Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 30, 21:13)
neveikia ir 19 temos nėr  unsure.gif

atsiprasau, nezinojau kaip padaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 08 30, 17:06)
Parašysiu filtru tema smile.gif

Labai populiaru naudoti visokius UV filtrus „objektyvų apsaugai“. Taigi, galite pamatyti kas kartais būna, kai tie filtrai nebūna top klasės:

http://forums.dprevi...essage=24601187

O čia paaiškinimas kaip visa tai atsitinka:
http://www.luminous-...sm-feb-05.shtml

Labai naudinga info. Ačiū 4u.gif
na, o, bet, tačiau - kuo apsaugoti objektyvą? Optimalus variantas - koks?
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 30, 14:25)
bet gavosi įdomiai, tai dedu čia smile.gif

user posted image

Nei idomu, nei ka... galejai ir nedeti. Aciu. Viso gero
Atsakyti
QUOTE(egoist @ 2007 08 30, 22:49)

labanakt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 30, 21:32)
atsiprasau, nezinojau kaip padaryt  blush2.gif

tai tiek ateity pataisoma, aš kaip senokai beskaičius, ieškojau anos paskaityt per čia ir neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egoist @ 2007 08 30, 22:49)

ok, gali būt smile.gif Bet jau vieną kart rašiau, parodyk ką nors įdomiau wink.gif tada plosim katutėm clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 30 rugpjūčio 2007 - 22:07
QUOTE(egoist @ 2007 08 30, 21:49)

Viso gero cool.gif Gali nebegrizt, nes niekam neidomu tavo nuomone smile.gif Vistiek ilendi tik tada, kai norisi kam nors znybtelti....ir nieko gero niekada nepasakai mirksiukas.gif Tai ir nesivargink cool.gif
Atsakyti
Sveiki, fotografai 4u.gif Linkejimai is Kazachstano. Perziurejau namu darbu nuotraukas. Smarkiai pasistenget. Laiko komentuot nuotraukas neturiu, ta padarysiu grizes.
Atsakyti
Aš apie namų darbus - man dar dėl pačio termino neaišku ax.gif
Va, radau apibrėžimą:

"Natiurmortas - itališkai natura morta - negyvoji gamta; šio žanro motyvams priklauso žmogaus aplinkos daiktai"

Bet tuo pačiu radau ir tokį natiurmortą, kuris kertasi su apibrėžimu:

"Natiurmortas su senelio laikrodžiu"

user posted image

Tai taip išeina, kad nebūtinai gamtos elementai turi būti, gali šiaip būti daiktai g.gif

Pvz - medinės kaladėlės tai negyvos gamtos elementai. O plastmasinės kaladėlės ar gali būti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 31 rugpjūčio 2007 - 11:36
QUOTE(Degutė @ 2007 08 31, 12:34)
Aš apie namų darbus - man dar dėl pačio termino neaišku  ax.gif
Va, radau apibrėžimą:

"Natiurmortas - itališkai natura morta - negyvoji gamta; šio žanro motyvams priklauso žmogaus aplinkos daiktai"

Tai taip išeina, kad nebūtinai gamtos elementai turi būti, gali šiaip būti daiktai  g.gif

Pvz - medinės kaladėlės tai negyvos gamtos elementai. O plastmasinės kaladėlės ar gali būti?

manau, kad gali g.gif

p.s. O as vis dar svarstau ar gali buti fotografuojamas natiurmortas ne namuose, o kitur..... ? g.gif ka manot?

p.s. 2. Aciu Sillwio uz linkejimus is Kazakstano 4u.gif Tau linekejimai is Lietuvos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 31 rugpjūčio 2007 - 11:42
QUOTE(Degutė @ 2007 08 31, 12:34)
Aš apie namų darbus - man dar dėl pačio termino neaišku  ax.gif
Va, radau apibrėžimą:

Bet tuo pačiu radau ir tokį natiurmortą, kuris kertasi su apibrėžimu:
"Natiurmortas su senelio laikrodžiu"
Tai taip išeina, kad nebūtinai gamtos elementai turi būti, gali šiaip būti daiktai  g.gif

na tokiu atveju taip ir rašoma - natiurmortas su laikrodžiu, su kaladėlėmis...žodžiu pridedama prie pavadinimo tas "su" kas iškrenta iš natiurmorto abibrėžimo.

čia dar kiek apie natiurmortus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 31 rugpjūčio 2007 - 11:52
šiais laikais natiurmortas manau yra daug laisvesnis dalykas, nei vien kažkokios vazos, obuoliai, ar lėkštės su taurėmis. mes esame jau kitose temose pridarę masę visokių natiurmortų, tik nesusigalvojom, o kai reik galvot - problemos lotuliukas.gif viskas jame gali būt ir kompas, ir degtukai, ir varžtai (kaip jau yra vienas ND darbas), kosmetikos rinkiniai, įrankiai, žaislai ir kas tik norit unsure.gif
va čia neblogas stock fotografijų tinklapis, kuriame yra viršuje meniu punktai su įvairiausias natiurmortais (kaip dejavu sakė "Still life"), su gėlėm, tropiniais vaisiais ir namų apyvokos reikmenimis. 4u.gif
tikiuos neišvesiu jus iš kelio, kurį užbrėžė dejavu g.gif
Atsakyti