Įkraunama...
Įkraunama...

Silkės patiekalai

Aš pastaruoju metu už sveikiasnius produktus, tai ei perku silkę, tai su galvom.
O skaniausia man ti po patalais arba su kaimišku padažu.
Atsakyti
sveiki.
Mano mėgstamiausi silkės receptukai:

išvirti morkas, sutarkuoti burokine tarka, pakepinti susvogūniukais, atvėsinti.
Atvėsinus sumaišyti su smulkiai supjaustyta silkute (skaniausiai gaunasi su paprasta, be jokio dūmo kvapo). Daug silkutės nereikia. Ir sumaišyti įdėjus majonezo. Skonis thumbup.gif . Ypač, jei palaikai truputį šaldytuvę (kokias kelias valandas).

Kitas:

Smulkiai supjaustyta silkutę sudėti į silkinę, užbarstyti pjaustytų porų, pomidorų ir apteptį majonezu. liuks. Ir skanu ir gaivu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 10 12, 19:45)
Man labai skanu smile.gif
1.Silkė
2.pomidorai
3.svogūnas
Viską supjaustau ir išmaišau su majonezu thumbup.gif

Kazkur ragavau taip pagaminta silke, ale ar ten ne su grietine buvo g.gif ryt noriu pasidaryti silkes, tai ka kazin man geriau deti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 08, 18:00)
Kazkur ragavau taip pagaminta silke, ale ar ten ne su grietine buvo  g.gif ryt noriu pasidaryti silkes, tai ka kazin man geriau deti...  g.gif

taip,galima ir su grietine ir dar skaniau net 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 11 08, 18:14)
taip,galima ir su grietine ir dar skaniau net 4u.gif

Niam niam, gerai kad cia uzsukau, tai prisiminiau sita patiekaleli, kad kazkada valgiusi esu, paskaicius cia ideju smile.gif su grietine darysiu smile.gif jau svajoju kaip valgysiu essen.gif
Atsakyti
Kepta silkė su graikišku padažu
Silkę paruoštiir,jei reikia pamirkyti piene .
Daržoves morkas,svogūną,salierą smulkiai supjaustykite ir penkias min.pakepinkite .Supilkite pomidorų padažą 10min.troškinkite,įdėkite prieskoniųlauro lapelių druskos,cukraus ,pipirų,
Silkes voliokite miltuose kepkite po 3mi iš abiejų pusių,dėkite į padažą ir dar troškinkite 15 min. biggrin.gif .
Atsakyti
Aš darau silkę su ryžiais (sluoksniais)
1. Silkė supjaustyta kubeliais
2. Pakepinti svogūnai su pievagrybiais
3. Ryžiai
3. Majonezas
4. Kiaušinis smulkiai supjaustytas

Kai pakepinu silkę su svogūnais, įdetu į duršlioką, kad aliejus nuvarvėtų. Man laaabai skanu
Atsakyti
Silkės,
reikės, virtų bulvių su lupenomis, morkos, agurkas, obuolys,
Įdarui,
silkės,bulvės, morkos svogūno,obuolys majonezo,
pipirų,kmynų.
Bulves ir morkas išvirkite praaušinkite ir nulupkite.
Silkę sukapokite.
pridėkite tarkuotas morkas,ir obuolį,smulkintą svogūną ,gardinkite pipirais ir išmaišykite.
Masę dėkite į išskobtas virtas bulves,ant viršaus u-pilkite maonezo,apibarstykite plikytais kmynais.
Puoškite agurko griežinėliais ir obuolo kiltelėmis. biggrin.gif
Atsakyti
Silke su baravykais.Gal turite kas receptuka?Labai noriu pasigaminti per sventes mirksiukas.gif
Atsakyti
perskaiciau visus silkes receptukus , net seiles istyso essen.gif . o as turiu viena beda gal galetumete pagelbeti help.gif . zinau kreipiausi gal ir ne i ta temute isanksto atsiprasau blush2.gif .
ne uz kalnu jau sventes ir bus ruosiamas kuciu stalas, bet turiu tik "zalia" silke, na nemarinuota verysad.gif . kaip ja reiktu skaniai pamarinuoti, gal esate kuri marinavusi?
Atsakyti
isvirk marinata,idek druskos pagal skoni,bet kad butu i suraja puse,pipiru,lauro lapu,gali cesnako skiltele.ir i atsalusi vandenuka sudek silke,laikyk pagal savo skoni,kol isisures.as kazkada taip dariau.
Atsakyti
aciuks.gif aciu . eisiu bandyti su silkemis kovoti gal kas iseis hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spurgiukeee: 02 gruodžio 2008 - 14:24