sveiki gyvi!
ohoho, kas per bruzdesys čia pas mus
visų pirma, priimk,
zuvialia, sveikinimus ir nuo manęs
californiagirl, labai nefaina, kad savo nuotraukas išėmei
degute, man labai patinka tavo pirmasis voratinklis
pupeliuk, nepamenu tavo vaikuko ankstesnių fotografijų, bet man jos abi labai gražios. čia nei patarimų, nei kritikos net nereikiaю tu ir pati gerai žinai, ką patobulint būtų galima...
o dėl pokyčių, tai aš irgi pritarčiau, kad visai gerai būtų įnešti pasikeitimų.
aš būčiau linkusi prisidėti prie tokių siūlymų:1) prailginti namų darbų atlikimo terminą iki 2 savaičių
2) galimybę ten dėti daugiau nei 3 nuotraukas
3) mėnesio gale įdėti sau pačiam labiausiai patinkančią fotografiją į to mėnesio katalogą
4) dėl kalendoriaus ar knygelės aš irgi pritarčiau. tikrai labai graži idėja
dėl kalendorių, man atrodo, kad Lietuvoje irgi visai nebloga kaina gautųsi. pvz, kad ir čia
http://www.inspe.lt/...oriai/sieniniaio plius dar ir nuolaidą ~20-30%, manau, be vargo suorganizuot būtų įmanoma...
5) ir astaxa neblogą idėją mestelėjo. gal mes ją, apskritai, namų darbams pasiskolint galėtumėm? tik mums galėtų būtų ilgesnis terminas atlikimui.
6) ir dar dėl kritikos... labai keista, kad taip užsiciklinta, jog būtinai reikia kritikuoti ir neva tai padės mokiniuiю Manau, jeigu jau taip norima kritikuoti, tai reikėtų nebent apsiriboti patarimais kaip tą patį galima būtų atlikti geriau, bet tik techniškai. Į kompozicinius aspektus geriau visai nesikiškim, nes mes esam skirtingi ir reiktų, kad tas mūsų išskirtinis žvilgsnis tik lavėtų...
Žmogus besimokydamas natūraliai perpras kompoziciją bei idėjos perteikimą ir be mūsų įsikišimo.
7) gal reiktų pagalvot, kad pvz., kiekvienas čia į patį forumą kasdien įdėtų savo dienos foto. Mums gi aktualu, kuo daugiau fotografuoti, kad ne tik rankos, bet ir akys lavėtų...
O išvados būtų tokios...visą mokymosi procesą pakreipti tokia linkme, kad padėti atsiskleisti besimokančiojo išskirtiniam požiūriui.