Elina, gražios nuotraukos. Ypač su plunksna ir parkelis (tik aš gal apačią pakirpčiau, kad vandens nebūtų).
O langas irgi smagus. Zuvialios pataisymas dar labiau jį akcentuoja.
QUOTE(zuvialia)
inmetu tik sumazinta[zinau horizonta reik pataisyt,bet pataisius,didziosios jachtos stiebas remia dangu...],bet manau siai temai visai y tema is praeitos savaites varzybu...
Aš kartais, kur vos vos trūksta dangaus ar šiaip kokio objekto pasukus kadrą, priklonuoju.
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 09 14, 12:00)
Sveikos mergynos. Labai noreciau prie jusu prisijungti, bet kolkas skaitau tik jusu prirasyta 1 tema.
Sveika
Gero skaitymo
QUOTE(Sansara @ 2007 09 14, 18:33)
degute, aš muset jūsų šeimynėlę mačiau. išrišau iš foto iš sostinės dienų kūdroj
moteriškę su
šviesiais trumpais plaukais mačiau su dviem berniukais kaip tik toje pusėje atsitūpusią ir baisiai fotografuoti pasiruošusią Bareikio ir Kulikausko koncertą. o aš tą dieną sąmoningai namie fotiką palikau ir graužiausi alkūnes, nes kadrų ant scenos neblogų buvo, o aplink dar daugiau
todėl žiūrėjau į tą moterį su fotiku ir pavydėjau juodai juodai
Nu tikrai buvau. Ir su dviem berniokais. Tikrai sėdėjau prieky ant žemės ir fotkinau. Labai patinka man Bareikis, Kulikauskas ir kiti dainuojantys aktoriai. Tik kad aš su lb trumpais ir tamsiais plaukais. Tikrai nei trupučio šviesumo juose nėr
QUOTE(bite maja @ 2007 09 14, 19:29)
aš vis dar kankinu tą nuotrauką. šį kartą gal geriau? dariau su Photomatix
Pagal mane, tai labai gerai. Ir debesys efektingi.
California su gimtadieniu