Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(dejavu @ 2007 09 13, 21:46)
va pabandžiau sillwio variantą be mėlyno atspalvio

QUOTE(valanda @ 2007 09 13, 21:56)
Sillwio, pabandziau be melyno atspalvio. Gaila dangaus ir vandens melio.Jis isnyko.

Bandžiau ir aš smile.gif Išnyksta, mano galva, tas gėris, kuris yra nuotraukoje. Vienok labai ačiū už patarimus.
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 13, 22:44)

del dejavu balandzio su diedziuku,netikiu,kad vertikali ziuretusi labiau.Mat dabar su ta panorama labai viskas ciki.Gal vos vos zingsni atgal.
Zuvys ir neturi but drasios. Juk pries prigimti nepaplauksi:)))

O del dejavu balandziu- netiki ir netikek. Nes as pati irgi netikiu. Tiesiog labai noretusi erdves virs galvos, italpintos alkunes ir auksciau rankos. Gal zingsnis atgal, o gal apversta fotobandura tasyk but pamacyjus. Dabar irgi gerai, bet ,kai kita syk vyriskis bus toje pat pozoje atsiminkim " zingsni atgal... fotika apverst". Na dar apie islaikyma, diafragma, ryskuma, ekspozicija, meniskuma ....prisiminkim ir viskas. Juk taip paprasta:))))
Atsakyti
Ačiū zuvialia, sillwio, inc už komentarus mano voratinkliams. Antroj norėjau parodyt ne voratinklį, o būtent tuos trikampius. Tik va medis ne vietoj augo.
Reiks dar pafotkint voratinklių, kai jie bus. Reiks mažinti diafragmą, gal daugiau ryškumo turėsiu.

Šios dienos pašaudymai visai tiktų į temą didelis/mažas (jei taip supratau):

user posted image

Komentuokit

aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 13 rugsėjo 2007 - 22:13
QUOTE(valanda @ 2007 09 13, 23:03)

O del dejavu balandziu- netiki ir netikek. Nes as pati irgi netikiu. Tiesiog labai noretusi erdves virs galvos, italpintos alkunes ir auksciau rankos. Gal zingsnis atgal, o gal apversta fotobandura tasyk but pamacyjus. Dabar irgi gerai, bet ,kai kita syk vyriskis bus toje pat pozoje atsiminkim " zingsni atgal... fotika apverst". Na dar apie islaikyma, diafragma, ryskuma, ekspozicija, meniskuma ....prisiminkim ir viskas. Juk taip paprasta:))))

oi valanda, išmoksiu tavo tiradą kaip poterius. 4u.gif
Tik gaila , kad žingsniui atgal reiktų sieną išversti, nes tąkart sėdėjau ant priešingo suolelio preš dieduką, apsimečiau, kad nuotraukas žiūrinėju (nors paskuj ir iš kitų kampų paandžiau)
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 09 13, 21:03)

tai nueik dabar miegot,kad nori,kai cia is juoko slapia bala po kojom .

Degute,nemazai buvo ydeta fotografiju,kuriu pakomentavimo is tavo fronto nemaciau.Ydomu betkokia nuomone.Tik norejau pasakyt,kad nesitikek buti pastebetas,kai pats nesistengi pastebet.[uo,kaip kudriskai zuviskai as cia].O sioje man tas megztinio oranzinis krastas irgi diidelis pries ta maza sraigike, siektiek mano galva per daug detaliu.ir spalvu..neissiskiria tas didelis su mazu.Tiesa,galejo ana but su issikisusiais ragais,o ne susisukus. Butu efektingiau.Bet ce,kaip valanda sako.paskaityk paskutini jos sakini, kuris galetu but ytrauktas y valandienes taisykliu rinkini.

astaxa,malacius.dirbk dirbk hihihi.gif cia issisukai sugalvodama tik antraja dali?na kagi.uzteks.
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 09 13, 21:09)
oi valanda, išmoksiu tavo tiradą kaip poterius.  4u.gif 

uoj aciu,kad pataisei.
Valandienes poterius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 13 rugsėjo 2007 - 22:24
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 13, 23:15)
astaxa,malacius.dirbk dirbk hihihi.gif cia issisukai sugalvodama tik antraja dali?na kagi.uzteks.

tyciokis tyciokis...

