QUOTE(pagyvenus @ 2009 10 06, 03:31)
Diagnostinių testų ir pirmo mėnesio vidurkiai praktiškai visuose dalykuose 2-4 balais žemesni nei metiniai pažymiai Ypač didelės spragos anglų kalbos, kiek mažesnės lietuvių kalbos, matematikos. Bendrą vidurkį gelbsti du naujai prasidėję dalykai ir fizinis
Kol kas pakankamai sunku mokintis, ypač anglų ir lietuvių kalbas - nes užduoda daug pasikartoti, o jam nemažą dalį tenka naujai išmokti. Tikiuosi, kad per metus kaip nors prisivys turimas spragas ir bus ateityje lengviau.
Kol kas pakankamai sunku mokintis, ypač anglų ir lietuvių kalbas - nes užduoda daug pasikartoti, o jam nemažą dalį tenka naujai išmokti. Tikiuosi, kad per metus kaip nors prisivys turimas spragas ir bus ateityje lengviau.
Nepagailekit pinigeliu ir papildomai pasamdyti mokytoja... Manau net su to dalyko mokytoja galima susitarti, kad po pamoku dar valandele su juo uzsiimtu, nes bus lengviau pries egzaminus. As privaciai per tris men turejau pasiruosti chemijos egzaminui, nes mokejau tik etanas, propanas... ta lentele ir viskas, tai paruose mane sausai, egzamina islaikiau 6 b. savarankiskai, bet jei buciau pries metus pasistengus gal butu kokie 7-8. Bet kadangi buvau pasirinkusi kita egzamina ir tik trys men man pranese, kad negalesiu jo laikyti (keitesi kazkokie reikalavimai ) tai taip ir gavosi
Dabar jau turiu ta aukstaji ir profesija, bet nepagailekit kol nevelu mokslam pinigeliu.... Sekmes