Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(Sansara @ 2007 09 13, 08:01)
ir kodėl savo foto išėmei iš ND blink.gif

Nesusije su tuo apie kalbam dabar...nei su siuo skyreliu mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Man biški krizė, tai nei ND, nei noro juos vertint nebuvo.. žoždiu aš irgi už pasikeitimus ir labai už Sillwio su Zuvialia išrutuliotą kas mėnesio temos idėją rolleyes.gif

Dejavu, ir kitiem, ką sudomino toks fotoalbumas, yra LT kas tai daro, na greičiau LV, bet be problemų siunčiant į LT

http://www.picturehappy.lt

Kaip tik laukiu padaryto albumo, tai po kokios savaitės pasakysiu kokybę, dariau nuotraukas iš krikštynų grynai kokybės pabandymui, ėmiau pigiausią variantą. žiūrėsiu kaip su nuotraukų spalvom ir panašiai, nes porą kartų nemaloniai nustebino fotolaboratorijos, padariusios nuotraukas su neaiškiom spalvom...

ir vis dar kankinu šitą nuotrauką biggrin.gif geriau?

user posted image

o čia vaizdelis iš kasdienybės šypsniui sukelti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 13 rugsėjo 2007 - 08:59
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 13, 09:55)

Dejavu, ir kitiem, ką sudomino toks fotoalbumas, yra LT kas tai daro, na greičiau LV, bet be problemų siunčiant į LT

http://www.picturehappy.lt

mačiau šitą, bet kad kaina dvigubai didesnė už buuuchepaulos nurodytą
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 09 13, 09:58)
mačiau šitą, bet kad kaina dvigubai didesnė už buuuchepaulos nurodytą

o va ir nepažiūrėjau.. žinosiu.. o kaip su siuntimu į LT? kaži nedidėja kaina stipriai?
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 13, 10:01)
o va ir nepažiūrėjau.. žinosiu.. o kaip su siuntimu į LT? kaži nedidėja kaina stipriai?

ten yra knygelių kainos skaičiuoklė. Man už 50 psl. 15x23 cm dydžio knygelę paskaičiavo 12,03 dolerio

ir siuntimas EU

1 Item £2.75 or €2.99
2 Items £3.50 or €3.99
3 Items £4.25 or €4.99

Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 09 13, 10:06)
ten yra knygelių kainos skaičiuoklė. Man už  50 psl. 15x23 cm dydžio knygelę paskaičiavo 12,03 dolerio

ir siuntimas EU

1 Item £2.75 or €2.99
2 Items £3.50 or €3.99
3 Items £4.25 or €4.99

Va čia tai pigiai smile.gif paskubėjau tada vadinasi aš su tuo picturehappy..

Na bet pabandžiau padaryti knygą, tai nepatinka, kad negaliu dėti kvadratinių nuotraukų ir viršelis plonas... picturehappy gerokai didesnis isdėstymų pasirinkimas. na gal dar paieškosiu internete kitokių variantų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 13 rugsėjo 2007 - 09:44
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 13, 09:55)
ir vis dar kankinu šitą nuotrauką biggrin.gif geriau?

thumbup.gif man labai gerai. dabar pasakok, kaip darei? mirksiukas.gif

o antroji irgi labai smagi. man patiko.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 13, 10:44)
thumbup.gif man labai gerai. dabar pasakok, kaip darei?  mirksiukas.gif

o antroji irgi labai smagi. man patiko.

Žinai ką padariau? HDR unsure.gif iš raw failo ištraukiau 5 skirtingas ekspozicijas ir sudėliojau, kažkaip tonai žymiai geriau susidėliojo, labai natūraliai pasišviesino tamsi pusė neiššviesinant šviesių zonų..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 13, 10:46)
Žinai ką padariau? HDR unsure.gif iš raw failo ištraukiau 5 skirtingas ekspozicijas ir sudėliojau, kažkaip tonai žymiai geriau susidėliojo, labai natūraliai pasišviesino tamsi pusė neiššviesinant šviesių zonų..

