Elina,tas paskutinysis langas irgi labai.Tik pastebiu,kad centruoji objektus.Siektiek stumtelejau langa desinen,pakirpau sakeliu.Gal kiek noretusi virsaus..bet as greitom...Man taip geriau ziurisi... O tu malacius.Tavo fotografijose jau matau istorija
o su obuoliukais.. jei juos palieku tada akys krypsta ir y juos ir y langa [cia is serijos mirgu margu].O siuo atveju kiek supratau pagrindinis akcentas langas su savo ISTORIJA?
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 14, 11:47)
Elina,tas paskutinysis langas irgi labai.Tik pastebiu,kad centruoji objektus.Siektiek stumtelejau langa desinen,pakirpau sakeliu.Gal kiek noretusi virsaus..bet as greitom...Man taip geriau ziurisi... O tu malacius.Tavo fotografijose jau matau istorija
čiotkai , tik tų žalių obuoliukų nebesimato
Sveikos mergynos. Labai noreciau prie jusu prisijungti, bet kolkas skaitau tik jusu prirasyta 1 tema.
Na ir priraset vos speju skaityt...............
einu meginsiu jungtis, patikrinsiu ar ne per daug uzslaptinot viska
p.s. o kodel nenorite rodyti nuotrauku kitiems? Na pvz komentuoti tik mes galetume, bet kas nori tegul ziuri. Juk visai negaila, bent jau man. Nesuprantu, kam toks uzslaptinimas...
einu meginsiu jungtis, patikrinsiu ar ne per daug uzslaptinot viska
p.s. o kodel nenorite rodyti nuotrauku kitiems? Na pvz komentuoti tik mes galetume, bet kas nori tegul ziuri. Juk visai negaila, bent jau man. Nesuprantu, kam toks uzslaptinimas...
QUOTE(Drumbacele @ 2007 09 14, 11:32)
jei mato visi, tai ir komentuoja visi. nes nereik slaptažodžio komentavimui visai. todėl ir gaunas, kad visokie anonimai kiršina visus ir nuotaikas gadina
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 13, 23:37)
na va uzsuku as retsykiais pasiskaitineti, nedalyvauju namu darbu ruosime, o jei keisit slaptazodi tai ir i darbus paspoksoti nebegalesiu...
QUOTE(Drumbacele @ 2007 09 14, 12:32)
nu labai gaila, kad nebenorit net parodyti kitiems savo namų darbų
aš buvau iš pasyvių žiūrėtojų, niekad nesu nei dėjusi, nei rašiusi, bet visada pažiūrėdavau, komentarus paskaitydavau, pasimokydavau
QUOTE(Sansara @ 2007 09 14, 14:05)
jei mato visi, tai ir komentuoja visi. nes nereik slaptažodžio komentavimui visai. todėl ir gaunas, kad visokie anonimai kiršina visus ir nuotaikas gadina
kažkaip ten galima padaryt, kad mato visi, o norėdami komentuoti ar įdėti foto privalo prisijungti...
reikia eksperimentuot su private ir public (ir passw ar nuimt ar uždėt, nepamenu, pasižiūrėkit, tikrai tokia galimybė yra)
neatimkit slaptiems jūsų gerbėjams paskutinės vilties
Laba
Gal ir man slaptažodį pametėtumėt
Gal ir man slaptažodį pametėtumėt
QUOTE(Sansara @ 2007 09 14, 09:33)
Valanda, dėl sodrumo. manau labai įtakoja ekspozicija. nes uždėjus ekspokorekciją į minusą, tas pats kadras labai pasodrėja. vakar kaip tik smėlio dėžėj praktikavausi ant savo zuikio. kai apšvietimas netinkamas, užmeti į minusą ir spalvos įgauna visai kitokius atspalvius ir gilumą. man tai buvo reikšmingas atradimas, nes vakar vėl pagaliau išgavau mane tenkinanačias spalvas be PS
Californiagirl, man tavo nuotraukos su berniokais ir sraige super. Labai pritariu pirmosios nuotraukos buvusiems komentarams del rankutes trukumo ir virsaus pakirpimo, o antrosios trukumeli pati pasakei. Visa kita LIUX. malacius!
degute, aš muset jūsų šeimynėlę mačiau. išrišau iš foto iš sostinės dienų kūdroj moteriškę su šviesiais trumpais plaukais mačiau su dviem berniukais kaip tik toje pusėje atsitūpusią ir baisiai fotografuoti pasiruošusią Bareikio ir Kulikausko koncertą. o aš tą dieną sąmoningai namie fotiką palikau ir graužiausi alkūnes, nes kadrų ant scenos neblogų buvo, o aplink dar daugiau todėl žiūrėjau į tą moterį su fotiku ir pavydėjau juodai juodai
QUOTE(valanda @ 2007 09 14, 16:10)
Californiagirl, man tavo nuotraukos su berniokais ir sraige super. Labai pritariu pirmosios nuotraukos buvusiems komentarams del rankutes trukumo ir virsaus pakirpimo, o antrosios trukumeli pati pasakei. Visa kita LIUX. malacius!
Gus, esu kuo labiausiai nustebinta is kur tokia naujiena suzinojai Ir kokie paukstelaiai taip ciulba
Bet aciu aciu, labai malonu