Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

Manyciau, kad tiesiog reiketu natirmorto autorei pasakyti, ka fotografuojam. Nes tema labaia pstrakti ir kiekvienas isivaizduojam ka tik norim. Pvz.: namu apyvokos daigtai arba tiesiog viska, kas ieina i zodi natiurmortas.
Atsakyti
man atrodo, kad viskas aišku, imi bet ką, ką randi namuose ir delioji į gražią kompoziciją su geru apšvietimu ir viskas. na po ranka nerasi tikrai kokio barsuko, kelmo, ar jūros... o visa kitą yra arba namų apyvokos ar dekoratyviniai daiktai ir maistas biggrin.gif o jie manau visi 100 proc tinka natiurmortui smile.gif
Atsakyti
Taigi sąvaržėlė parašė - negyvi gyvosios gamtos arba žmogaus apyvokos daiktai.
Manau, pagrindinis dalykas - sužaisti su apšvietimu, kad pasimokytume, kaip naudoti šviesą. (o po to pasidalinti info, ką kaip kas padarė) O ką fotografuoti jūsų fantazijos reikalas 4u.gif
Atsakyti
aš mąstau kaip ir Sansara, tai tiesiog sudėlioti daiktai, o gali būt manau bele kas.. fonas gali būt irgi bet koks, kaip suprantu natiurmortui būtent yra svarbiausia labai gera kompozicija, kaip sudėti daiktus, iš kokio kampo fotografuoti, kiek jų dėti, kaip apšviesti, ką pabrėžti apšvietimu, kompozicija, spalvom ir pan..

ir tema labai gerai apibrėžta, tikrai nėra plati, čia jau snapshoto nepadarysi, nebent rasi kito žmogaus idealiai tinkantį paruoštą natiurmortą..
Atsakyti
klausykit, ar galit po balsavimo nueiti ir pasirašyti po savo FOTO į namų darbų albumą.
kažkas kraupaus, kas kartą primenam ir vis tiek tas pats, negi taip sunku? doh.gif reiks priimti kažkokią taisyklę, kad nepasirašiusius velniop trinam iš visų albumų ir tiek. kokia nauda iš kabančios anoniminės foto? g.gif nei turi ko paklausti kaip darė, nei iš viso žinai ko klausti, nei iš viso žinai ar tai darė kas iš mūsų ar šiaip kas įmetė, juk passw viešai skelbiam doh.gif
tiesa, kadangi mokomės mes čia, tai su rugsėjo 1-aja 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

sveikinimai dejavu 4u.gif aciu uz nauja tema - man labai labai idomi, bet neatliksiu ax.gif mes ketvirtadieni i Lt atostogu atskridom ir be fotoaparato biggrin.gif

ir... su rugsejo 1-aja mus drinks_cheers.gif
Atsakyti
iš žodyno:
natiurmòrtas sm. (1) TrpŽ
1. vaizduojamajame mene – apyvokos reikmenų, nuskintų gėlių, vaisių ir kitokių daiktų vaizdavimas.
2. rš paveikslas, vaizduojantis tokius daiktus.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 09 01, 11:16)
Sveiki 4u.gif

sveikinimai dejavu 4u.gif aciu uz nauja tema - man labai labai idomi, bet neatliksiu ax.gif mes ketvirtadieni i Lt atostogu atskridom ir be fotoaparato biggrin.gif

ir... su rugsejo 1-aja mus drinks_cheers.gif

Sveika atvykus 4u.gif jei labai nori daryt ND, prasom i svecius, fotika paskolinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 01, 08:26)
klausykit, ar galit po balsavimo nueiti ir pasirašyti po savo FOTO į namų darbų albumą.
kažkas kraupaus, kas kartą primenam ir vis tiek tas pats, negi taip sunku?  doh.gif reiks priimti kažkokią taisyklę, kad nepasirašiusius velniop trinam iš visų albumų ir tiek. kokia nauda iš kabančios anoniminės foto?  g.gif nei turi ko paklausti kaip darė, nei iš viso žinai ko klausti, nei iš viso žinai ar tai darė kas iš mūsų ar šiaip kas įmetė, juk passw viešai skelbiam  doh.gif

100% sutinku su tavo mintim drinks_cheers.gif
Irgi pagalvojau, kad kas nori tas gali imesti nuotraukas tiesiog siaip sau, net neprisijunge prie musu burio g.gif Trinam nuotraukas be nicku lauk ir viskas drinks_cheers.gif

Dejavu, SVEIKINU tikrai sauniausia foto thumbup.gif Ir puiki nauja tema thumbup.gif Si kart reiks padaryti ND, nes ner kaip issisukti...ne lauke, ne nakti... blush2.gif biggrin.gif

P.S. Kieno is musu Kudroje nuotraukyte "...rupestelis..."? ax.gif Supratau, kad kazkieno is musiskiu (is vieno autoriaus komentaro po mano nuotrauka) biggrin.gif tik grazaus vaikiuko neatpazistu wub.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 01 rugsėjo 2007 - 16:49
Laba diena 4u.gif
Turiu klausimeli ax.gif Kiek Lietuvoje kainuoja Canon 30D baterijos pakrovejas? As nezinau ar man nusipirkti adaptoriu jau turimam pakrovejui, ar apsimoka Lietuvoje geriau nauja pakroveja isigyti? Jei kas zinot parasykit man iki rytojaus prasau 4u.gif Pirmadieni jau skrendam i Lietuvele thumbup.gif

Dejavu, sveikinu thumbup.gif Sauni tema namu darbams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2007 09 01, 23:04)
Laba diena 4u.gif
Turiu klausimeli ax.gif  Kiek Lietuvoje kainuoja  Canon 30D baterijos pakrovejas? As nezinau ar man nusipirkti adaptoriu jau turimam pakrovejui, ar apsimoka Lietuvoje geriau nauja pakroveja isigyti? Jei kas zinot parasykit man iki rytojaus prasau 4u.gif Pirmadieni jau skrendam i Lietuvele thumbup.gif
Dejavu, sveikinu thumbup.gif  Sauni tema namu darbams 4u.gif

zinnau tik kad adaptorius 16lt kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 01, 01:26)
kažkas kraupaus, kas kartą primenam ir vis tiek tas pats, negi taip sunku?  doh.gif reiks priimti kažkokią taisyklę, kad nepasirašiusius velniop trinam iš visų albumų ir tiek. kokia nauda iš kabančios anoniminės foto?  g.gif nei turi ko paklausti kaip darė, nei iš viso žinai ko klausti, nei iš viso žinai ar tai darė kas iš mūsų ar šiaip kas įmetė, juk passw viešai skelbiam  doh.gif

tai ir reikia paskirt maximum savaite laiko pasirasyt po namu darbais... ir kurios nuotraukos lieka be autoriu, tas mesti lauk biggrin.gif nera cia ko cackintis biggrin.gif
o gal nedrasu pasirasyt po jomis, ypac jei ne kokius komentarus gauni? g.gif kazkaip man tokia mintis sove i galva..... blush2.gif

Atsakyti