Может у кого дети ходят эту школу
Объеденимся поговорим
Eina... kol kas. Pradinę labai šauniai pabaigėm, o dabar vis galvoju, kad kitur pasižvalgyti reikėtų.
Daug kas priklauso nuo to į kokią klasę patenka vaikas. O šiemet ir mokytojų daug pasikeitė, taip kad galvosim ką toliau daryti
Daug kas priklauso nuo to į kokią klasę patenka vaikas. O šiemet ir mokytojų daug pasikeitė, taip kad galvosim ką toliau daryti
QUOTE(Šiaurė @ 2007 08 30, 04:22)
jei yra galimybe leisk i kita mokykla
ДЕВОЧКИ ДАВАЙТЕ ДРУЖИТЬ
ЕСЛИ НИ КАК НЕ ОТПРАВИТЬ В ДРУГУЮ ШКОЛУ, ТАК И МЫ СМОЖЕМ, ЧТО НИ-БУДЬ СДЕЛАТЬ И ТУТ, ЕСЛИ НИ МЫ ТО КТО ЖЕ
QUOTE(jola5 @ 2007 10 01, 22:08)
jei yra galimybe leisk i kita mokykla
Kodėl taip siūlote?
Sūnus šiemet baigia pradinę ir Julijanavos vid. mums artimiausia mokykla. Todėl tikrai labai aktualu, kas joje negerai.
aifa - как пойдешь так и поймешь, если учителей нельзя упросить оценки писать в пажимю книгелю , у них времени - нет
Надеемся поймать на рождество педсовет школы
QUOTE(aifa @ 2007 10 26, 22:17)
Kodėl taip siūlote?
Sūnus šiemet baigia pradinę ir Julijanavos vid. mums artimiausia mokykla. Todėl tikrai labai aktualu, kas joje negerai.
Mano sūnus lanko pradinę mokyklą ir viskas puiku, bet visi "pataria" neleisti į vidurinę Tiesa, neteko bendrauti su žmogumi, kuris pats būtų baigęs šią mokyklą, o tikėti vien "pliatkais" nesinori.
Gal galėtumėte mamos, kurių vaikai lanko šią mokyklą pasidalinti įspūdžiais. Gal nėra taip jau viskas blogai
Tikrai ne iš piršto laužti tie pletkai Nors aš taip pat nebaigus šios mokyklos, aš baigus J.Dobkevičiaus, kuri yra netoli panoramos ant Aleksoto kalno, bet kadangi šios mokyklos yra sąlyginai netoli viena nuo kitos, tai ir apie Julijanavos mokyklą daaaaug visko esu prisiklausius, ir kas "keisčiausia" tik blogo.
Tarkim, faktas, kad iš mūsų mokyklos visi padugnės, kuriuos išmesdavo, labai drąsiai pereidavo į julijankę
Tarkim, faktas, kad iš mūsų mokyklos visi padugnės, kuriuos išmesdavo, labai drąsiai pereidavo į julijankę
QUOTE(katuka @ 2008 02 19, 09:20)
Tikrai ne iš piršto laužti tie pletkai Nors aš taip pat nebaigus šios mokyklos, aš baigus J.Dobkevičiaus, kuri yra netoli panoramos ant Aleksoto kalno, bet kadangi šios mokyklos yra sąlyginai netoli viena nuo kitos, tai ir apie Julijanavos mokyklą daaaaug visko esu prisiklausius, ir kas "keisčiausia" tik blogo.
Ačiū už Jūsų nuomonę
Man teko girdėti, kad dabar yra atėję naujų, gerų mokytojų Bet vėl "teko".
Gal yra pasikeitimų ir į gerąją pusę. Labai laukiu nuomonių iš "dabar"
QUOTE(Lina @ 2008 02 19, 13:13)
Ačiū už Jūsų nuomonę
Na, maniškiai abu šiemet pradėjo 5 klasę šioje mokykloje. Buvo šiek tiek bėdų su lietuvių kalbą, bet dabar pasikeitė mokytoja, tai viskas normaliai. Nors, kaip ir vcaikams sakiau - nei vienoje mokkloje nei viena mokytoja su šauktu žinių neįkrės - patys turit makintis ir stengtis. Kol kas nesigailiu. Planavau perkeltiį kokią Dariaus ir Girėno, bet kai pasiskaičiau, tai persigalvojau labai greitai. O nuo 9 klasės patiemas vaikams jei bus noras, galės bandyti į kokią nors gimnaziją.
O dėl Dobkevičiaus - yra tekę laaabai nemažai tiesiogiai susidurti Tikrai yra gerų mokytojų. Bet bendra tvarka ir kai kurie dalykai tikrai nėra žavintys ir į ją persikelti minčių nėra.
QUOTE(la_bamba @ 2008 02 26, 21:15)
Na, maniškiai abu šiemet pradėjo 5 klasę šioje mokykloje. Buvo šiek tiek bėdų su lietuvių kalbą, bet dabar pasikeitė mokytoja, tai viskas normaliai. Nors, kaip ir vcaikams sakiau - nei vienoje mokkloje nei viena mokytoja su šauktu žinių neįkrės - patys turit makintis ir stengtis. Kol kas nesigailiu. Planavau perkeltiį kokią Dariaus ir Girėno, bet kai pasiskaičiau, tai persigalvojau labai greitai. O nuo 9 klasės patiemas vaikams jei bus noras, galės bandyti į kokią nors gimnaziją.
O dėl Dobkevičiaus - yra tekę laaabai nemažai tiesiogiai susidurti Tikrai yra gerų mokytojų. Bet bendra tvarka ir kai kurie dalykai tikrai nėra žavintys ir į ją persikelti minčių nėra.
Aš esu baigus Julijanavos mokyklą, baigiau super gerais pažymiais, o kai įstojau į universitetą supratau, kad nieko nemoku. Kiek žinau, jos kaip mokyklos reitingai Kaune yra vieni žemiausių.
QUOTE(varenė @ 2008 03 30, 11:50)
Aš esu baigus Julijanavos mokyklą, baigiau super gerais pažymiais, o kai įstojau į universitetą supratau, kad nieko nemoku. Kiek žinau, jos kaip mokyklos reitingai Kaune yra vieni žemiausių.
aš baigiau kitą mokyklą, irgi baigiau medaliu, bet aukštojoje buvo tas pats. taip kad tai ne vienos mokyklos problema.
o šiaip tai gal čia man atrodo (kaip kiekvienai mamai ), kadmano vaikai pakankamai supratingi , kiek gali mokosi, dar mes su vyru namie spustelim. O kai reiks į 9 klasę, patys dalyvaus priimant sprendimą, ar likti šitoj mokykloj, ar pereiti į kurią nors gimnaziją