Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(inc @ 2007 09 13, 11:54)
6) ir dar dėl kritikos... labai keista, kad taip užsiciklinta, jog būtinai reikia kritikuoti ir neva tai padės mokiniuiю  Manau, jeigu jau taip norima kritikuoti, tai reikėtų nebent apsiriboti patarimais kaip tą patį galima būtų atlikti geriau, bet tik techniškai. Į kompozicinius aspektus geriau visai nesikiškim, nes mes esam skirtingi ir reiktų, kad tas mūsų išskirtinis „žvilgsnis“ tik lavėtų...
Žmogus besimokydamas natūraliai perpras kompoziciją bei idėjos perteikimą ir be mūsų įsikišimo.

na aš kai dedu foto labai norėčiau jog užsiciklintumėte ir kritikuotumėt. Laukiu ir pastabų dėl kompozicijos.
Priešingu atveju skyrelis nebeturi prasmės.
Atsakyti
o as jums kaip tik siulyciau kuo aktyviau komentuoti kitu darbus. Manau komentuodami kitu darbus ir patys lavejat - kazka is to gaunat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 13 rugsėjo 2007 - 11:36
as pati darausi A4 formato kalendorius-vartomi-13 puslapiu, spaustuvej moku 34 LT darydama 1-2 vienetus. jei daugiau- aisku pigiau spauzdinimas iseitu.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 09 13, 12:31)
na aš kai dedu foto labai norėčiau jog užsiciklintumėte ir kritikuotumėt. Laukiu ir pastabų dėl kompozicijos.

sutinku, būtent ir dedu čia darbus, nes noriu kritikos, ir būtent kompozicijos kritika labai padeda tobulėti, nes kitaip pamatai nuotrauką.. o susižavėjimui ir balionėlių dalinimui yra kita tema wink.gif
Papildyta:
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 13, 12:35)
o as jums kaip tik siulyciau kuo aktyviau komentuoti kitu darbus.  Manau komentuodami kitu darbus ir patys lavejat - kazka is to gaunat.

Labai visad laukiam ir jūsų komentarų wink.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti, gal kas zinote - ar lengva surengti savo darbu paroda uzsienieciui Lietuvoje? Vienas pazistamas fotografas atvaziuoja i Vilniu ir domisi tuo g.gif Kur kreiptis, pas ka klausti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 09 13, 12:15)
del nurodyto linko kalendoriams... ka reiskia 'maziausiai 50 vnt'? Ar tai, kad norint uzsisakyti, turi imti maziausiai 50 nvt?

na taip. kadangi jie vis tiek darytų skaitmeninį spaudą, tai galima būtų rast už panašią kainą ir galimybę padaryti mažesnį kiekį.

QUOTE(dejavu @ 2007 09 13, 12:31)

QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 13, 12:35)
o as jums kaip tik siulyciau kuo aktyviau komentuoti kitu darbus.  Manau komentuodami kitu darbus ir patys lavejat - kazka is to gaunat.

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 13, 12:49)
sutinku, būtent ir dedu čia darbus, nes noriu kritikos, ir būtent kompozicijos kritika labai padeda tobulėti, nes kitaip pamatai nuotrauką.. o susižavėjimui ir balionėlių dalinimui yra kita tema wink.gif

na tada mes nesusikalbėjom...
aš turėjau omenyje, kad būtų gerai šiek tiek pakeisti partį kritikavimo stilių
gal ir žmonės tada taip nebėgtų iš šitos temos g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 12, 00:04)
Pykt nepykstam tikrai, grieztesne kritika nepakenks mirksiukas.gif  Bet kaip jau pastebejau, na bent jau as turiu problemu prasmes, minties ieskojime/supratime... doh.gif  Man mano nuotraukos su mintim(siuose ND), fotografuodama tikrai jauciau nuotaika ir t.t, o kai kam atrodo be minties, per daug elementarios... O nuotrauka su ranka ir rankos seseliu(is siu ND)....ten prasme kur? Atkisau ranka, pasimate seselis- nufotkinau. Nu neizvelgiu gilios minties cia ir sunkiai suprantu tokias foto...Sorry, jokiu budu nesikabineju, ir be jokios ironijos rasau, mastau tik ir bandau suprasti biggrin.gif  doh.gif Padekit biggrin.gif

Kiekvienas viska suprantam skirtingai. Del to nereikia isimineti nuotrauku is namu darbu ar atsiprasineti.
Lygiai taip ir su tuo seseliu. Man pvz nuotrauka labai patiko. Patiko netradicinis zmogaus mastymas ir bandymas ieskoti ko nors naujo. Elementarius dalykus pritaikyti savo idejai realizuoti ir parodyti idomiai. As draugiskai pavydziu sito sugebejimo. Mane zavi tokios nuotraukos, netgi jeigu atlikimas ir slubuoja. Tvarkingai fotografuoti galima ismokti gana greitai. Idomiai gi, hmm, manau tai turi buti igimta.

