Įkraunama...
Įkraunama...

Šv. Pranciškaus

QUOTE(doremifasolasi @ 2010 12 30, 18:31)
Na o kas liečia apšvietimą ir vadovybės aplaidumą, tai jau mūsų klasės tėvelių iniciatyva, maloniai bendrausim su Higienos centru, ten aptarsim sąlygas, kuriomis tenka tenkintis mūsų mokiniams.
Beje, joks siūlymas rinktis kitą mokyklą negalioja, darysim šviesesnę šią, kurioj mokomės(čia avansu prieš įstaigos darbuotojų ataką į mano žinutę) ax.gif

4u.gif Super smile.gif Kuo aktyvesni tėveliai, tuo visiems geriau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš irgi už šviesesnę šią mokyklą, galbūt todėl noriu, kad būtų ir gerų atsiliepimų šioje temoje smile.gif

Linksmų Naujųjų Metų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau neužkalnų kai mano dukrytė eis į mokyklą. Gal galit kas papasakoti apie kitais metais būsimas pirmokų mokytojas? g.gif
Atsakyti
,,Mokinių ir tėvelių dėmesiui,

Esant oro temperatūrai 20 laipsnių šalčio ar žemesniai, į mokyklą gali neiti 1-5 klasių mokiniai, 25 laipsnių šalčio ir žemesniai - 6-12 klasių mokiniai.''
Įkėliau iš mokyklos tinklalapio. Pasigrožėkime ir pasidžiaukime ,,raštingumu'' biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(doremifasolasi @ 2011 02 24, 20:08)

Esant oro temperatūrai 20 laipsnių šalčio ar žemesniai, į mokyklą gali neiti 1-5 klasių mokiniai, 25 laipsnių šalčio ir žemesniai - 6-12  klasių mokiniai.''
  Įkėliau iš mokyklos tinklalapio. Pasigrožėkime ir pasidžiaukime ,,raštingumu'' biggrin.gif

...gal ir priekabi pasirodysiu, bet mane ne prajuokino, bet papiktino....
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2011 02 24, 20:10)

Esant oro temperatūrai 20 laipsnių šalčio ar žemesniai, į mokyklą gali neiti 1-5 klasių mokiniai, 25 laipsnių šalčio ir žemesniai - 6-12  klasių mokiniai.''
Papildyta:
  ...gal ir priekabi pasirodysiu, bet mane ne prajuokino, bet papiktino....

4u.gif pasitaisė 4u.gif šaunuoliai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas gali pasakyti nuo keliu metu reikia uzrasyti vaika i pradine mokykla ir kur eiti? Nes lyg pradinukai darzelio patalpose?
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2011 03 16, 11:55)
Sveiki,
gal kas gali pasakyti nuo keliu metu reikia uzrasyti vaika i pradine mokykla ir kur eiti? Nes lyg pradinukai darzelio patalpose?

uzrasyti reikia tu metu pavasari, kuriu rudeni prades i pirma klase(tais kalendoriniais metais vaikui turi sueiti 7 metai).
Atsakyti
Sveiki, gal galite kas parašyti pavardes šios mokyklos mokytojų kurios dar dirba. 4u.gif

Mano vyras šią mokykla baigė prieš nnn... metų tai nuomonę būtų nesunku susidaryti.
Ačiū. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2011 07 25, 08:55)
Sveiki, gal galite kas parašyti pavardes šios mokyklos mokytojų kurios  dar dirba. 4u.gif

Mano vyras šią mokykla baigė prieš nnn... metų tai nuomonę būtų nesunku susidaryti.
Ačiū. smile.gif

O kokių mokytojų ieškote? Juk yra tinklalapyje visi darbuotojai nurodyti
Atsakyti
4u.gif su naujais mokslo metais visus 4u.gif
mamytes ir teveliai, kaip jums , man tai tikrai neramu ir siokia tokia naujove vaiku skirstymas grupemis pagal gabumus. kaip jums, kokia patirtis? mane tai neramina , jei bus kritimas zemyn, ir kaip tai gali atsiliepti vaikui? siuo metu esam visose stipriausiose. g.gif g.gif g.gif ar seniai cia toks dalykas sumanytas?
Atsakyti
QUOTE(Riva @ 2011 07 25, 13:24)
O kokių mokytojų ieškote? Juk yra tinklalapyje visi darbuotojai nurodyti

Ačiū smile.gif

Domina pradinių klasių mokytojos kurios šiemet turi 4-okus, kitamet turėsiančios pirmokus tai kaip suprantu mokytojos Raimonda Salickienė ir Aušra Mozorienė.
Labai lauksiu atsiliepimų, nes dar neapsisprendėm į kurią mokykla leisti mažąją. 4u.gif
Atsakyti
Aušra Morozienė thumbup.gif. Be galo šiltas žmogus, rūpestinga, supratinga. Tokios mokytojos savo vaikui ir linkėčiau.
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2011 03 16, 11:55)
Sveiki,

mane domina tas pats klausimas, kita rudeni zadam leisti panele i nulinukus kur tie nulinukai? darzelyje ??
Atsakyti