QUOTE(DonaldaB @ 2007 09 06, 10:06)
Visą vasarą, nesvarbu ar buvo vėsu, ar itin karšta, dėvėjo vieną megztinį ir mylimiausius šortus su kempiniuku. Dabar bandome su tuo senu megztiniu atsisveikinti, bet kaip matot -sunkiai sekasi.
Va ir mes turim tą pačią problemą , aš jį Statkevičium vadinu, niekad neaprengsi tuo, ko jis neišsirinko ptas, o jau renkasi , visaip bandžiau, ir nepaisyt, ir "laužt" - atseit yra tik taip ir ne kitaip, tai dabar bandau laviruot ties vidurio keliu, pasiūlau kelis variantus rinktis, labai "rimtai" padiskutuoju, kas tiktų, bet tipo "tau spręsti" , gal tai veža, kad kaip didelis renkasi, dalyvauja aptarime, liečiančiame net jo apranga...? Blogiausia tai, kad dabar atšalo, o jis vis tiek su marškinėliais trumpom rankovėm tik eiti nori , ir neleidau be megztinio ir neėjo iš viso - rėkė, ot principas, viso lauko neteko, bet su tuo megztiniu neėjo ir basta , na bet ar lengviau, kad jūs tokie ne vieni, net nežinau , gal kartais rūbai - saugumo jausmas...su jais jam gera ir kažkiek savo "gerumo " būsenos jis priskiria šiem rūbams kaip kokiem fetišams... kiti rūbai - kita būsena...nežinau, man regis tiem vaikams labai svarbu saugumas, tos kelnės, tas puodukas, tam tikroj vietoj lekštė...pasikeitimai baugina, nes nenuspėjami...mano atveju manau labiau noras priimti sprendimą...