Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 20 tema

QUOTE(New Zajac @ 2007 09 12, 16:09)
Sveiki, kazkada kazkurioje temoje buvau radus nuoroda i rusiska saita apie kompozicija ire pan., bet del kazko dingo, o kurioje temoje nebezinau, knisuosi knisuosi ir nerandu, gal kas pamenat?  blush2.gif

kartais ne šitas?
http://www.artprojek...ozicia/002.html
Atsakyti
tai muset sveikinimai nuoširdžiausi Zuvialiai su puikia foto 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu zuvialia ir laukiu naujos temos pioneers.gif

QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 12, 14:10)
mazai darbu ND, bet 2 radau liuksines smile.gif man labai labai patiko, ir pasisakiau prie ju.
Spaudziu autoriams desine

Ačiū už gerus žodžius aciuks.gif
Atsakyti
Aciu dar karta uz balsus.Tai buvo bene paskutine serija siuo muilinuku.Tarsi protestas pries naujaji canon'uka [prisijungiu prie canon'istu] laugh.gif ,kurio 50-tuko objektyvas su 1.8 superinis! [pralenkia kokybe savo kaina]

Noriu paklaust,ar nera norinciu pakeisti salygas namu darbams?mat kaip pastarieji ND rodo,jog net ir ydomia tema jau besunku sudominti namu darbu darytojus.Tejp sakant atejo teta monotonija.gal atsiras norinciu pasiulyti pasikeitimu,. man patiko kazkieno siulytas variantas padidinti namu darbu apimti daugiau nei savaite.. tiesa,jei bus apsispresta,kad vis delto tesiam toliau,tuomet turiu dvi temas[tiesa,jei nuspresim nieko nekeist pasirinksiu viena ju],butu ydomu pamatyti variantus kitu akimis.
Tiesa,jauciamas sumazejimas aktyvistu.

silwio sveikas sugryzes. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 12 rugsėjo 2007 - 20:46
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 12, 21:40)

Noriu paklaust,ar nera norinciu pakeisti salygas namu darbams?mat kaip pastarieji ND sako,jog net ir ydomia tema jau besunku sudominti namu darbu darytojus.

Man, kaip nelabai senai prisijungusiai, tai visai tinka ir dabar esanti tvarka. Bet jei dauguma norės ką nors keisti, tai nebūsiu prieš ax.gif

Įmesiu kelias nuotraukytes pakritikavimui rolleyes.gif Čia šio ryto vaizdeliai:

1.
user posted image
2.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 12, 20:40)
Noriu paklaust,ar nera norinciu pakeisti salygas namu darbams?mat kaip pastarieji ND rodo,jog net ir ydomia tema jau besunku sudominti namu darbu darytojus.Tejp sakant atejo teta monotonija.gal atsiras norinciu pasiulyti pasikeitimu,. man patiko kazkieno siulytas variantas padidinti namu darbu apimti daugiau nei savaite.. tiesa,jei bus apsispresta,kad vis delto tesiam toliau,tuomet turiu dvi temas[tiesa,jei nuspresim nieko nekeist pasirinksiu viena ju],butu ydomu pamatyti variantus kitu akimis.
Tiesa,jauciamas sumazejimas aktyvistu.

Sveikinu, zuvialia 4u.gif Maladiec. Puiki nuotrauka.
Dėl kažkokių naujovių aš irgi daug visko prisigalvojau smile.gif Manau, kad savaitė ar dvi esmės nekeičia. Namų darbai vis vien bus daromi paskutinėm dienom. Manau, kad vasara kalta. Garbė būti savaitės nugalėtoju jau nieko nebetraukia smile.gif Reikia sugalvot kažką naujo. Gal pvz. savaitės tema lai lieka, o plius sugalvojam rimtą temą mėnesiui ir ten dedam tik po vieną nuotrauką? Gal išmoksim atrinkti savo darbus. Kaip manot? O gal palikti viską kaip yra, bet dėti tik po vieną nuotrauką? Žinoma balsų skaičių reikėtų apriboti. Nežinau kaip geriau. Sapnuoju garsiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 12, 19:45)

Aaaaaaciu - sitas bigsmile.gif
Atsakyti
Degute,noretusi kazkokio vientisesnio fono.labai jau mirgu margu.Bet balionas tau 4u.gif ,nes man sunkiai besiseke su muilinuociu siuos pagaut.O su naujuoju palauksim voratinkliniu laiku wink.gif Koks matematikas,tai antroje yzvelgtu tame voratinklio take ydomia TRIKAMPIU forma su netgi pazymetais kampais,bet as ir vel su tais trikampiais.. irnesakyk.gif

silwio,mintis gal ir nebloga,tik dabar reikia issiaiskint ,ka reiskia rimta tema.Nes tarkim neydomi tema ji vistiek liks neydomia,reiketu ta RIMTA tema sukonkretint.nes mano akimis ir macro pasauli ir naktini miesta ir portretus[ ar juos lietem ND?]ir peizazus ir judesi etc jau palietem .Atrodo viskas kartosis.Tik idejos keisis.Taigi ka reiskia RIMTA tema.Nors del menesio si ideja visus turincius pypliukus ar dirbancius turetu sudominti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 12 rugsėjo 2007 - 21:30
QUOTE(Degutė @ 2007 09 12, 20:49)
Įmesiu kelias nuotraukytes pakritikavimui  rolleyes.gif Čia šio ryto vaizdeliai:
1.
2.