isiunciau 11 asmenu smile.gif.. kas nezino o nori suzinot-kreipkites... 4u.gif

o pazekit-cia i tema-2 sveciai kabo... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 13 rugsėjo 2007 - 22:24
QUOTE(astaxa @ 2007 09 13, 21:23)
o pazekit-cia i tema-2 sveciai kabo... doh.gif

niekad nezinai,gal tas svecias - tavo mokytojas wink.gif pries ateidama turejau pabut sveciu,kad suprasciau,kokion puikion kudron atplaukiau mirksiukas.gif

jau tik nepradekim pust pries veja,nes tada gal moderatoriu paprasysim perkelt mumi "Uz miegamojo duru" cia juk viesas forumas... mirksiukas.gif

as nieko pries neturiu sveciams drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 13, 23:29)

moderatoriu paprasysim perkelt mumi "Uz miegamojo duru"  mirksiukas.gif

zinai, kai savaites tema bus - AKTAI-tada ten eisim smile.gif
Atsakyti
na va sad.gif uzsuku as retsykiais pasiskaitineti, nedalyvauju namu darbu ruosime, o jei keisit slaptazodi tai ir i darbus paspoksoti nebegalesiu...
O del sveciu - labai daznai bunu viena ju. Parasiusi dazniausiai atsijungiu, ir jei neturiu ka rasyti - tai skaitau tylomis (neprisijungusi), kad pamokos netrukdyt smile.gif
Atsakyti
sendien bandziau pamatyti idomiai..
user posted image

user posted image

matau kad kreiva-bet istiesint niekaip nepavyko, per mazai kreiva, ir dangus padeges.. gal kitokiu paro smetu reik...

Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 13, 23:15)

Degute,nemazai buvo ydeta fotografiju,kuriu pakomentavimo is tavo fronto nemaciau.Ydomu betkokia nuomone.Tik norejau pasakyt,kad nesitikek buti pastebetas,kai pats nesistengi pastebet.[uo,kaip kudriskai zuviskai as cia].O sioje man tas megztinio oranzinis krastas irgi diidelis pries ta maza sraigike, siektiek mano galva per daug detaliu.ir spalvu..neissiskiria tas didelis su mazu.Tiesa,galejo ana but su issikisusiais ragais,o ne susisukus. Butu efektingiau.Bet ce,kaip valanda sako.paskaityk paskutini jos sakini, kuris galetu but ytrauktas y valandienes taisykliu rinkini.

Ačiū. Dar nesijaučiu labai stipriai, kad galėčiau komentuoti. Nemanau, kad mano komentarai gali padėti kam nors mokytis. Nors visus postus perskaitau, nuotraukų ir nuorodų nepraleidžiu. Ateis laikas, gal ir aš ką pasakysiu. O dabar dažniausiai susilaikau.
Jūsų komentarai man padeda. Ačiū už tai. (nors kažkodėl kilo noras susivynioti, kaip tai sraigei) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 13, 20:52)
na cia tiesiog... didelis ir mazas  [tikiuos dieduks neysizeis  blush2.gif ]

negaliu..pradedu interpretuot sia tema,ir darosi juokinga. Na galim apsistot ir tiek 'Kunu' ...zodziu..rinktis jums.

As nespejau pamatyti verysad.gif Noreciau irgi pasijuokti biggrin.gif

QUOTE(astaxa @ 2007 09 13, 20:55)
3, noreciau kad namu darbuose uzdetume nauja slaptazodi, ir nuorodos nedetume temoje, mes zinom kur, nes pvz- kartais idedama nuotrauka-nenuretusi kad butu labai viesinama, is savo patirties galiu pasakyti, kad nuotraukos paskui yra apsnekamos, visai su  temele nesusijusioj temoj.

drinks_cheers.gif Norejau siulyti, bet nedrisau...

QUOTE(sillwio @ 2007 09 13, 21:01)

Sita patinka labai, tik melynumo daugoka g.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 09 13, 21:30)
Ca_girl,tik dabar perskaiciau [vel kaklas kaltas],kad su savo ilgais kaklais mes ten gerai suvarem.Galvojau,kad ce mane lazdavoji,o ce pasirodo sutapimas.Gerves dvi...

Ilgakakles lotuliukas.gif

QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 13, 22:37)
na va uzsuku as retsykiais pasiskaitineti, nedalyvauju namu darbu ruosime, o jei keisit slaptazodi tai ir i darbus paspoksoti nebegalesiu...
O del sveciu - labai daznai bunu viena ju.  Parasiusi dazniausiai atsijungiu, ir jei neturiu ka rasyti - tai skaitau tylomis (neprisijungusi), kad pamokos netrukdyt

Tai tau tikrai duosim slaptazodi 4u.gif Sakyk, jei dar neatsiunte kuris is musu- tuoj atsiusim mirksiukas.gif

Labai patiko dejavu nuotrauka prie kryziu kalno wub.gif Debesys isputingai atrodo, gresmingai...

Degute, tavo nuotraukytej man ryskumo truksta, fokusas pasiklydes kazkur g.gif Oranzinis megstukas trukdo, noreciau geriau matyti mazylio pirstukus besiruosiancius paliesti sraige ax.gif Dangus isdeges ir nelabai patinka fotografavimo kampas...is apacios g.gif Ar ne per daug pasakiau? biggrin.gif

astaxa, idomiai thumbup.gif Pirma su vaikiuku patinka, tik vel dangus isdeges...antra butu irgi idomi bet per daug detaliu antram plane...na bent jau tu stulpu ir laidu nebutu, bet suprantu- neptrauksi juk biggrin.gif
Atsakyti