dar vienas klausimas, o ar nesitampo, neisskysta tas vaflis nuo majonezo ir kitu produktu? kokios formos jis lieka? traskus, prisigeres (gerai skamba )
nu kad ne zinok nesitampo o kad prisigeria tai gerai nes tada netrupa jie pjaustant. na reikia sutepus tuos vaflius palikti pastoveti kak jie suminkstetu tai tada pjaunasi labai lengvai. o as to majonezo tepu labai plonai tik tiek kad prilyptu produktai. paskutini vafli kuris dedasi ant virsaus as ir sutepu majonezu ir apverciu kad butu is vidines puses. tik tada reiketu ji prispausti su plevele nes krastai i virsu riesis. o jei valgoma ta pacia diena tik po keleta valandu tai aisku jau is kart puosiamas virsutinis sluoksnis ir tada tepama majonezo ant virsaus ir puosiama .
QUOTE(inetum @ 2008 05 22, 19:08)
nu kad ne zinok nesitampo o kad prisigeria tai gerai nes tada netrupa jie pjaustant. na reikia sutepus tuos vaflius palikti pastoveti kak jie suminkstetu tai tada pjaunasi labai lengvai. o as to majonezo tepu labai plonai tik tiek kad prilyptu produktai. paskutini vafli kuris dedasi ant virsaus as ir sutepu majonezu ir apverciu kad butu is vidines puses. tik tada reiketu ji prispausti su plevele nes krastai i virsu riesis. o jei valgoma ta pacia diena tik po keleta valandu tai aisku jau is kart puosiamas virsutinis sluoksnis ir tada tepama majonezo ant virsaus ir puosiama .
aciu! dabar viskas aisku
prasom ir skanaus ragaujant kai pasigaminsi tikrai verta
QUOTE(inetum @ 2008 05 22, 20:08)
nu kad ne zinok nesitampo o kad prisigeria tai gerai nes tada netrupa jie pjaustant. na reikia sutepus tuos vaflius palikti pastoveti kak jie suminkstetu tai tada pjaunasi labai lengvai. o as to majonezo tepu labai plonai tik tiek kad prilyptu produktai. paskutini vafli kuris dedasi ant virsaus as ir sutepu majonezu ir apverciu kad butu is vidines puses. tik tada reiketu ji prispausti su plevele nes krastai i virsu riesis. o jei valgoma ta pacia diena tik po keleta valandu tai aisku jau is kart puosiamas virsutinis sluoksnis ir tada tepama majonezo ant virsaus ir puosiama .
nu zinokit isbandziau tortuka labai liuks visi kai puole vos paciai liko per balius turesiu dar viena patiekala
mano megstamiausi silkiu receptukai:
1) supjaustoma silke, isverdamos morkos ir supjaustomos kubeliais, koservuoti kukuruzai, pakapinami svogunai, ir po to viskas sumaisoma su kajonezu.
2) silke, skanus marinuoti agurkeliai, poras arba svogunai... ir viska sumaisom su majonezu...nu galima apsivalgyti...
1) supjaustoma silke, isverdamos morkos ir supjaustomos kubeliais, koservuoti kukuruzai, pakapinami svogunai, ir po to viskas sumaisoma su kajonezu.
2) silke, skanus marinuoti agurkeliai, poras arba svogunai... ir viska sumaisom su majonezu...nu galima apsivalgyti...
Ačiū visoms už nuostabias idėjas, keletų jų išbandysiu jau šį vakarą - žinau, kad bus skanu.
sveikutes,nezinau ar yra cia toks receptas,bet penktadieni is savo galvos dariau;silke supjaustom,virtas morkytes(dejau is skardines,jos jau ten virtos vandens ir druskos tirpale),is skardines pupeles,konservuoti pievagrybiai(as dar juos nuviriau,nes konservuoti man nepatinka)supjausciau svoguna,truputis pipiriuku ir ant pacio galo majonezas pusiau su grietine.Nu zinokit super silkutes misraine gavosi.isbandykit nepasigailesit.
mes megstam silke sitaip;supjaustau virtu kiausiniu,koki 1 pora,idedu zirneliu ir sumaisau su pjaustyta silke,pagardinu majonezu,skaniausia su karstom bulvem.dar kartais padarau sitaip,1 silke ir svoguna sumalu per mesmale,idedu tarkuoto surio ir gera sauksta minksto sviesto,viska gerai ismaisyti ir tepti ant duonos. o kai viskas nusibosta imu 1 pakeli varskes,supjaustau kubeliais silke,sviezia agurka,idedu krapu ir pipiru,sumaisau su majonezu ir tepam ant batono. skanaus.
Man labai skanu
1.Silkė
2.pomidorai
3.svogūnas
Viską supjaustau ir išmaišau su majonezu
1.Silkė
2.pomidorai
3.svogūnas
Viską supjaustau ir išmaišau su majonezu
gal zinote, kaip sudyti ir marinuoti silke?
QUOTE(loona666 @ 2008 10 19, 20:08)
gal zinote, kaip sudyti ir marinuoti silke?
silke sudyti labai paprasta itrini i druska baltu sluoksniu palaikai 24 valandas ir viskas
Papildyta:
QUOTE(milasauskiene @ 2008 10 21, 16:34)
silke sudyti labai paprasta itrini i druska baltu sluoksniu palaikai 24 valandas ir viskas
beje paskui dar nuplauti reikia