QUOTE(Sansara @ 2007 09 10, 11:13)
Aš depresiškai pradėjau jausti, kad mano foto juodai trūksta kokybės... ir nesuprantu kas tai sąlygoja, įtariu, kad mano kreivos rankos ir išaugęs "priekabumas", bet neberandu nei vienos kokybiškai patenkinančios foto. atrodo ir spalvos nesodrios, ir fokusai ne ten, ir neryškios visos, ir siužetai neįdomūs norisi kažką parodyt, pasirodyt, o visur vis kažkas ne taip pasižiūriu savo foto, palyginu su kitomis, kad ir jūsų padarytomis ir apima neviltis. nes mano ir ne tokios gilios, kaip kitų. plokštuma labai jaučiasi. ir spalvos ne tokios sodrios taip norėtusi objektyvą apkaltinti, ale suprantu, kad negali būt taip totaliai ššš dėl jo
pupeliuk, man įdomiausia, kaip tavo zuika nesujudėjo ir nesujudino kadro. atrodo apšvietimo tikrai turėjo trūkti
pupeliuk, man įdomiausia, kaip tavo zuika nesujudėjo ir nesujudino kadro. atrodo apšvietimo tikrai turėjo trūkti
jei kitinis tikrai kaltink va tau ir pavyzdys, kaip zuikis nesujudėjo toj nuotraukoj - čia su 1,8 skyle, ekspozicija 1/320s, taigi tikrai tumpa, už tai ir nesujudėjo su kitiniu, to nebūčiau padarius.. Oi patikėk kaip man atrodo, kad visos mano nuotraukos nekokybiškos ypač išaugus savikritikai ir su kitiniu objektyvu nieko gero negalėjau padaryt kadras atrodo nieko, bet ryškumo trūksta nors tu ką ir fokusas ne ten kur reikia...
Labradoriuke, dar prie Zulikos pasakytos frazės, apie kitinį objektyvą pagalvojau, kaip tave tenkina kitinis objektyvas? man šviesumo (o kartu ir aštrumo trūkstant šviesos) pritrūko jau gan greitai išbandžius kitinį, o jei tavo kit'as 18-135mm, tai jis dar prastesnis už 18-70mm...