Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(Puriena6 @ 2007 09 13, 16:36)
Dairausi po fotofabriką ir nemoku tokių daiktų rinktis nepačiupinėjusi. Tai gal kas turit - patarkit, ar gera ši trikojo galva būtų:

Imciau vienareiksmiai pirma, nes jos valdymas labai patogus. Antroji patogesne fotografuojant panoramas.

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 13, 16:46)
Ne del to isemiau nuotraukas...jau rasiau juk smile.gif
Taip, nereikia atsiprasineti...kodel tamsta atsiprasineji mirksiukas.gif  Nei supykau, nei isizeidziau, paprasciausiai papasakojau ka as matau tose nuotraukose ir viskas ax.gif 
Aciu uz paaiskinima, kur kas geriau nei klausimas lieka ignoruotas. Mokausi, bandau suprasti, todel keista kad nenoriai buvo atsakyta g.gif , juk rasiau kad klausiu be ironijos. As nemaciau nieko apart mechaninio seselio, dabar ziureciau gal kitaip....Mano meno supratimas kitoks. Velgi, nenoriu pasijusti del to balta varna mirksiukas.gif

Vel asmeniskumai smile.gif Jau simta kartu sakiau, kad niekam cia jokiu asmeniskumu nejauciu, komentuoju tik nuotraukas. Jeigu nebuvo atsakyta i koki klausima, tai dar nereiskia, kad tai jau ignoravimas. Ne visada yra laiko atsakyti is karto, o kartais kai kas praslysta pro akis.
Beja, ironijos nei vienam poste nemaciau.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 13, 17:14)
Todel ir prasiau aprasymo, bet tai gavau su dozele ironijos, ko nelabai laukiau ax.gif

mano žodžiuose įžiūri ironiją? g.gif jos visiškai nėra. patikėk. kalbu rimtai ką galvoju ir visiškai be jokios ironijos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 09 13, 17:42)
Vel asmeniskumai smile.gif

Kur tu iskaitei ka nors apie asmeniskumus mano poste doh.gif g.gif As ir nemanau kad tu jauti asmeniskumus komentuodmas schmoll.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 09 13, 17:43)
mano žodžiuose įžiūri ironiją?  g.gif jos visiškai nėra. patikėk. kalbu rimtai ką galvoju ir visiškai be jokios ironijos  verysad.gif

Niu atsiprasau jei man taip pasirode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 13, 17:52)
Kur tu iskaitei ka nors apie asmeniskumus mano poste doh.gif  g.gif  As ir nemanau kad tu jauti asmeniskumus komentuodmas schmoll.gif

Smagu, kad supratom vienas kita mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 09 13, 17:42)
Imciau vienareiksmiai pirma, nes jos valdymas labai patogus. Antroji patogesne fotografuojant panoramas.

aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
tas forumas jau toks yra. kad inotnacijos negirdi, nematai veido, tai ir "prisitaikai" sau pagal nuotaiką... todėl paskutiniu metu dažnai neatsakinėju į sudėtingus klausimus forume (ne tik šioje temoje) būtent dėl to, kad 9 kartais iš 10 žmogus vis tiek lieka nesupratęs, nors man pačiai atrodo,kad savo nuomonę išsakiau 100 proc. doh.gif o tas pasiaiškinimas dar pablogina viską, nes papildo bagažą naujais neaiškumais. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 13 rugsėjo 2007 - 18:33
išbandžiau HDR. prašom įvertint pirmą blyną ax.gif būtų malonu išgirsti jūsų komentarus mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
Atleiskit kad cia taip ne i tema....... tongue.gif o kokia naujoji savaites tema?

bite maja, kas tas HDR? Jau seniai spelioju ir niekaip..... g.gif
apie tavo nuotrauka... Man spalvos atrodo nenaturalios. Pirma mintis, kad jos koreguotos, kazkas daryta su jomis. Siaip nuotrauka atrodo idomiai. Toks saltumas jauciasi. Dangus beveik violetinis, o zole pagal ji atrodo neadekvaciai zalia. Tas ir daro nuotrauka keista. Aisku, galiu visiskai nusisneketi blush2.gif tai jei ka, smarkiai nepykit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 13 rugsėjo 2007 - 19:54
HDR - kai kelios nuotraukos su skirtinga ekspokorekcijos reikšme, suklojamos viena ant kitos ir gaunama viena nuotrauka. taip galima pavaizduoti ryškiai ir objektus, kurie yra šiaip šešėlyje arba peršviesti gaunasi. ta prasme daroma tamsi foto, tada normali ir šviesi. dažnaiusia 3 daromos. sukloji vieną ant kitos į vieną foto.

bitemaja. man labai labai tavo foto. violetinis atspalvis atrodo keistai, bet kažkaip jis kabina ir nuotrauka neatrodo nuobodi. hmm, gal tik žolė per geltona truputį, bet bendrame vaizde, kažkaip žiūrisi g.gif kažkokia netradicinė ir tai jau įdomu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 13 rugsėjo 2007 - 20:12
QUOTE(bite maja @ 2007 09 13, 19:50)
išbandžiau HDR. prašom įvertint pirmą blyną  ax.gif būtų malonu išgirsti jūsų komentarus mirksiukas.gif

Kaip pirmas blynas, manau neblogai. Su kokia programa darei? Gal turi kokią pamokėlę? Pati nuotrauka man atrodo per daug nenatūraliai - kaip per violetinį filtrą smile.gif Įdomu kodėl taip g.gif
Atsakyti
sveiki,
is laukimo naujos temos suprantu,kad galiu skelbt? Turiu kelis variantus. Labai patiko buuuchepaulos ideja "Kasdienybe", taciau sia galetume palikti menesiniai temai,jeigu bus pritarianciu.Nes kaip suprantu menesio temai "pasirase" didzioji dauguma pasirasiusiuju.
Sios savaites temai noreciau isbandyti vis dazniau musu padange uzklojusi ruka pafotografuot..,banalu,bet girdejau,kad ji fotografuoti net ir PATIEMS menininkams nera lengva.Galbut ne fotografuot,bet ji perteikti per simbolius kazkaip KITAIP negu tik RUKAS.Taciau nemanau,kad mums "darbogolikams",ar "mamogolikams" bus laiko isbegt laukan. Buvo variantas ,kuris dar neisbandytas "Kunas",pazaisti su apsvietimu.taciau palaukim tingesnes ziemos laugh.gif
Tad pasirinkau paprastesni varianta,kuriame tikiuosi variantu yvairiu,nuo peizazu iki macro,ar net portretu. -DIDELIS IR MAZAS-

sugryzkime prie parametru parasykime kaip paprastai,kas su fotografija daryta,kas keista.Tai tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 13 rugsėjo 2007 - 20:25
QUOTE(sillwio @ 2007 09 13, 17:56)
Smagu, kad supratom vienas kita mirksiukas.gif  4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 09 13, 18:33)
tas forumas jau toks yra. kad inotnacijos negirdi, nematai veido, tai ir "prisitaikai" sau pagal nuotaiką...

friends.gif

Bite maja, neblogai manau. Bet man irgi keistai ta violetine spalva ziurisi g.gif Ar dejai koki filtra?

Ir nesuprantu kaip sudeti kelias foto i viena blush2.gif Gal galit kas smulkiau papasakoti ax.gif Suprantu, kad fotografuoti i RAW, paskui 3 skirtingas versijas isaugoti...bet kaip jas sukloti viena ant kitos??? Pabandyciau ir as ax.gif
Atsakyti