QUOTE(Degutė @ 2007 09 12, 20:49)
Įmesiu kelias nuotraukytes pakritikavimui
Čia šio ryto vaizdeliai:
1.
2.
1 man patinka spalvos, kompozicija ir nuotaika, tik trūksta ryškumo voratinklio centre. Fokusas kairėj, ryškumo zona siaura, o gaila.
2 ne. Kompozicija man nepatinka. Voratinklis nepateisinamai nustumtas visai į kadro kraštą, centre daug nieko nesakančios erdvės. Akis vis ieško už ko užsikabinit. Užsikabina už medžio dešinėje. Nebūtų medžio, gal klompozicija sugrotų ir taip. Nuotaika nuotraukoje yra.
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 12, 21:02)
silwio,mintis gal ir nebloga,tik dabar reikia issiaiskint ,ka reiskia rimta tema.Nes tarkim neydomi tema ji vistiek liks neydomia,reiketu ta RIMTA tema sukonkretint.nes mano akimis ir macro pasauli ir naktini miesta ir portretus[ ar juos lietem ND?]ir peizazus ir judesi etc jau palietem .Atrodo viskas kartosis.Tik idejos keisis.Taigi ka reiskia RIMTA tema.Nors del menesio si ideja visus turincius pypliukus ar dirbancius turetu sudominti.
Nežinau. Manau turėtų būti gana abstrakti. Gal netgi visai laisva. Atrenkam iš paskutinio mėnesio geriausią darbą ir bandom parodyt visiems. Gaunam kibirą kritikos. Manau visi spės per menesį, juolab, kad tema laisva.
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso