat abu sukritę žiūrėjo kaip voriukas ropoja lotuliukas.gif

aš vis dar kankinu tą nuotrauką. šį kartą gal geriau? dariau su Photomatix

user posted image

Atsakyti
Elina, gražios nuotraukos. Ypač su plunksna ir parkelis (tik aš gal apačią pakirpčiau, kad vandens nebūtų).
O langas irgi smagus. Zuvialios pataisymas dar labiau jį akcentuoja.

QUOTE(zuvialia)
inmetu tik sumazinta[zinau horizonta reik pataisyt,bet pataisius,didziosios jachtos stiebas remia dangu...],bet manau siai temai visai y tema is praeitos savaites varzybu...

Aš kartais, kur vos vos trūksta dangaus ar šiaip kokio objekto pasukus kadrą, priklonuoju.

QUOTE(Uliuliuska @ 2007 09 14, 12:00)
Sveikos mergynos. Labai noreciau prie jusu prisijungti, bet kolkas skaitau tik jusu prirasyta 1 tema.

Sveika 4u.gif Gero skaitymo smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 09 14, 18:33)
degute, aš muset jūsų šeimynėlę mačiau. išrišau iš foto iš sostinės dienų kūdroj  mirksiukas.gif moteriškę su šviesiais trumpais plaukais mačiau su dviem berniukais kaip tik toje pusėje atsitūpusią ir baisiai fotografuoti pasiruošusią Bareikio ir Kulikausko koncertą. o aš tą dieną sąmoningai namie fotiką palikau ir graužiausi alkūnes, nes kadrų ant scenos neblogų buvo, o aplink dar daugiau  doh.gif todėl žiūrėjau į tą moterį su fotiku ir pavydėjau juodai juodai  lotuliukas.gif

Nu tikrai buvau. Ir su dviem berniokais. Tikrai sėdėjau prieky ant žemės ir fotkinau. Labai patinka man Bareikis, Kulikauskas ir kiti dainuojantys aktoriai. Tik kad aš su lb trumpais ir tamsiais plaukais. Tikrai nei trupučio šviesumo juose nėr ax.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 09 14, 19:29)

Pagal mane, tai labai gerai. Ir debesys efektingi.

California su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
californiagirl - jungiuosi ir as prie sveikinimu 4u.gif ir prie bites majos palinkejimu drinks_cheers.gif wub.gif

sveikuciai 4u.gif

mes vis dar atostogaujam... doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Dvi dienas buvau tiesiog svečias šioje temoje. Pagaliau perskaičiau...

Noriu draugauti, bendrauti, gauti geros kritikos, semtis patirties iš Jūsų ir šiaip turėti gerą laiką su Jumis flirt.gif

Ir iš karto rodau foto, kuri pgl mane kaip ir tiktų pasiūlytai temai "Didelis/mažas"
(tiesa tie namų darbai kol kas man tamsus miškas... nesupratau kas, kur, kaip juos dėti... bet tikiuosi su laiku "įsikirsti" į šią jūsų sistemą)

Priimu bet kokio plauko kritiką ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 14, 07:32)

Priimk sveikinimus ir iš manęs 4u.gif Geros akies ir lengvo fotoaparato mirksiukas.gif

QUOTE(Elina @ 2007 09 14, 10:28)
Sveiki, gulėjau ligoninėj verysad.gif . Bet net ir ten fotiką atitįsau smile.gif . Įmesiu kelias nuotraukas, pakritikuokit, please 4u.gif

Šaunuolė, laiko veltui neleidai smile.gif Langas man patinka.

QUOTE(bite maja @ 2007 09 14, 18:29)

Kokius 6 milijonus kartų geriau. Puikiai thumbup.gif
Siųsiuos ir aš Photomatix.
Papildyta:
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 14, 20:08)
Sveiki  4u.gif
Priimu bet kokio plauko kritiką  ax.gif

Sveika 4u.gif
Kritikos šį kartą nebus. Man groja viskas: ir pasirinkta kompozicija, ir fono apšvietimas, ir odos atspalvis (gal kiek blaško kairys apatinis kampas). Šaunus darbas.
Kiek metų fotografuoji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 09 14, 21:14)
Sveika  4u.gif
Kritikos šį kartą nebus. Man groja viskas: ir pasirinkta kompozicija, ir fono apšvietimas, ir odos atspalvis (gal kiek blaško kairys apatinis kampas). Šaunus darbas.
Kiek metų fotografuoji?  smile.gif

smagu, taip iš karto ir be kritikos išsisukti rolleyes.gif

dėl tų metų, tai kaip čia pasakius... g.gif Fotografija šalia manęs jau kokie 12 metų, bet iki šiol ji buvo tik kaip viena iš verslo sričių (fotoprekių parduotuvėlė), o dabar bandau kažką rimčiau daryti... Nors tam neturiu nei tinkamo išsilavinimo, nei pakankamai žinių... tiesiog darau viską nuojautos vedama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 09 14, 20:54)
californiagirl - jungiuosi ir as prie sveikinimu 4u.gif ir prie bites majos palinkejimu drinks_cheers.gif  wub.gif

