Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

Elina,tas paskutinysis langas irgi labai.Tik pastebiu,kad centruoji objektus.Siektiek stumtelejau langa desinen,pakirpau sakeliu.Gal kiek noretusi virsaus..bet as greitom...Man taip geriau ziurisi... blush2.gif O tu malacius.Tavo fotografijose jau matau istorija mirksiukas.gif

user posted image

o su obuoliukais.. jei juos palieku tada akys krypsta ir y juos ir y langa [cia is serijos mirgu margu].O siuo atveju kiek supratau pagrindinis akcentas langas su savo ISTORIJA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 14 rugsėjo 2007 - 10:54
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 14, 11:47)
Elina,tas paskutinysis langas irgi labai.Tik pastebiu,kad centruoji objektus.Siektiek stumtelejau langa desinen,pakirpau sakeliu.Gal kiek noretusi virsaus..bet as greitom...Man taip geriau ziurisi...  blush2.gif  O tu malacius.Tavo fotografijose jau matau istorija  mirksiukas.gif

čiotkai thumbup.gif , tik tų žalių obuoliukų nebesimato verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergynos. Labai noreciau prie jusu prisijungti, bet kolkas skaitau tik jusu prirasyta 1 tema.
Atsakyti
Na ir priraset karsta.gif vos speju skaityt...............
einu meginsiu jungtis, patikrinsiu ar ne per daug uzslaptinot viska smile.gif

p.s. o kodel nenorite rodyti nuotrauku kitiems? Na pvz komentuoti tik mes galetume, bet kas nori tegul ziuri. Juk visai negaila, bent jau man. Nesuprantu, kam toks uzslaptinimas... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 14 rugsėjo 2007 - 11:38
Uzrakinta...
Ar galit ir man tuomet parasyti slaptazodi?
Gal dar ir nuotrauka ND temai turesiu, bet paveluotai ikelsiu, ne balsavimui. Nuo pirmadienio laukia kraustymasis i nauja buta.... Bus ka veikti

aciu Dejavu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 14 rugsėjo 2007 - 13:02
QUOTE(Drumbacele @ 2007 09 14, 11:32)
p.s. o kodel nenorite rodyti nuotrauku kitiems? Na pvz komentuoti tik mes galetume, bet kas nori tegul ziuri. Juk visai negaila, bent jau man. Nesuprantu, kam toks uzslaptinimas... g.gif

jei mato visi, tai ir komentuoja visi. nes nereik slaptažodžio komentavimui visai. todėl ir gaunas, kad visokie anonimai kiršina visus ir nuotaikas gadina doh.gif
Atsakyti
Prisijungima ir slaptazodi gavau jau antrakart, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 13, 23:37)
na va sad.gif uzsuku as retsykiais pasiskaitineti, nedalyvauju namu darbu ruosime, o jei keisit slaptazodi tai ir i darbus paspoksoti nebegalesiu...

QUOTE(Drumbacele @ 2007 09 14, 12:32)

nu labai gaila, kad nebenorit net parodyti kitiems savo namų darbų verysad.gif
aš buvau iš pasyvių žiūrėtojų, niekad nesu nei dėjusi, nei rašiusi, bet visada pažiūrėdavau, komentarus paskaitydavau, pasimokydavau 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 09 14, 14:05)
jei mato visi, tai ir komentuoja visi. nes nereik slaptažodžio komentavimui visai. todėl ir gaunas, kad visokie anonimai kiršina visus ir nuotaikas gadina  doh.gif

kažkaip ten galima padaryt, kad mato visi, o norėdami komentuoti ar įdėti foto privalo prisijungti...
reikia eksperimentuot su private ir public (ir passw ar nuimt ar uždėt, nepamenu, pasižiūrėkit, tikrai tokia galimybė yra)
neatimkit slaptiems jūsų gerbėjams paskutinės vilties 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Gal ir man slaptažodį pametėtumėt ax.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 14, 09:33)
Valanda, dėl sodrumo. manau labai įtakoja ekspozicija. nes uždėjus ekspokorekciją į minusą, tas pats kadras labai pasodrėja. vakar kaip tik smėlio dėžėj praktikavausi ant savo zuikio. kai apšvietimas netinkamas, užmeti į minusą ir spalvos įgauna visai kitokius atspalvius ir gilumą. man tai buvo reikšmingas atradimas, nes vakar vėl pagaliau išgavau mane tenkinanačias spalvas be PS  doh.gif

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

Californiagirl, man tavo nuotraukos su berniokais ir sraige super. Labai pritariu pirmosios nuotraukos buvusiems komentarams del rankutes trukumo ir virsaus pakirpimo, o antrosios trukumeli pati pasakei. Visa kita LIUX. malacius!
Atsakyti
degute, aš muset jūsų šeimynėlę mačiau. išrišau iš foto iš sostinės dienų kūdroj mirksiukas.gif moteriškę su šviesiais trumpais plaukais mačiau su dviem berniukais kaip tik toje pusėje atsitūpusią ir baisiai fotografuoti pasiruošusią Bareikio ir Kulikausko koncertą. o aš tą dieną sąmoningai namie fotiką palikau ir graužiausi alkūnes, nes kadrų ant scenos neblogų buvo, o aplink dar daugiau doh.gif todėl žiūrėjau į tą moterį su fotiku ir pavydėjau juodai juodai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 14 rugsėjo 2007 - 17:33
QUOTE(valanda @ 2007 09 14, 16:10)
Californiagirl, man tavo nuotraukos su berniokais ir sraige super. Labai pritariu pirmosios nuotraukos buvusiems komentarams del rankutes trukumo ir virsaus pakirpimo, o antrosios trukumeli pati pasakei. Visa kita LIUX. malacius!

4u.gif

Gus, esu kuo labiausiai nustebinta is kur tokia naujiena suzinojai biggrin.gif Ir kokie paukstelaiai taip ciulba g.gif biggrin.gif
Bet aciu aciu, labai malonu wub.gif 4u.gif
Atsakyti