Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 14, 00:28)
... noreciau geriau matyti mazylio pirstukus besiruosiancius paliesti sraige ax.gif Dangus isdeges ir nelabai patinka fotografavimo kampas...is apacios g.gif  Ar ne per daug pasakiau? biggrin.gif 

Ačiū. Ale tas mažylis visai nenorėjo pirštu liesti hihihi.gif
Tikrai ne per daug. Kritikos nebijau.

Nu gerai..... Pasireikšiu ir aš rolleyes.gif

QUOTE(astaxa @ 2007 09 13, 23:42)
sendien bandziau pamatyti idomiai..
1.
2.

1. Mano manymu, tai arba tiksliai centruoti reiktų, arba palikti pvz. tik tą pusę su atspindžiu ir kitoj pusėj iki bordiūro. Ir dar maišo tos šiukšlės ar kas ten gatvėj.
2. Kirpčiau per atspindžio liniją horizontaliai ir apversčiau. Nes pagal mane atspindys gražus, o vaizdas žemėje neįdomus.

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 14, 08:32)
Turiu sena sena nuotrauka tinkancia temai "didelis ir mazas"

Man labai labai graži.
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 14, 09:04)
Dar viena, dar senesne, su muilinuku fotografuota foto su "dideliu ir mazu".

Labai gražu. Vaikų susidomėję žvilgsniai iš karto nuveda į tikslą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 14 rugsėjo 2007 - 08:20
[quote=zuvialia,2007 09 14, 08:36]

del slaptazodzio,tai jo.user nam'as nesikeicia.Ce astaxa tinginio duona valgo,tai bisky patingejo..patingejo...
[/quote]

zinok kad gal neimanoma pakeist, arba as neradau kaip smile.gif

ei pasiulymas.Kad astaxai nereiketu vel 'sunkiai dirbt' sukeiskim vietom tai,ka ji atsiunte ir issispres problemos.ar as klystu?
[/quote]

ta prasme..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 14 rugsėjo 2007 - 08:25
QUOTE(astaxa @ 2007 09 14, 09:23)

zinok kad gal neimanoma pakeist, arba as neradau kaip smile.gif

reikia uždėt ten kažkokia varnelę, kad albumas būtų private, o ne public. kas nors padarysit, ar man eit paieškot? nes visi kai supulsim vienu metu doh.gif tada tikrai matysim tik mes.
Atsakyti
Valanda, dėl sodrumo. manau labai įtakoja ekspozicija. nes uždėjus ekspokorekciją į minusą, tas pats kadras labai pasodrėja. vakar kaip tik smėlio dėžėj praktikavausi ant savo zuikio. kai apšvietimas netinkamas, užmeti į minusą ir spalvos įgauna visai kitokius atspalvius ir gilumą. man tai buvo reikšmingas atradimas, nes vakar vėl pagaliau išgavau mane tenkinanačias spalvas be PS doh.gif

na ir prirašėt, neturėjau kantrybės viską detaliai skaityt. astaxa, ačiū už slaptažodį 4u.gif linką vargu ar pakeisit. bet manau įmanoma uždėti slaptažodį ant viso puslapio. nebent susipjautų Public ir Private prioritetai. nes pvz photobucket neleidžia uždėti slaptažodžio ant Public nustatymus turinčio albumo. daryt Private neapsimoka, nes tada ribojamas talpinamos info kiekis.
Atsakyti
biškį paeksperimentavau. ant paskutinio albumo uždėjau mūsų slaptažodį. dabar kas nežino, tas neprisijungia. gal taip bus gerai?
Papildyta:
išbandžiau veikia. gal taip ir gerai visa bus? kaip manot? kas nežino paswordo, tas nuotraukų nemato. mato tik temos pavadinimą ir viskas. o toliau galim komentuot kaip ir komentavom. albumą palikau public.
Atsakyti
o aš siūlyčiau fotki.com jei įmanoma pakeisti į galeriją, tokią kaip sillwio. Ten automatiškai supliusuoja taškus ir iškelia geriausius.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 09 13, 22:01)

1. Dar reikia žinot, kas čia, kad suprast rolleyes.gif Tokia karinė nuotaika.
2. Įdomus dangus, gražus vaizdas, bet per daug mėlynas.
Dejavu pataisytas variantas man labai gražus. Sukuria tokią pasakios nuotaiką.

QUOTE(dejavu @ 2007 09 13, 22:08)
Kaip tik dariau generalinę tvarką savo archyvuose, ir radau vieną foto kaip tik į temą "didelis ir mažas" smile.gif

1.
Ar labai tamsi? Nes vėl nesu tikra dėl savo monitoriaus....

2.

1. Pagal mane viskas gerai. Nieko nekeisčiau.
2. Irgi viskas gerai.

Kad išryškint debesis, aš dažniausiai didinu išlaikymą ir stipriai mažinu diafragmą. Taip pat tai padeda paryškinti spalvas.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 14, 08:40)
biškį paeksperimentavau. ant paskutinio albumo uždėjau mūsų slaptažodį. dabar kas nežino, tas neprisijungia. gal taip bus gerai?
Papildyta:
išbandžiau veikia. gal taip ir gerai visa bus? kaip manot? kas nežino paswordo, tas nuotraukų nemato. mato tik temos pavadinimą ir viskas. o toliau galim komentuot kaip ir komentavom. albumą palikau public.

Pabandyk uždėt ant Public Home folderio šį persiųsta slaptažodį, tada visai jokių problemų. nes net pažiūrėt foto reiks passw
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 09 14, 08:40)
o aš siūlyčiau fotki.com jei įmanoma pakeisti į galeriją, tokią kaip sillwio. Ten automatiškai supliusuoja taškus ir iškelia geriausius.

tam reikia turėti išsipirktą domeną ir vietą serveryje. pasitikėti serveriais už dyką neimanoma, nes ims ir dings viskas vieną dieną be jokio paaiškinimo ir nieko negalėsi paaiškinti.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 14, 09:33)
nes pvz photobucket neleidžia uždėti slaptažodžio ant Public nustatymus turinčio albumo. daryt Private neapsimoka, nes tada ribojamas talpinamos info kiekis.

galima. kai kuri albumą ten yra tokia eilutė - access pasword. uždedi paswordą ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 14, 08:44)
galima. kai kuri albumą ten yra tokia eilutė - access pasword. uždedi paswordą ir viskas  mirksiukas.gif

tai ir uždėk ant viso įėjimo 4u.gif tą kur astaxa persiuntė.
Atsakyti
aš vis dar neturiu slaptažodžio unsure.gif

California, ir antroji labai smagi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 09 14, 08:40)

Gera ideja. Jei jus nieko pries, galetume persikelti pas mane. Tiesa, man dar reikia issiaiskinti, kaip paleist nariu registracija (kiekvienas turetu savo slaptazodi ir prisijunges galetu talpinti nuotraukas), bei komentarus. Sukurciau atskira albuma ir vaziuojam.
Atsakyti