O as silke sluoksniuoju taip:silke, supjaustyta gabaliukais, plonas sluoksns majonezo, svogunai(galva supjaustyta), majonezo, virtos tarkuotos bulves, majonezo, virtos tarkuotos morkos, majonezo, virti tarkuoti burokeliai, majonezas ir 'kepure' is poros virtu smulkiai tarkuotu kiausiniu. Patalai gaunasi stori, bet maniskiui patinka
QUOTE(langana @ 2008 02 03, 13:31)
O as silke sluoksniuoju taip:silke, supjaustyta gabaliukais, plonas sluoksns majonezo, svogunai(galva supjaustyta), majonezo, virtos tarkuotos bulves, majonezo, virtos tarkuotos morkos, majonezo, virti tarkuoti burokeliai, majonezas ir 'kepure' is poros virtu smulkiai tarkuotu kiausiniu. Patalai gaunasi stori, bet maniskiui patinka
Aš ir tokia darau tik padarius įdedu 1val.į šaldytuva.Tai maniškiui ir tinka.
Egzotinė silkė
į silkinę sudedu gabaliukais pjaustytą silkę, uždengiu storu sluoksniu saldžios plaktos grietinėlės ir visą paviršių mandarinų skiltelėm. Bet svečius reik perspėti, kad tai silkė, nes daugelis mano, kad tai desertas
į silkinę sudedu gabaliukais pjaustytą silkę, uždengiu storu sluoksniu saldžios plaktos grietinėlės ir visą paviršių mandarinų skiltelėm. Bet svečius reik perspėti, kad tai silkė, nes daugelis mano, kad tai desertas
O AS DARAU SILKE PATALUOSE TRUPUTI KITAIP,REIKE BUROKELIU, BULVIU VIRTU SU LUPINA,SILKE AS PERKU SVEREMA INAI YRA SKANIAUSIA, KIUSINI,MORKA ,AGURKA RAUGINTA,SVOGUNA ZALE ,PIPIRU,DRUSKOS NEDAUG ,VEGETOS .VISKA SMULKIAI PJAUSTAU SLUOKSNIUOJU ,IR KEKVIENA SLUOKSNI MAJONEZU APLIEJU.OANT VIRSAUS IR MAJONEZO UZPILU ,IR SVOGUNU LAISKAIS PUOSIU .PASAKA KAIP SKANU CIA SENOVINIS KAIMISKAS RECEPTAS.SKANAUS
QUOTE(MagnolijaB @ 2008 02 04, 18:08)
Egzotinė silkė
Uij geras receptukas,reiks pabandyt
Mano silke pataluose susideda is:
Silkes gabaliuku
Virtos tarkuotos morkos
Obuolio
Smulkiai pjaustyto svoguno
Ir aisku majonezo (tik nededu po kiekvieno sluoksnio, cia gal kaip kas megsta)
Silkes gabaliuku
Virtos tarkuotos morkos
Obuolio
Smulkiai pjaustyto svoguno
Ir aisku majonezo (tik nededu po kiekvieno sluoksnio, cia gal kaip kas megsta)
as tai gaminu tradiciskai:
viska supjaustyti kubeliais ir sluoksniuoti
virtos bulves, virtos morkos, silke, virtas kiausinis, burokeliai (virti ar marinuoti), kiekviena sluoksni pertepti majonezu
viska supjaustyti kubeliais ir sluoksniuoti
virtos bulves, virtos morkos, silke, virtas kiausinis, burokeliai (virti ar marinuoti), kiekviena sluoksni pertepti majonezu
Gal žinot kas silkes receptuka su grybais ir saulegražomis,ar kažka panašaus
o as tuna darau pataluose
QUOTE(blansyte @ 2008 05 06, 18:07)
Gal žinot kas silkes receptuka su grybais ir saulegražomis,ar kažka panašaus
Labai paprastai darau
Bet labaai skanu
Silke
Morka
Svogunas
Saulegrazos
Morka su svogunais apkepinu ir sudedu ant supjaustitos silke.Saulegrazus apskrudinu ir pabarstau.Skanaus!
Vietoi saulegrazu dar patinka graikiski riesutai,tik riesutus siek tiek pasmulkinu ir taip pat pakepinu