Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(Drumbacele @ 2007 09 13, 19:54)
nuotrauka labai linksma  lotuliukas.gif  nezinau kodel.... gal tik mano nuotaika si vakar tokia (matot kaip viska pagal nuotaikas vertinam  doh.gif  ) bet tikrai  thumbup.gif  manau kad tam diedukui (nors man jis toks nediedukiskas) visai ner ko isizeisti  rolleyes.gif

laugh.gif tuoj isimsiu,nes ir pati kvatojuos iki paraudonavimo.Nemeluoju.ce turbut ta fotografija tokia su nuotaika.Jo.greiciausiai.Gi ne seip idejau laugh.gif

QUOTE(astaxa @ 2007 09 13, 19:55)
2, noreciau pasiulyti, kad namu darbai butu "privalomi"-
3, noreciau kad namu darbuose uzdetuume nauja slaptazodi,

2. sutinku del privalomu,o ka daryt kurie nepadaro?bausmes kokias tai sugalvot hihihi.gif a butu neblogai .Bet as na tarkim temai [tenesupyksta autorius]"Natiurmortas",nelabai turejau ir salygu ir apsvietimo,kad bent pabandyt. Nors butu ydomu.Turiu minty,kad ne visada buna salygos.ne visada buna ir noras.Neslepsiu buta temu,kur ideju nulis.Kadangi nulis,kaip galiu det savo nuli y namu darbus,kur toki rimti zmogai renkasi.Zodziu..sitas man rodos nepavyks.

3. Galim.Man tinka. Bet anksciau ar veliau tai isvieshes,nebent naujai atejusiam nariui atsiusti visus prisijungimus ne vieshuoju budu O AZ.Tik taip isvengsime slaptazodziu paviesinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 13 rugsėjo 2007 - 21:04
QUOTE(astaxa @ 2007 09 13, 20:55)
noreciau kad namu darbuose uzdetuume nauja slaptazodi, ir juos ziurineti galetume tik mes

Sutinku. Vieną gražią dieną neteksim visų albumų su visom nuotraukom ir, svarbiausia, komentarais.

QUOTE(bite maja @ 2007 09 13, 21:00)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 09 13, 21:55)
vakaras..

2, noreciau pasiulyti, kad namu darbai butu "privalomi"- ta prasme kad jei darai-bet nesiseka, tada po balsavimo ikelt koki bandyma i tema, ir aptart, paieskot kabliuku ir sulaukt patarimu. o ne taip kad, ai tema nepatiko - nedariau.. zinoma "del pateisinamu priezasciu" namu darbus galima pateikt ir po menesio  hihihi.gif
3, noreciau kad namu darbuose uzdetuume nauja slaptazodi, ir juos ziurineti galetume tik mes, nes pvz- kartais idedama nuotrauka-nenuretusi kad butu labai viesinama, is savo patirties galiu pasakyti, kad nuotraukos paskui yra apsnekamos, visai su  temele nesusijusioj temoj.

2. o įkvėpimo nebuvims prie pateisinamų priežasčių įsiskaito? biggrin.gif
3. o tai kaip mes tą slaptažodį praplatinsim, kad žinotumėm tik mes? o kaip su naujokais tada? šiaip mintis gera.

P.S. a kur čia taip aptarinėjamos mūsų nuotraukos? tiesiog be galo smalsu blush2.gif
Atsakyti
Ačū už temą zuvialia 4u.gif

Kaip tik dariau generalinę tvarką savo archyvuose, ir radau vieną foto kaip tik į temą "didelis ir mažas" smile.gif

user posted image

Ar labai tamsi? Nes vėl nesu tikra dėl savo monitoriaus....

HDR darau su Photomatic Pro, jis visai neblogai sujungia netgi iš rankos fotogrfuotus kadrus.
Va vienas rankinis:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 13, 22:05)
2. o įkvėpimo nebuvims prie pateisinamų priežasčių įsiskaito?  biggrin.gif
3. o tai kaip mes tą slaptažodį praplatinsim, kad žinotumėm tik mes? o kaip su naujokais tada? šiaip mintis gera. 

