Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

Ca_girl [aciu,kad padejai sutrumpint savo uzvadinima laugh.gif ] , vis nesuprantu,koki ten klausima praleidau...tau neatsakyta..Tikiuos cia ne as turejau atsakyt g.gif bo pas man zinok ilgoks kaklas,kol davein,tai pamirstu ka insidejau burnon hihihi.gif tiesa,liudnoka,kad ner tavuju fotografiju.Ej.grazink jas atgal....

bite ma, tavoji fotografija kazkokia bespalve,gal net 'smogiska' norisi paspalvint siektiek.O seip su kompozicija mano akimis viskas tvarkynga.

Tiesa,nepritariu del kritikos nebuvimo.mano siknon visai gerai kartais inspirt,bo netyc be kritikos galiu uzsitupet unt vietos.

O savaites temos termina ilginam?siulau paziuret,kas gausis.jei nieko sugryztam prie buvusios tvarkos.a?
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 13, 20:24)
sveiki,
is laukimo naujos temos suprantu,kad galiu skelbt? Turiu kelis variantus. Labai patiko buuuchepaulos ideja "Kasdienybe", taciau sia galetume palikti menesiniai temai,jeigu bus pritarianciu.Nes kaip suprantu menesio temai "pasirase" didzioji dauguma pasirasiusiuju.
Sios savaites temai noreciau isbandyti vis dazniau musu padange uzklojusi ruka pafotografuot..,banalu,bet girdejau,kad ji fotografuoti net ir PATIEMS menininkams nera lengva.Galbut ne fotografuot,bet ji perteikti per simbolius kazkaip KITAIP negu tik RUKAS.Taciau nemanau,kad mums "darbogolikams",ar "mamogolikams" bus laiko isbegt laukan. Buvo variantas ,kuris dar neisbandytas "Kunas",pazaisti su apsvietimu.taciau palaukim tingesnes ziemos laugh.gif
Tad pasirinkau paprastesni varianta,kuriame tikiuosi variantu yvairiu,nuo peizazu iki macro,ar net portretu. -DIDELIS IR MAZAS-

sugryzkime prie parametru parasykime kaip paprastai,kas su fotografija daryta,kas keista.Tai tiek.

As irgi pritariu menesio nuotraukai thumbup.gif Tema "Kasdienybe" labai tiktu thumbup.gif

Siandien pas mus kaip tik rukas buvo, bet kaip mamogolikei i lauka anksti ryte istrukti, tai nezinau biggrin.gif "Kunas" tema irgi labai liuks, bet jei palauksim ziemos tai kuno bus daugiau fotografuoti lotuliukas.gif sako ant ziemos visi po kelis kg. uzsideda biggrin.gif Labai idomu butu pabandyti...
Ar gali daugiau papasakoti apie sios savaites tema "Didelis ir mazas"? Nelabai suprantu...man kaip zirafai per mano ilga kakla kol daeina biggrin.gif

Zuvialia, ui geras lotuliukas.gif pasirodo ir pas tave kaklas ilgas lotuliukas.gif Visai nemaciau, kad parasei, zinutes prasikeite, ir abi ta pati apie savo kaklus parasem lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 13 rugsėjo 2007 - 20:35
Bite maja, tai kaip suprantu naudojant HDR butinai reikiastatyvo, nes kaip kitaip nufotografuoti 3 skirtingu nustatymu nuotraukas. Kazkaip atrodo sudetinga... Ir tiesa, o kokia programa naudojai? smile.gif Sillwio prase pamokeles, as irgi ne pries blush2.gif

Zuvialia, as pamirsau tave pasveikinti su pergale, SVEIKINU 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir faina nauja tema smile.gif
Atsakyti
Pabandom paexperimentuot.TAi galetu but tarkim du daiktai,kuriu vienas pirmame plane,o kitas antrame.tai gali but pastatai,tai gali but medziai,tai gali but zmones,belekas,kas ateis galvon.Tiesiog,kad fotografijoje dominuotu ir didelis ir mazas. Galvoju,kad kabinancia fotografija sunkoka padaryt...bandau isknist is archyvu kanors unt greicio.ir nekoreguotai
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 13, 21:32)
"Kunas" tema irgi labai liuks, bet jei palauksim ziemos tai kuno bus daugiau fotografuoti lotuliukas.gif  sako ant ziemos visi po kelis kg. uzsideda biggrin.gif  Labai idomu butu pabandyti...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 13, 21:31)