Ca_girl ir asprisidedu prie gimtadieniniu sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kada valgysim torta? smile.gif wink.gif
Papildyta:
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 14, 21:24)
smagu, taip iš karto ir be kritikos išsisukti  rolleyes.gif

dėl tų metų, tai kaip čia pasakius...  g.gif Fotografija šalia manęs jau kokie 12 metų, bet iki šiol ji buvo tik kaip viena iš verslo sričių (fotoprekių parduotuvėlė), o dabar bandau kažką rimčiau daryti... Nors tam neturiu nei tinkamo išsilavinimo, nei pakankamai žinių... tiesiog darau viską nuojautos vedama  ax.gif

sveika prisijungus 4u.gif
grazi nuotraukyte, man tik nelabai tas suliejimas apacioj, geriau butu be jo. O siaip grazu 4u.gif

idomu idomu kokia ten fototechnika prekiaujate? wink.gif ir kur jusgalima rasti smile.gif

Bite maja, pataisyta nuotrauka thumbup.gif nereali tikrai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 14 rugsėjo 2007 - 20:50
QUOTE(Drumbacele @ 2007 09 14, 21:37)
sveika prisijungus  4u.gif
grazi nuotraukyte, man tik nelabai tas suliejimas apacioj, geriau butu be jo. O siaip grazu  4u.gif

idomu idomu kokia ten fototechnika prekiaujate? wink.gif ir kur jusgalima rasti smile.gif
dėl to bluro turiu sau irgi šiokį tokį priekaištą, bet...

o mūsų fototechnika manau nelabai jus domins, nes randamės Panevėžyje... smile.gif
Atsakyti
Californiene su dienrozdenijum !! tik daba per ta kakla nelemta atejo man,koks cia pas mum praznikas.Ale tortais nekvepia,tai booze negi kaklas uzuodzia...

QUOTE(Uliuliuska @ 2007 09 14, 10:00)
Sveikos mergynos. Labai noreciau prie jusu prisijungti, bet kolkas skaitau tik jusu prirasyta 1 tema.

sveika prisijungus.Prasom prisistatyma.Su kuo fotografuoji.stazas ir seip gyvenimo patirtis laugh.gif juokauju,bet prasom placiau.
QUOTE(zulika @ 2007 09 14, 13:46)

ei,zulikiuk prasom drasiau.Ir nereikes bedavot,kad neyeini.Juk mazas bandymas.keli komentariukai ne baisi beda.Mes gi nesikandziojam hihihi.gif

VilmaM [pagalvojau,kad cia musu Vilmka] wow.gerai tu cia.Saunus darbelis.Tik man irgi nesinori to pablurimo is apacios.Nelabai naturaliai anas ten...Grazus vaikiukas,ir israiska liuks.

wyshniene sveika pasirodzius,a fuotkes kur?nematom atostogu nuotaikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 14 rugsėjo 2007 - 21:03
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 14, 18:20)
4u.gif

Gus, esu kuo labiausiai nustebinta is kur tokia naujiena suzinojai biggrin.gif  Ir kokie paukstelaiai taip ciulba g.gif  biggrin.gif
Bet aciu aciu, labai malonu wub.gif  4u.gif

Pauksteliai man neciulba biggrin.gif as tave dar pamenu nuo kavinukes laiku,kai mes visos graziai bendravom,ir dar kad mus skiria savaite nuo gimtadieniu blush2.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 09 14, 19:54)

mes vis dar atostogaujam...  doh.gif  rolleyes.gif

g.gif ko taip liudnai,as tau pavydziu kad tu LT ax.gif fainai,Lt krepsininkus sutiksi mirksiukas.gif O jei po teisybei,tai ir as laukiu kada baigsis tavo atostogos ax.gif
tai nieks nezinot kaip man background`a pakeist i vientisa spalva?Wyshnia nei tu nzn? g.gif
VilmaM,man tavo portretas irgi super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 09 14, 21:07)
g.gif ko taip liudnai,as tau pavydziu kad tu LT ax.gif fainai,Lt krepsininkus sutiksi mirksiukas.gif O jei po teisybei,tai ir as laukiu kada baigsis tavo atostogos ax.gif
tai nieks nezinot kaip man background`a pakeist i vientisa spalva?Wyshnia nei tu nzn? g.gif

biggrin.gif na nebent kirpt ir klijuot su PS g.gif
Atsakyti
sveikos,

aš irgi norėčiau slaptažodžio, paveizėt bet nuotraukas, kompozicijas, namų darbų nebeatlikinėju, nes supratau, kad man dar iki jūsų oi toli, toli...
Atsakyti