P.S. a kur čia taip aptarinėjamos mūsų nuotraukos? tiesiog be galo smalsu  blush2.gif

2. NE biggrin.gif
3, AZ

gal ne jusu bet mano.. tai jau mano asmenine istorija nuo tu laiku kai prisijungiau super mamoj.. pasnybzdesiu i ausi jei ka ax.gif
Atsakyti
silwio tavoji pirma fotografija man sukele dar viena ideja,kad sita tema butu ne -DIDELIS IR MAZAS- o DIDELIS/MAZAS .Vat y sia fotografija paziurejus iskart kyla mintis wow,koks diiiidelis.Alio alio.Korekcija temoje.Silwio pirmoji man labai sukelia yvairius jausmus.Antra visai kitokios nuotaikos, spalvos patinka,taciau truksta kazko,kas pagyvintu kompozicija..na gal tragiskesniu debesu..Na norisi kazka ilipdyt..
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 13, 22:02)

3. Galim.Man tinka. Bet anksciau ar veliau tai isvieshes,nebent naujai atejusiam nariui atsiusti visus prisijungimus ne vieshuoju budu O AZ.Tik taip isvengsime slaptazodziu paviesinimo.

tada reikia daryt, kaip anksčiau buvo. slaptažodį žinojau tik aš ir buvo visiems ramu tongue.gif . tik kaip su patalpinimu? anas variantas labai daug laiko užimdavo ax.gif
Atsakyti
dejavu,pirmoji man labai..tik vos vos ta paukstuka patraukt noreciau y sviesa,kad matytusi jo konturai,mat susilieja su diedziuku tas mazas ir tarsi atrodo vienalyte figura...

O antrajai,jei norejai isryskinti debesis tada super.Bet ,kad fotografija ziuretusi pribegt noreciau arciau,kad bent vienas is tu kryzeliu butu arciau...Ypac gerai sitam fone atrodytu tas kenciantis jezus ant kryziaus... Tiesa,nepyk,bet nepasisakau del HDR tad galbut nematau esminiu dalyku.Nesu susidurusi kolkas su tuo.Tad kalbu tik tai ka matau. Sudominot su tuo HDR. Apie juos kursuose nesneka...sako tai profesionalu kursas.O tai tau.ragai. prasom placiau.Canon'istai kur sitos funkcijos ieskot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 13 rugsėjo 2007 - 21:17
QUOTE(astaxa @ 2007 09 13, 22:08)

aš taip nežaidžiu tada bebe.gif biggrin.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 09 13, 22:09)
silwio tavoji pirma fotografija man sukele dar viena ideja,kad sita tema butu ne -DIDELIS IR MAZAS- o DIDELIS/MAZAS .Vat y sia fotografija paziurejus iskart kyla mintis wow,koks diiiidelis.Alio alio.Korekcija temoje.

gerbiamoji, apsispręskit pagaliau dėl temos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 13, 20:14)
gerbiamoji, apsispręskit pagaliau dėl temos  tongue.gif

didelis/mazas mirksiukas.gif aciu silwio 4u.gif laiku ir vietoj tavasis DIDELIS mirksiukas.gif .

o del slaptazodzio taigi paprasta .kituose skyreliuose tai vyksta per AZ. Visi zino ji.Visi apie ji sneka.Ir perduoda naujokams.Taciau tai vyksta ne geltona spalva,su kuria jau nieko nepaslepsi forume,o AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 13 rugsėjo 2007 - 21:22
QUOTE(sillwio @ 2007 09 13, 22:01)

Noriu įmest porą senų fotkių jūsų teismui. Kaip visada, prašau sakyti viską.

pirmoji man patiko. įdomiai atrodo.
antroji kaip ir būtų nieko visai, bet tas mėlynumas erzina. ir kažko jai trūksta g.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 09 13, 22:08)

Kaip tik dariau generalinę tvarką savo archyvuose, ir radau vieną foto kaip tik į temą "didelis ir mažas" smile.gif

HDR darau su Photomatic Pro, jis visai neblogai sujungia netgi iš rankos fotogrfuotus kadrus.

tavo HDR labai thumbup.gif ypač tie debesys thumbup.gif tik man maišo žmonės. be jų gal būtų geriau g.gif nors gal jie kaip gyvybingumo suteikia g.gif
o pirmoji nuotrauka labai miela, šilta, man patiko, bet gaila, kad tas balandis kažkaip paskęsta tam fone. vat jei balandis būtų baltas.... biggrin.gif
Atsakyti
dejavu, man pirmoji labai. Gal prikirpčiau dešinės iki balandžio uodegos.
Antra geras HDR pavyzdys.

Va radau mano galva keletą kokybiškų HDR
http://forums.dprevi...essage=24726623

Su PS bandziau, man nepatiko, kad neina reguliuot nieko. Reiks pamėgint kitas programas.
Atsakyti