Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

na as jus dar pajuokinsiu tongue.gif jus kalendoriu norit suruosti - o as kai kur ir visa fotografijos albuma siuliau isleisti lotuliukas.gif bendraminciu deja neradau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 12, 20:36)
na as jus dar pajuokinsiu tongue.gif jus kalendoriu norit suruosti - o as kai kur ir visa fotografijos albuma siuliau isleisti  lotuliukas.gif  bendraminciu deja neradau  lotuliukas.gif

laugh.gif o tai tau,kaip suprantu pataikei ten,kur reikia mirksiukas.gif nepabek,o tai nezinia,y ka issirutulios pasikeitimai.

Tiesa,papasakok placiau koki ten albuma norejai isleist [cekava zose islindo].Sitiek entuziastu kritiku vienoj vietoj gal ir sukurtume koki bendra vaisiu. O prisiminimas vertas grieko.
Atsakyti
www.lulu.com - galima spausdinti kokiu tik nori tirazu - kad ir viena knyga smile.gif Ir kitu psl tikriausiai jau yra, gan paplites reikalas.

Tai neapsiribokit tik kalendorium smile.gif
Atsakyti
kažkokių pakeitimų reiktų, nes man liūdna, kad mažai jau kas deda nuotraukas "ne į temą" tiesiai į SM. dar jei kokį naują objektyvą kas įsigyja, tai įdėda porą pasirodyt, bet šiaip nelabai jau matom kasdieninės foto. tiesiog kokybiškų, simpatiškų ar idėjiškai pagautų vaizdelių. manau visi tąsom tuos fotoaparatus pirmyn ir atgal, tačiau prioritetas įdomumo, pasireiškimo, realizacijos atiduodamas ND temos įgyvendinimui. nėra tai blogai, net gerai, duok dieve, kad visi atliktų nors kas 2 sav tuos ND, tačiau man norėtųsi sugretinti šiuos du dalykus. darbą ties mintim/objektu/idėja/technika ir kadrus iš kasdienybės, mažų išvykų į užmiestį ar miesto centrą, vaizdelį iš gatvės ar kiemo, kur mes realizuojam, įprasminam jau išmoktus dalykus. g.gif tikiuos supratot, ką turėjau galvoj doh.gif na čia kažkas bendro su ta "kalendoriaus" mintimi
Atsakyti
buuuch> kainos pritrenkiancios t.y. prieinamos.ydomu,kaip kokybe?Tiesa,tai ateitis.pradziai kritiku-fotografu 'bendruomene' turi tureti bagaziuka tam.

QUOTE(Sansara @ 2007 09 12, 20:48)
kažkokių pakeitimų reiktų, nes man liūdna, kad mažai jau kas deda nuotraukas "ne į temą" tiesiai į SM. dar jei kokį naują objektyvą kas įsigyja, tai įdėda porą pasirodyt, bet šiaip nelabai jau matom kasdieninės foto. tiesiog kokybiškų, simpatiškų ar idėjiškai pagautų vaizdelių. manau visi tąsom tuos fotoaparatus pirmyn ir atgal, tačiau prioritetas įdomumo, pasireiškimo, realizacijos atiduodamas ND temos įgyvendinimui. nėra tai blogai, net gerai, duok dieve, kad visi atliktų nors kas 2 sav tuos ND, tačiau man norėtųsi sugretinti šiuos du dalykus. darbą ties mintim/objektu/idėja/technika ir kadrus iš kasdienybės, mažų išvykų į užmiestį ar miesto centrą, vaizdelį iš gatvės ar kiemo, kur mes realizuojam, įprasminam jau išmoktus dalykus.  g.gif tikiuos supratot, ką turėjau galvoj  doh.gif na čia kažkas bendro su ta "kalendoriaus" mintimi

saunuole.aprasiai gana taikliai visa tai,ka as bandziau isspaust[tiesa meluoju,kad taip jau spaudziau,bet,kad turejau galvoje tai tikrai laugh.gif ] is saves noredama pasakyt tai,ka tu surasei 4u.gif pas mum tu galetum aprasyt kiekvieno kalendorinio lapo nuotaika ar istorija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 12 rugsėjo 2007 - 22:01
va ir viena tema turit "Kasdienybe" - nebutu taip lengva su atlikimu, kaip skamba...
Atsakyti
kas turit laiko pasižiūrėkit http://photoawards.c...2007winners.asp

oj zuvialia lotuliukas.gif kokia iš manęs nuotaikų aprašinėtoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Zuvialiok, sveikinu 4u.gif Nuotraukyte tikrai liuks thumbup.gif wub.gif

O siaip mano klausimas paskutinej zinutej nebuvo retorinis biggrin.gif Nu tiek to...
Atsakyti
su pergale lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif

as kazkokia issiblakius, nuotraukos is pajurio dar netvarkytos, bet kritikai greitu laiku imesiu sy bei ta...

vakar skaiciau "15 min" apie fotografu sprinta ar pan. kaune.. fotografai, ateje i tam tikra vieta, gavo sarasus (30 lyg objektu) ka turi nufotografuot, tam buvo skirtos 2 val, pvz. vyras su gele, ugnis vandenyje ir t.t. laimejo tas-kas daugiausia sugebejo nufotografuot uzduociu, tam ir smegenine pasukt turejo- kur rast ar kaip perteikt uzduoti.. galim mes pazaist toki zaidima, sudarom sarasiuka norinciu, kiekvienas pasiulom po pvz 5 uzduotis, ir kai turesim uzduociu sarasa-pasiskirsim termina, per kuri turesim tai atlikt, kadangi nekiekvienas gali lekt bet kada is namu ir ieskot, galim paskirt 2 dienas ar daugiau iki uzduoties pateikimo..

Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 12, 21:40)
Noriu paklaust,ar nera norinciu pakeisti salygas namu darbams?mat kaip pastarieji ND rodo,jog net ir ydomia tema jau besunku sudominti namu darbu darytojus.Tejp sakant atejo teta monotonija.gal atsiras norinciu pasiulyti pasikeitimu,. man patiko kazkieno siulytas variantas padidinti namu darbu apimti daugiau nei savaite.. tiesa,jei bus apsispresta,kad vis delto tesiam toliau,tuomet turiu dvi temas[tiesa,jei nuspresim nieko nekeist pasirinksiu viena ju],butu ydomu pamatyti variantus kitu akimis.
Tiesa,jauciamas sumazejimas aktyvistu.
silwio sveikas sugryzes. 4u.gif

aš už permainas drinks_cheers.gif . man jau seniai praėjo noras daryt ND ax.gif ne dėl temų, bet dėl ... pati net nežinau dėl ko.

QUOTE(sillwio @ 2007 09 12, 22:05)
Nežinau. Manau turėtų būti gana abstrakti. Gal netgi visai laisva. Atrenkam iš paskutinio mėnesio geriausią darbą ir bandom parodyt visiems. Gaunam kibirą kritikos. Manau visi spės per menesį, juolab, kad tema laisva.

dėl šito irgi sutinku drinks_cheers.gif tik reikia gal labiau mintį išvystyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 12, 22:46)
www.lulu.com - galima spausdinti kokiu tik nori tirazu - kad ir viena knyga smile.gif Ir kitu psl tikriausiai jau yra, gan paplites reikalas.
Tai neapsiribokit tik kalendorium smile.gif

o šitas labai sudomino blush2.gif
Kažin kokia kokybė, ar lapai labai ploni būtų. Gal kas bandėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 12, 23:14)
Zuvialiok, sveikinu 4u.gif  Nuotraukyte tikrai liuks thumbup.gif  wub.gif

O siaip mano klausimas paskutinej zinutej nebuvo retorinis biggrin.gif  Nu tiek to...

californiagirl. o ką tu nori išgirsti? ir kodėl savo foto išėmei iš ND blink.gif
tiesiog kiekvienas foto supranta pagal savo patirtį, savo mąstymo būdą, savo gyvenimo būdą, savo gal kokį apsiskaitymą tam tikrose srityse, savo požiūrį į gyvenimą. vieni žmonės tiki, kad yra kažkokia "antra savo" pusė, tai ir daro tokias nuotraukas ir jos atrodo prasmingos. jei žmogus apie tai nesusimąsto arba mąsto retai, tai tokia nuotrauka jam bus svetima, tiesiog šešėliai ir tiek mechaniški.... kaip ir geras pavyzdys su victor kranais. svetima mums mintis apie fašizmą, todėl mes to nematėm tuose kranuose. o žmonės, kuriems apie tai "skauda", suprato ir matė tai, ką nori pasakyt autorius. ką nori pasakyt mama savo vaikų nuotraukose, tikrai supranta visi. na bent jau dauguma, kurie turi vaikų, ar pažįstamų vaikų ir t.t. todėl tai gali atrodyti banalu, nes tiesiog tie vaizdai ir jausmai daugeliui yra kasdieniški. na tikiuos suprantamai kalbu. jei pasižiūri į foto ir pagalvoji "voba, kodėl man tokia mintis neatėjo" arba "oho kaip sugalvota/pamatyta/atlikta" tada ir atsiranda jausmas, kad tai ne vien gražus vaizdelis, o yra kažkas giliau, kažkokia idėja, apie ką tu nemąstei arba mąstydamas neradai jam tokio pateikimo.
nėra tai nei gerai nei blogai. todėl kad kiekvienas turim savo patirtį ir per ją sprendžiam apie foto. buvo geras pavyzdys kūdroj, kai vienas vyras padarė foto turėdamas mintį abortus, o moterys kai kurios ten matė persileidimus. autorius tikrai apie persileidimus net nepamąstė, tačiau jos žvelgė per savo patirtį į tą foto ir matė tai, kas jas skaudino ir drąskė širdį, o ne vertė susimąstyti...
na pasisakiau ir einam košės valgyt.
labas rytas ir nepykit, jei neaiškiai išsireiškiau, nieko neniekinu, nemenkinu, nesmerkiu šiuo pasisakymu. visi mes kitokie ir nenorėkim visi mąstyti VIENODAI ir VIENODAI suprasti. 4u.gif būtų tiesiog nuobodu
Atsakyti