O savaites temos termina ilginam?siulau paziuret,kas gausis.jei nieko sugryztam prie buvusios tvarkos.a?

neisivaizduoju......man rodos kai yra laiko ir ideju tai puikiausiai pakanka ir savaites. O kai kazko is situ dalyku nerrrrrrr...... praverstu daugiau laiko

As kol kas prie neapsisprendusiu. Nors, gal nekrepkit demesio, ka nuspresit, man tiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 13, 20:31)
vis nesuprantu,koki ten klausima praleidau...tau neatsakyta..Tikiuos cia ne as turejau atsakyt  :

Oi ne, tavo foto supratau kuo puikiausiai, klausimu nekilo mirksiukas.gif
Vienos foto nesupratau is ND....bet jau cia uzmirsta tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Drumbacele,aciu ir tau.Kazkaip man nekasdieniska priimt tokius sveikinimus.nejaukiai jauciuos tarp jusu 'ERZILU' hihihi.gif

ca_girl apsizvengiau is tavojo zieminio kuno .istikruju galim naujove ytraukt balsuot uz tema.Uzims laiko?tada paliekam kaip yr.Zodziu...pasimetus,kaip ce kazka pakeitus.
Papildyta:
user posted image

na cia tiesiog... didelis ir mazas laugh.gif [tikiuos dieduks neysizeis blush2.gif ]

negaliu..pradedu interpretuot sia tema,ir darosi juokinga. Na galim apsistot ir tiek 'Kunu' ...zodziu..rinktis jums.
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 13, 21:46)
Drumbacele,aciu ir tau.Kazkaip man nekasdieniska priimt tokius sveikinimus.nejaukiai jauciuos tarp jusu 'ERZILU' hihihi.gif

ca_girl apsizvengiau is tavojo zieminio kuno .istikruju galim naujove ytraukt balsuot uz tema.Uzims laiko?tada paliekam kaip yr.Zodziu...pasimetus,kaip ce kazka pakeitus.

na.... ne viek tik ERZILAI cia lankosi lotuliukas.gif yra ir tokiu kaip as blush2.gif
o del balsavimo manau kad uzims per daug laiko. Juk kartais ir taip sunku sulaukti naujos temos. O cia jei dar laukt kol visi prabalsuos blink.gif blink.gif blink.gif

Zuvialia, manau cia jau ir taip laaaabai daug pasikeitimu 4u.gif Saunuoliai JUS!

nuotrauka labai linksma lotuliukas.gif nezinau kodel.... gal tik mano nuotaika si vakar tokia (matot kaip viska pagal nuotaikas vertinam doh.gif ) bet tikrai thumbup.gif manau kad tam diedukui (nors man jis toks nediedukiskas) visai ner ko isizeisti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 13 rugsėjo 2007 - 20:57
vakaras..

del namu darbu-
1, laiko prailginimui-pritarciau-nes as asmeniskai darau foto ne paskutine diena-o progai pasitaikius, kartais deja, nepasitaiko sad.gif
2, noreciau pasiulyti, kad namu darbai butu "privalomi"- ta prasme kad jei darai-bet nesiseka, tada po balsavimo ikelt koki bandyma i tema, ir aptart, paieskot kabliuku ir sulaukt patarimu. o ne taip kad, ai tema nepatiko - nedariau.. zinoma "del pateisinamu priezasciu" namu darbus galima pateikt ir po menesio hihihi.gif
3, noreciau kad namu darbuose uzdetume nauja slaptazodi, ir nuorodos nedetume temoje, mes zinom kur, nes pvz- kartais idedama nuotrauka-nenuretusi kad butu labai viesinama, is savo patirties galiu pasakyti, kad nuotraukos paskui yra apsnekamos, visai su temele nesusijusioj temoj.

del menesio foto ir dienos foto zinoma pritariu , dienos gal nekasdien, bet menesio- VISADA smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 13 rugsėjo 2007 - 21:04
QUOTE(Sansara @ 2007 09 13, 21:11)
bitemaja. man labai labai tavo foto. violetinis atspalvis atrodo keistai, bet kažkaip jis kabina ir nuotrauka neatrodo nuobodi. hmm, gal tik žolė per geltona truputį, bet bendrame vaizde, kažkaip žiūrisi  g.gif kažkokia netradicinė ir tai jau įdomu  4u.gif

neišėjo su man žalios padaryt žalesnės.