1 man patinka spalvos, kompozicija ir nuotaika, tik trūksta ryškumo voratinklio centre. Fokusas kairėj, ryškumo zona siaura, o gaila.

2 ne. Kompozicija man nepatinka. Voratinklis nepateisinamai nustumtas visai į kadro kraštą, centre daug nieko nesakančios erdvės. Akis vis ieško už ko užsikabinit. Užsikabina už medžio dešinėje. Nebūtų medžio, gal klompozicija sugrotų ir taip. Nuotaika nuotraukoje yra.
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 12, 21:02)
silwio,mintis gal ir nebloga,tik dabar reikia issiaiskint ,ka reiskia rimta tema.Nes tarkim neydomi tema ji vistiek liks neydomia,reiketu ta RIMTA tema sukonkretint.nes mano akimis ir macro pasauli ir naktini miesta ir portretus[ ar juos lietem ND?]ir peizazus ir judesi  etc jau palietem .Atrodo viskas kartosis.Tik idejos keisis.Taigi ka reiskia RIMTA tema.Nors del menesio si ideja visus turincius pypliukus ar dirbancius turetu sudominti.

Nežinau. Manau turėtų būti gana abstrakti. Gal netgi visai laisva. Atrenkam iš paskutinio mėnesio geriausią darbą ir bandom parodyt visiems. Gaunam kibirą kritikos. Manau visi spės per menesį, juolab, kad tema laisva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 12 rugsėjo 2007 - 21:05
QUOTE(sillwio @ 2007 09 12, 20:02)
1 man patinka spalvos, kompozicija ir nuotaika, tik trūksta ryškumo voratinklio centre. Fokusas kairėj, ryškumo zona siaura, o gaila.

2 ne. Kompozicija man nepatinka. Voratinklis nepateisinamai nustumtas visai į kadro kraštą, centre daug nieko nesakančios erdvės. Akis vis ieško už ko užsikabinit. Užsikabina už medžio dešinėje. Nebūtų medžio, gal klompozicija sugrotų ir taip. Nuotaika nuotraukoje yra.

o tau spaudziu letena uz mokejima issakyti 'placiaja'nuomone apie beveik kiekviena fotografija. Baltai pavydziu...
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 09 12, 20:05)
Nežinau. Manau turėtų būti gana abstrakti. Gal netgi visai laisva. Atrenkam iš paskutinio mėnesio geriausią darbą ir bandom parodyt visiems. Gaunam kibirą kritikos. Manau visi spės per menesį, juolab, kad tema laisva.

kalbant apie menesio geriausio savo darbo ydejima,velgi laisva tema manau pabos labai greitai.O jeigu kiekvienas isrinktu ta menesi atitinkancia savo geriausia fotografija.Tarkim,spalio nuotaika,sausio.gruodzio..Kiekvienas menesis kiekvienam asocijuojasi su kokia nors proga ar kazkuo ypatingu,ir sukelia tam tikrus jausmus,kuriuos butu galima yamzint toje fotografijoje.Tebunie galim nekeist skaiciaus.man tinka ir tos trys fotografijos.Jei as ju neturiu dedu viena.Bet ta,kuri atspindi ta laikotarpi.Bet ce tik seip issivadavimas is laisvos temos,kuri vistiek tarsi laisva,bet kartu su potekste.

Butu smagu,kad ce nebutu dialogas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 12 rugsėjo 2007 - 21:12
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 12, 21:12)
kalbant apie menesio geriausio savo darbo ydejima,velgi laisva tema manau pabos labai greitai.O jeigu kiekvienas isrinktu ta menesi atitinkancia savo geriausia fotografija.Tarkim,spalio nuotaika,sausio.gruodzio..Kiekvienas menesis kiekvienam asocijuojasi su kokia nors proga ar kazkuo ypatingu,ir sukelia tam tikrus jausmus,kuriuos butu galima yamzint toje fotografijoje.Tebunie galim nekeist skaiciaus.man tinka ir tos trys fotografijos.Jei as ju neturiu dedu viena.Bet ta,kuri atspindi ta laikotarpi.Bet ce tik seip issivadavimas is laisvos temos,kuri vistiek tarsi laisva,bet kartu su potekste.

Butu smagu,kad ce nebutu dialogas  cool.gif

O po metų išleisim fotokalendorių smile.gif Jei rimtai, tai man tinka.

P.S. sėdžiu ir galvoju, kad mintis ne visai kvaila smile.gif Aš čia apie kalendorių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 12 rugsėjo 2007 - 21:21
QUOTE(sillwio @ 2007 09 12, 20:20)
O po metų išleisim fotokalendorių smile.gif Jei rimtai, tai man tinka.

P.S. sėdžiu ir galvoju, kad mintis ne visai kvaila smile.gif Aš čia apie kalendorių.

o jau juokiuos laugh.gif biggrin.gif dabar man nelabai tinka.bet nebandem dar to.Net nebuvo kilus mintis,bet kai pasakei....tai rimc.typ top.tik,kad kalendoriuje dazniausiai peizazai.O mes dedam nuo portretu iki naktiniu nuo,judesiu iki macro...na,tikiu,kad ideju sulauksim ryte. Bo mano sena tarka niamasto sindy. Zodziu,pasikeitimai vyks.O tai jau gerai.Palaukim rytojaus.
Atsakyti