Ziuriu neblogai PS perkandusios smile.gif 4u.gif

Pupeliuk, tavo vaizdelis is kasdienybes 4u.gif Tik ar man vaidenasi ar fokusas nuklydes nuo vienos akytes siek tiek. Bet siaip tai laaaabai grazi foto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 13 rugsėjo 2007 - 10:19
QUOTE(Drumbacele @ 2007 09 13, 11:17)
Ziuriu neblogai PS perkandusios smile.gif  4u.gif

Pupeliuk, tavo vaizdelis is kasdienybes  4u.gif  Tik ar man vaidenasi ar fokusas nuklydes nuo vienos akytes siek tiek. Bet siaip tai laaaabai grazi foto  thumbup.gif

Nesivaidena smile.gif tikrai kita akytė nefokuse, gal per maža ryškumo zona gavosi, tiesa pasakius džiaugiuosi kad bent kiek ryški nuotrauka, nes ekspozicija buvo per ilga, kad nebūtų judesio, nes tamsu buvo.. esu nepatenkinta šios nuotraukos kokybe, bet linksmas siužetas smile.gif

O PS perkandimas ateina su praktika wink.gif niekur nieko nesimokiau ir tikrai nemanau, kad gerai jį išmanau.. bandau bandau ir bandau...
Atsakyti
sveiki gyvi!

ohoho, kas per bruzdesys čia pas mus

visų pirma, priimk, zuvialia, sveikinimus ir nuo manęs 4u.gif

californiagirl, labai nefaina, kad savo nuotraukas išėmei schmoll.gif

degute, man labai patinka tavo pirmasis voratinklis

pupeliuk, nepamenu tavo vaikuko ankstesnių fotografijų, bet man jos abi labai gražios. čia nei patarimų, nei kritikos net nereikiaю tu ir pati gerai žinai, ką patobulint būtų galima... mirksiukas.gif

o dėl pokyčių, tai aš irgi pritarčiau, kad visai gerai būtų įnešti pasikeitimų.

aš būčiau linkusi prisidėti prie tokių siūlymų:
1) prailginti namų darbų atlikimo terminą iki 2 savaičių
2) galimybę ten dėti daugiau nei 3 nuotraukas
3) mėnesio gale įdėti sau pačiam labiausiai patinkančią fotografiją į to mėnesio katalogą
4) dėl kalendoriaus ar knygelės aš irgi pritarčiau. tikrai labai graži idėja
dėl kalendorių, man atrodo, kad Lietuvoje irgi visai nebloga kaina gautųsi. pvz, kad ir čia http://www.inspe.lt/...oriai/sieniniai
o plius dar ir nuolaidą ~20-30%, manau, be vargo suorganizuot būtų įmanoma...
5) ir astaxa neblogą idėją mestelėjo. gal mes ją, apskritai, namų darbams pasiskolint galėtumėm? tik mums galėtų būtų ilgesnis terminas atlikimui.
6) ir dar dėl kritikos... labai keista, kad taip užsiciklinta, jog būtinai reikia kritikuoti ir neva tai padės mokiniuiю Manau, jeigu jau taip norima kritikuoti, tai reikėtų nebent apsiriboti patarimais kaip tą patį galima būtų atlikti geriau, bet tik techniškai. Į kompozicinius aspektus geriau visai nesikiškim, nes mes esam skirtingi ir reiktų, kad tas mūsų išskirtinis „žvilgsnis“ tik lavėtų...
Žmogus besimokydamas natūraliai perpras kompoziciją bei idėjos perteikimą ir be mūsų įsikišimo.
7) gal reiktų pagalvot, kad pvz., kiekvienas čia į patį forumą kasdien įdėtų savo „dienos“ foto. Mums gi aktualu, kuo daugiau fotografuoti, kad ne tik rankos, bet ir akys lavėtų...

O išvados būtų tokios...visą mokymosi procesą pakreipti tokia linkme, kad padėti atsiskleisti besimokančiojo išskirtiniam požiūriui.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 09 13, 11:54)

4) dėl kalendoriaus ar knygelės aš irgi pritarčiau. tikrai labai graži idėja 
dėl kalendorių, man atrodo, kad Lietuvoje irgi visai nebloga kaina gautųsi. pvz, kad ir čia http://www.inspe.lt/...oriai/sieniniai
o plius dar ir nuolaidą ~20-30%, manau, be vargo suorganizuot būtų įmanoma...
57) gal reiktų pagalvot, kad pvz., kiekvienas čia į patį forumą kasdien įdėtų savo „dienos“ foto. Mums gi aktualu, kuo daugiau fotografuoti, kad ne tik rankos, bet ir akys lavėtų...

O išvados būtų tokios...visą mokymosi procesą pakreipti tokia linkme, kad padėti atsiskleisti besimokančiojo išskirtiniam požiūriui.

del nurodyto linko kalendoriams... ka reiskia 'maziausiai 50 vnt'? Ar tai, kad norint uzsisakyti, turi imti maziausiai 50 nvt?
prisipazinsiu, tikrai buna dienu, kaifotiko i rankas nepaimu... rutina, remontas.. nezinau. Taigi kiekviena diena gelciau deti nuotraukas nebent is archyvo (dazniausiai).

o su viskuo kitkuo - sutinku smile.gif

Atsakyti