QUOTE(sillwio @ 2007 09 13, 21:22)
Kaip pirmas blynas, manau neblogai. Su kokia programa darei? Gal turi kokią pamokėlę? Pati nuotrauka man atrodo per daug nenatūraliai - kaip per violetinį filtrą smile.gif Įdomu kodėl taip  g.gif

violetinė todėl, kad padauginau mėlynumo ax.gif dariau su PS.
iš jūsų visų komentarų suprantu, kad su spalvom nugrybavau. nors bendriau ko norėt, kai sėdi visą valandą prie nuotraukos, tai ir prarandi pojūtį. reiks rytoj šviežiom akim pažiūrėt doh.gif .

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 13, 21:27)

Ir nesuprantu kaip sudeti kelias foto i viena blush2.gif  Gal galit kas smulkiau papasakoti ax.gif  Suprantu, kad fotografuoti i RAW, paskui 3 skirtingas versijas isaugoti...bet kaip jas sukloti viena ant kitos??? Pabandyciau ir as ax.gif

QUOTE(Drumbacele @ 2007 09 13, 21:34)
Bite maja, tai kaip suprantu naudojant HDR butinai reikiastatyvo, nes kaip kitaip nufotografuoti 3 skirtingu nustatymu nuotraukas. Kazkaip atrodo sudetinga... Ir tiesa, o kokia programa naudojai? smile.gif Sillwio prase pamokeles, as irgi ne pries  blush2.gif

šiaip daro iš trijų, o kadangi aš neturėjau, tai iš vienos nuotraukos pasidariau tris kopijas su skirtingom ekspozicijom ax.gif PS pats nuotraukas suklijuoja (File-automate-merge to HDR), o ten jau galima žaist. reikia geriau pastudijuot.

pora nuorodų
http://tutorialblog....orials-roundup/
http://hdri.wordpress.com/
http://kriskroshdr.blogspot.com/

Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 13, 20:24)
"Kasdienybe", taciau sia galetume palikti menesiniai temai,jeigu bus pritarianciu.

Tad pasirinkau paprastesni varianta,kuriame tikiuosi variantu yvairiu,nuo peizazu iki macro,ar net portretu. -DIDELIS IR MAZAS-

Kasdienybei pritariu drinks_cheers.gif
Ačiū už naują temą.

QUOTE(zuvialia @ 2007 09 13, 20:31)

Sutinku.

Noriu įmest porą senų fotkių jūsų teismui. Kaip visada, prašau sakyti viską.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 09 13, 21:55)
vakaras..

del namu darbu-
1, laiko prailginimui-pritarciau-nes as asmeniskai darau foto ne paskutine diena-o progai pasitaikius, kartais deja, nepasitaiko sad.gif
2, noreciau pasiulyti, kad namu darbai butu "privalomi"- ta prasme kad jei darai-bet nesiseka, tada po balsavimo ikelt koki bandyma i tema, ir aptart, paieskot kabliuku ir sulaukt patarimu. o ne taip kad, ai tema nepatiko - nedariau.. zinoma "del pateisinamu priezasciu" namu darbus galima pateikt ir po menesio  hihihi.gif
3, noreciau kad namu darbuose uzdetuume nauja slaptazodi, ir juos ziurineti galetume tik mes, nes pvz- kartais idedama nuotrauka-nenuretusi kad butu labai viesinama, is savo patirties galiu pasakyti, kad nuotraukos paskui yra apsnekamos, visai su  temele nesusijusioj temoj.

1. as ir ne paskutine diena.o kai proga pasitaiko, jei pasitaiko.
2. del privalonu - tai nesutinku. Nes jei jau kaip minejau proga nepasitaiko, tai nera ir bandymu sad.gif
3. o ka ten sneka? nejau kazka blogo?
Atsakyti