zinau, jog nestropi mokinuke esu.... bet noreciau ir as gauti slaptazodi
ir tiesa - namu darbai dabar atliekami per savaite? ar dvi vis tik bandom?
ant kiekieno albumo slaptazodis, kaip dabar ant paskutines temos-man tinka
Degute,na matai.maladiec.Labai smagu, kad pakomentuoji ne tik kaip grazu negrazu,bet netgi pasakai,kaip darytum kitaip.Saunuole.
Bite ma,ant spynukes uzejus man irgi nieko nereikia keist.t.y. nereikalauja jokio slaptazodzio.Tiesa,apacioje man rodo netgi musu slaptazodi!
silwio pasiulymas man tinka.Tik ar neuzsikrausi sau darbo?
inmetu tik sumazinta[zinau horizonta reik pataisyt,bet pataisius,didziosios jachtos stiebas remia dangu...],bet manau siai temai visai y tema is praeitos savaites varzybu...
Bite ma,ant spynukes uzejus man irgi nieko nereikia keist.t.y. nereikalauja jokio slaptazodzio.Tiesa,apacioje man rodo netgi musu slaptazodi!
silwio pasiulymas man tinka.Tik ar neuzsikrausi sau darbo?
inmetu tik sumazinta[zinau horizonta reik pataisyt,bet pataisius,didziosios jachtos stiebas remia dangu...],bet manau siai temai visai y tema is praeitos savaites varzybu...
pabandykit i kitus ieit, negi ir nereikalaus slaptazodzio
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 14, 10:24)
nieko nesuprantu tada . gal tu prisijungus esi ten? aš kai bandžiau, pirmą kartą man rodė, kad paskutinis albumas yra su spyna ir pareikalavo slaptažodžio. prisijungiau ir viskas tvarkoj buvo. bet kai antrą kartą užėjau, tada slaptažodžio jokio nereikalavo
kas turit kokių pasiūlymų?
Papildyta:
QUOTE(astaxa @ 2007 09 14, 10:50)
pabandykit i kitus ieit, negi ir nereikalaus slaptazodzio
nereikalaus, nes tik ant dviejų paskutinių aš uždėjau mūsų naują slaptažodį. taip sakant, pabandymui
QUOTE(bite maja @ 2007 09 14, 10:55)
nieko nesuprantu tada . gal tu prisijungus esi ten? aš kai bandžiau, pirmą kartą man rodė, kad paskutinis albumas yra su spyna ir pareikalavo slaptažodžio. prisijungiau ir viskas tvarkoj buvo. bet kai antrą kartą užėjau, tada slaptažodžio jokio nereikalavo
Papildyta:
nereikalaus, nes tik ant dviejų paskutinių aš uždėjau mūsų naują slaptažodį. taip sakant, pabandymui
Papildyta:
as an daug uzdejau
esu buvusi VilmKa, labai keistai slaptažodį susekiau , ten kur buvo slaptažodis, dabar rašo namų darbai, viskas čiki, turbūt pačiai bitei majai reikėjo šitą darbą atlikt, nes jos sukurtas albumas
Aš paskutiniu metu išvis nedalyvauju, bet esu geranoriška, taigi dėl mano žinojimo vėl naujo slaptažodžio galit nekeist
Aš paskutiniu metu išvis nedalyvauju, bet esu geranoriška, taigi dėl mano žinojimo vėl naujo slaptažodžio galit nekeist
Elina is visu siu fotografiju pirmoji [mano silpnybe.suprask ne remontinykai,o langai ] labai super.tik fotobandura [valandos poteriu zodis] pasukt vertikaliai reikejo.dabar truksta virsaus..Kitos nelabai nekabinancios..
Sveiki Fotografai
Pirmiausia tai sveikinu Californiagirl su Gimimo diena!!!!
Dabar norejau paklaust del PS,padariau nuotrauku bet reiketu pakeist Background`a,gal kas galit pasakyt kaip tai padaryt?savo knygose nerandu Aciukas
Pirmiausia tai sveikinu Californiagirl su Gimimo diena!!!!
Dabar norejau paklaust del PS,padariau nuotrauku bet reiketu pakeist Background`a,gal kas galit pasakyt kaip tai padaryt?savo knygose nerandu Aciukas