QUOTE(auksiukas01_ @ 2010 05 14, 15:58)
nežinau ar uždaryta ši tema bet aš jungiuos prie jūsų mamytės. Turiu sūnų kuris jau baigė pirmą klasę. tiesą sakant praėjom visus pragaro ratus ir toliau nebežianu kaip elgtis. po porros mėnesių mokykloje nusiuntė mus į PPt dėl elgesio prpblemų. Ištyrė, davė išvadas, patarimus. Na ir viskas...mokykloj lyg ir yra viskas, spec pedagogė, psihologė net mokytoja asistentė kuri prižiūri sūnų logopedė ...bet gegužės mėnesį išvada mes nemokam dirbti, mes nebežinom kaip su juo dirbti. Mokslai pajudėjo į priekį bet elgesys vis dar kelia problemų, nesuorato vaikas per testus, net neklausia tuoj pradėjo nervintis sulaužė parkerį, kažka pastūmė . Žodžiu nuolat nervai įtemp[ti. Siūlo mokymą namie bet tam man reikia mesti darąč r net nežinau ar padės tas mokymas tiesiog jis nebekels problemų mokytojai ir kitiems. Lengviausia išeitis sakyčiau . rašysimes dabar per vasara į raidps centar gal ten sulauskim pagalbos. Negali būti tokia padėtis be išeities.
Mielos mamaos atsakykit kaip jums sekėsi "išaugti" matau kad įrašai jau 3 metų senumo. ar "išaugot" problemas.
Mielos mamaos atsakykit kaip jums sekėsi "išaugti" matau kad įrašai jau 3 metų senumo. ar "išaugot" problemas.
Na mano dukters mokykloje tokia pat situacija Tik ten nėra mokytojos asistentės.Yra berniukas ,kuris trukdo visiems vaikams mokytis.Stumdo, muša vaikus.Yra mergaičių kurie bijo užeiti į klase, kai nėra mokytojos.Ir nors tas berniukas nėra kvailas ir gali mokytis ,bet jo elgesys kelia daug problemų.Mokytoja priversta pastoviai prie jo stovėti.Pradžioje berniuko mama sedėdavo kartu , bet paskui pasakė,kad čia mokytojos problemos,o ne jos.
Tai va dvi mamos parašė skundą, kitį klasės tevai pasirašė, kad tas vaikas būtu išmestas iš mokyklos Nors man asmeniškai nelabai priimtina tokia išeitis ,bet kai mušamas tavo vaikas ,tai nieko kito ir nebelieka.Paprastai išaugti elgesio sutrikimus neišeis.Bandykit paguldyti vaiką į psichiatrinę ligoninę.Jie ten dirba su "elgesiukais"