QUOTE(inc @ 2007 09 13, 10:54)
ir dar dėl kritikos... labai keista, kad taip užsiciklinta, jog būtinai reikia kritikuoti ir neva tai padės mokiniuiю  Manau, jeigu jau taip norima kritikuoti, tai reikėtų nebent apsiriboti patarimais kaip tą patį galima būtų atlikti geriau, bet tik techniškai. Į kompozicinius aspektus geriau visai nesikiškim, nes mes esam skirtingi ir reiktų, kad tas mūsų išskirtinis „žvilgsnis“ tik lavėtų...
Žmogus besimokydamas natūraliai perpras kompoziciją bei idėjos perteikimą ir be mūsų įsikišimo.

Mane kritikuokit kaip galit ir mokat. Priimu visokia kritika. Savo ruoztu as galiu ir susilaikyti, jeigu ka nors tai zeidzia asmeniskai.
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2007 09 13, 12:57)
gal ir žmonės tada taip nebėgtų iš šitos temos  g.gif ?

Suprantu apie ka kalbi, bet ar skyrelio tikslas tureti kuo daugiau nariu? Cia renkasi suauge zmones, norintys mokytis. Mokslai cia nemokami, taigi mokomes ir kitus mokom kaip sugebam. Norintis ismokti visu pirma turi moketi priimti kritika savo nuotrauku adresu, o ne savo asmens. Pasikartosiu; sis skyrelis vienas is nedaugelio, kur dar galima sulaukti objektyvios kritikos.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 09 13, 13:57)
gal ir žmonės tada taip nebėgtų iš šitos temos  g.gif ?

o kaip tu įsivaizduoji kritikavimą? jeigu nuotrauka yra visiškai neįdomi, baisi kompozicija, neryški etc., ką daryt? ignoruot ar pasakyt tiesą? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 09 13, 12:53)
Sveiki, norejau paklausti, gal kas zinote - ar lengva surengti savo darbu paroda uzsienieciui Lietuvoje? Vienas pazistamas fotografas atvaziuoja i Vilniu ir domisi tuo g.gif Kur kreiptis, pas ka klausti? 4u.gif

Labas.
Mielai patarciau, bet neturiu supratimo net i kuria puse reiketu eiti smile.gif
Beja, gal kas susiduret su parodu rengimu nebutinai lietuvoj ir nebutinai uzsieniecio darbu. Idomu pasidare bendrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 09 13, 14:08)
Suprantu apie ka kalbi, bet ar skyrelio tikslas tureti kuo daugiau nariu? Cia renkasi suauge zmones, norintys mokytis. Mokslai cia nemokami, taigi mokomes ir kitus mokom kaip sugebam. Norintis ismokti visu pirma turi moketi priimti kritika savo nuotrauku adresu, o ne savo asmens. Pasikartosiu; sis skyrelis vienas is nedaugelio, kur dar galima sulaukti objektyvios kritikos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kodel jus norit kritikuoti nuotraukas? Palikit ta darba kritikams. Jus KOMENTUOKIT.

Del parodu organizavimo - teko savo darbus iskelti i viesuma...
Jei ne Lietuvoje - siulyciau kreiptis i ivairias galerijas, arba lietuviu bendruomenes... kai kurios parduotuves mielai priima darbus, galima kreiptis i bibliotekas su pasiulymasi, i klinikas.. Bet nelabai zinau kaip tai veikia Lietuvoje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 13 rugsėjo 2007 - 13:53
Sveiki. Ikrentu po ilgo nebuvimo. matau skyrelis kunkuliuoja. Pritariu visiems pasiulymams. Ir, kaip daugelis manau, kad be kritikos sis skyrius netenka prasmes. Skatinu pasakyt, kai pries akis matot mano daroma broka. Ir is anksto dekoju.
Liudna , kad negausus nd. O temos tikrai liuksiskos buvo. Gal visgi reiktu dvieju savaiciu. Zuviene, sveikinu tave su nuostabaus lango foto! Kokia tema (atleisk , kazkaip praleidau)

Dabar einu atsiprasyti fotoaparato, nes senokai ji rankose glamonejau;)))
Papildyta:
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 13, 14:50)
o kodel jus norit kritikuoti nuotraukas? Palikit ta darba kritikams. Jus KOMENTUOKIT.

Puikus pastebejimas. Komentaras-platesne savoka;)))
Atsakyti