Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(zuvialia @ 2007 09 13, 22:19)

o del slaptazodzio taigi paprasta .kituose skyreliuose tai vyksta per AZ. Visi zino ji.Visi apie ji sneka.Ir perduoda naujokams.Taciau tai vyksta ne geltona spalva,su kuria jau nieko nepaslepsi forume,o AZ.

tai kas galvojat slaptažodį? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 13, 22:13)

O antrajai,jei norejai isryskinti debesis tada super.Bet ,kad fotografija ziuretusi pribegt noreciau arciau,kad bent vienas is tu kryzeliu butu arciau...Ypac gerai sitam fone atrodytu tas kenciantis jezus ant kryziaus... Tiesa,nepyk,bet nepasisakau del HDR tad galbut nematau esminiu dalyku.Nesu susidurusi kolkas su tuo.Tad kalbu tik tai ka matau. Sudominot su tuo HDR. Apie juos kursuose nesneka...sako tai profesionalu kursas.O tai tau.ragai. prasom placiau.Canon'istai kur sitos funkcijos ieskot?

antroji foto buvo skirta draugus užsieniečius supažindinti su kryžių kalnu. Tiesiog bendro vaizdo foto. Darant paprastą kadrą, dangaus beveik visai nesimato.
Va idedu HDR pavyzdį, beje rankinį, todėl nekreipkite didelio dėmesio į medžius, juos reikia pataisyti, kai sugalvosiu kaip blush2.gif
Taigi 2 foto:
šviesi: tamsi:
user posted image user posted image

rezultatas: user posted image

dangų, tiesa, bandžiau klonuoti
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 13, 20:24)
tai kas galvojat slaptažodį?  mirksiukas.gif

tas,kas sugalvojo mirksiukas.gif a?astaxa,kaip sakai?tau nedidelis darbelis.visiems issiuntineti naujus prisijungimo duomenis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 09 13, 22:22)
Su PS bandziau, man nepatiko, kad neina reguliuot nieko. Reiks pamėgint kitas programas.

aš parsisiunčiau Artizen HDR ir Photomatix. tik dar neįkertu kaip ten kas.

ai, va tutorial'as
http://www.hdrsoft.c...asic/index.html

nu vsio einu miegot.
Atsakyti
dejavu,va,ko as laukiau.super. 4u.gif saunuole.aciu tau uz sy pavyzdeli.situacija aiskeja.rezultatas neytiketinas bigsmile.gif .

Ca_girl,tik dabar perskaiciau [vel kaklas kaltas],kad su savo ilgais kaklais mes ten gerai suvarem.Galvojau,kad ce mane lazdavoji,o ce pasirodo sutapimas.Gerves dvi... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 13 rugsėjo 2007 - 21:38
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 13, 17:46)

Valanda, bent jau Canon turi nustatyma "Landscape", panasiai(bent jau man taip pasirode) suveikia kaip filtras- dangus melynesnis, sodresnis gaunasi, vanduo irgi...Medziai zalesni biggrin.gif Kartais panaudoju, nes filtra sukineti daznai tingiu blush2.gif

Aciu uz ats. , Californiagirl;)

QUOTE(bite maja @ 2007 09 13, 20:50)
išbandžiau HDR. prašom įvertint pirmą blyną  ax.gif būtų malonu išgirsti jūsų

Idomu,kaip atrode orginalas. Nuotrauka idomi, bet spalvos labai nenaturalios.

QUOTE(sillwio @ 2007 09 13, 22:01)
Noriu įmest porą senų fotkių jūsų teismui. Kaip visada, prašau sakyti viską.

user posted image

user posted image

Pirmoji labai sunki kaireje puseje. Gigantiska, sunku,kazkaip labai vyriska:)), bet man nelimpa ax.gif .

Antroji labai sveni, tyli,kompoziciskai tvarkinga, dangus maloniai groja su vandeniu. man nepatinka gausus melynas atspalvis.Gal dejai filtra?

QUOTE(dejavu @ 2007 09 13, 22:08)

user posted image

Ar labai tamsi? Nes vėl nesu tikra dėl savo monitoriaus....

user posted image

Pirmoji- vyras sunkiai itelpa i kadra.Kaireje puseje visko daug ir tamsu, desineje lengva, sviesu ir tuscia. manau, kad vertikaluskadras geriau ziuretusi. o siaip labai patikopats siuzetas.

Antroji, kiek matau, labai svari, kokybiska.

Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 09 13, 21:37)
Pirmoji labai sunki kaireje puseje. Gigantiska, sunku,kazkaip labai vyriska:)), bet man nelimpa ax.gif .

Antroji labai sveni, tyli,kompoziciskai tvarkinga, dangus maloniai groja su vandeniu. man nepatinka gausus melynas atspalvis.Gal dejai filtra?

Vyriška smile.gif

Filtro jokio nedėjau. Natūralus gruodžio apšvietimas. WB nekoregavau.
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 09 13, 20:37)
Pirmoji labai sunki kaireje puseje. Gigantiska, sunku,kazkaip labai vyriskasmile.gif), bet man nelimpa ax.gif .

nedrysau as taip..Malacius.apsizviegiau laugh.gif

mano mamogolines valandos baigtos,taj nepykit uz liezuviogoliko hihihi.gif valandas,kurias tauskiu cia ...

del dejavu balandzio su diedziuku,netikiu,kad vertikali ziuretusi labiau.Mat dabar su ta panorama labai viskas ciki.Gal vos vos zingsni atgal.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 13 rugsėjo 2007 - 21:53
QUOTE(valanda @ 2007 09 13, 22:37)
Pirmoji- vyras sunkiai itelpa i kadra.Kaireje puseje visko daug ir tamsu, desineje lengva, sviesu ir tuscia. manau, kad vertikaluskadras geriau ziuretusi. o siaip labai patikopats siuzetas.

sutinku 4u.gif
bet kai "paparacini, nebėr kada kompoziciją derinti.

va pabandžiau sillwio variantą be mėlyno atspalvio

test
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 13, 22:27)
tas,kas sugalvojo  mirksiukas.gif  a?astaxa,kaip sakai?tau nedidelis darbelis.visiems issiuntineti naujus prisijungimo duomenis.  4u.gif

ok, tik nesijuokit..

sugalvosiu nauja ir parasysiu viesai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 09 13, 20:51)
ok, tik nesijuokit..

sugalvosiu nauja ir parasysiu viesai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

laugh.gif tada gali ir nekeist hihihi.gif
dejavu pakoreguotos fotografijos nuotaika iskarto pasikeite.Jeigu anoje sakyciau vakareja,paslaptinga nuotaika ..kaip raganu pily,tai tavojoje rytas.burtai issisklaide hihihi.gif bet padirbejai svariai. Saunuole.
vsiuo begu ir as.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 13 rugsėjo 2007 - 21:57
Sillwio, pabandziau be melyno atspalvio. Gaila dangaus ir vandens melio.Jis isnyko.

user posted image

Oi, mane jau aplenke:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 13 rugsėjo 2007 - 21:57