Įkraunama...
Įkraunama...

Silkės patiekalai

Ačiu.O aš dariau sumasčiusi taip

Silke,svogunai,grybai{galima šampinjonus arba bet kokius ,taip pat ir džiovintus},saulegražos.
Svogunai apkepinami ,grybai taip pat,saulegražos pakepinamos sausai.Sumaišiau grybus,svogunus ir silkute,sudejau,ant viršaus gausiai užberiau saulegražu wub.gif

Visi gyre.Skanaus wub.gif
Atsakyti
Skanu silke, pomidorai,agurkas,truputi,majonezo ir grietines,galima svogunu,pipiru,arba vietoj svoguno poro,gaunasi kaip vasaros salotos.Galima valgyt tiesiog vienas salotas arba su karstom bulvem
Atsakyti
QUOTE(weni @ 2008 05 12, 22:42)
Skanu silke, pomidorai,agurkas,truputi,majonezo ir grietines,galima svogunu,pipiru,arba vietoj svoguno poro,gaunasi kaip vasaros salotos.Galima valgyt tiesiog vienas salotas arba su karstom bulvem

aš ir dažnai tokias gaminu,ale salotos biggrin.gif
Atsakyti
nerealios thumbup.gif
Atsakyti
as kur gyvenu siuo metu tai visa silke saldi kazkokia,vakar nusipirkau gal reiks permarinuot .kaip jus manot jei nupilciau ta uzpila ir uzpilciau savo marinatu kokiu nors astresniu 4u.gif g.gif gal neblogai?
Atsakyti
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 05 17, 18:55)
as kur gyvenu siuo metu tai visa silke saldi kazkokia,vakar nusipirkau gal reiks permarinuot .kaip jus manot jei nupilciau ta uzpila ir uzpilciau savo marinatu kokiu nors astresniu 4u.gif  g.gif gal neblogai?
tikrai ne pakeisi marinata pakeisi ir skoni
Atsakyti
nezynau gal jau ir buvo toks receptukas bet ismokau is savo mamos gaminti tokia vyriska silke nors valgo labai gerai ir moterys lotuliukas.gif
reikes silkes file, islukstentu ir pakepintu sausai saulegrazu (atsargiai greitai suruduoja) razinu ir svogunu , megstamu prieskoniu ir aliejaus.
gaminimas. susipjaustyti riekelemis svoguna ir pakepinti aliejuje kol graziai parus na igaus auksini atspalvi tada imesti i svogunus pamirkytas razinas ir siek tiek jas pakepinti kartu kol jos issipucia. kol mase atves susipjautom griezineliasi silkutes file ir dedame i lekste. ant jos pabarstome pakepintas saulegrazas. ant ju sudedame svgunus ir razinas su visu aliejuku ir ant virsaus dar karta pakepintu saulegrazu. viskas greita ir skanu. mes sia silkute ruosiame per visus baliukus ir taip kai silkutes uzsinorim smile.gif

user posted image

silkute nuotraukoje pirma is desines. pasidydinus nuotrauka geriau matosi ax.gif
Atsakyti
inetum, silkė aišku niamniam 4u.gif Bet mane labai sudomino kas ten per patiekalas stovi už silkės bigsmile.gif papuoštas toks krabų lazdelėmis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 22 gegužės 2008 - 13:33
o cia pasiskolinau ideja is sonatinos receptu. ir nenusivyliau atrodo kaip tortas visi is pradziu taip ir mane tik kai pasipjauste suprato kas per bajeris.
ieskokis sonatinos receptuose PIKANTISKAS VAFLIU TORTAS
LENGVA PADARYTI SKANU VALGYTI thumbup.gif
Atsakyti
http://www.supermama...p;#entry6699494

VA CIA JAI PAVYKO GERAI IDETI NUORODA I TA TORTA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 05 22, 15:59)
http://www.supermama...p;#entry6699494
VA CIA JAI PAVYKO GERAI IDETI NUORODA I TA TORTA  ax.gif

bigsmile.gif geras, tikrai skanu?
Atsakyti
LABAI SKANU thumbup.gif LABAI GERAS TORTUKAS NUSTEBINTI SVECIAMS. KAI AS PIRMA AKRTA PASIDARIAU TAI DARIAU VELAI VAKARE IR IS RYTO NUNESIAU PARAGAUTI I LOVA SAVO VYRELIUI. TAI JIS NET NUSTEBO KAD TORTAS IS PAT RYTO IR DAR BE PUSRYCIU tongue.gif KAIP NUSTEBO PARAGAVES PIRMA KASNI NES BISKI BUVAU PDAUGINUSI CESNAKO doh.gif VIENU ZODZIU NUSTEBINAU tongue.gif
Atsakyti