Įkraunama...
Įkraunama...

Silkės patiekalai

QUOTE(vaidra @ 2007 11 08, 13:15)
O kepinant kopūstus jokių prieskoniukų nereikia?

Dedu tik truputi druskos arba vegetos. mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš silkute darau taip;imat silkes file,kokia megstate,pagal savo nuoziura,smulkiai supjaustote svoguno taippat smulkiai marinuoto agurkeliu prisipjaustot.sumaisot tai su majonezo ir tomato misiniu,turi gautis tokia orandzine mase,tuo misiniu galima tiesiog maisyti supjaustytos silkes gabalelius arba padaryti is file suktinukus ir juos yradyti,kaip kam patinka.Bet skanu labai,bent mums thumbup.gif biggrin.gif ir kas ragavo visi gyre. thumbup.gif as tokia silkute Kuciom ruosiu visada.Dar skanu silkute su kukuruzais,svogunais,pievagrybiais ir majonesu.pievagrubius imkit marinuotus,viska susmulkinti,sumaisyti su majonesu,skanumelis thumbup.gif biggrin.gif PABANDYKIT ir jums patiks thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
man patinka silke su grietine
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 11 28, 23:53)
man patinka silke su grietine

o silkė su grietine, varške ir svogūnais dar geriau thumbup.gif
Atsakyti
ir dar juodų pipirų reikia doh.gif
Atsakyti
Labai patinka silke su pupelėmis. Pupeles galima pakepti su svogūnais ir dadėti tomato padažo, galima maišyti su majonezu.
Atsakyti
as irgi dar viena receptuka zinau blush2.gif , sita silke valgiau pas anyta,skonis pasakiskas thumbup.gif .Silkiu file supjaustome gabaliukais, o garnyrui :supjaustome svoguna ir sutarkuojame morka ir viska pakepame. tada i ta mase sudedame marinuotas voveraites(cia pagal skoni, gal kas baravyku), ir ta mase dedame ant silkes o ant virsaus uzberiame graikiniu smulkintu riesutu. Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barita @ 2007 10 27, 18:58)
Noriu pasiulyti ir as jums savo silkes recepta : zalia kopusta sutarkuoti burokine tarka ir truputi pakepti aliejuje,svoguna irgi pakepinti atskirai.Dar reikia virtu pupeliu ir silkes file.I salotine deti sluoksni keptu kopustu,sluoksni virtu pupeliu,sluoksni keptu svogunu ir sluoksnis kubeliais pjaustytos silkes.
Siaip atrodytu,kad kopustas cia ir netiktu,bet labai skanu.Siulau pabandyti thumbup.gif

o ant virsaus nieko daugiau nededi g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune85 @ 2007 12 15, 16:34)
as irgi dar viena receptuka zinau blush2.gif , sita silke valgiau pas anyta,skonis pasakiskas thumbup.gif .Silkiu file supjaustome gabaliukais, o garnyrui :supjaustome svoguna ir sutarkuojame morka ir viska pakepame. tada i ta mase sudedame marinuotas voveraites(cia pagal skoni, gal kas baravyku), ir ta mase dedame ant silkes o ant virsaus uzberiame graikiniu smulkintu riesutu. Skanaus mirksiukas.gif

O! Cia turetu buti skanu... 4u.gif Reikes pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2007 12 18, 12:19)
O! Cia turetu buti skanu... 4u.gif Reikes pabandyti.

Man ir šitas receptukas patiko reiktu išbandyt,turetu but skanu. wub.gif
Atsakyti
merginos gal kas zinote koki skanu silkes recepta be svogunu, nes mano anyta nevalgo svogunu pabandziau nedeti svogunu i silkes patiekalus kuriuose pagal recepta svogunas ira sudetyje tai valgyti buvo neimanoma tai galvoju gal ira tokiu receptu kur nebutu svogunu sudetyje ax.gif
Papildyta:
tai vat labai prasau jusu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydrune85 @ 2007 12 15, 16:34)

VAU,KOKS PAGERINTAS SKONIS bigsmile.gif Su riešutais.
O voveraitės turi būti naminės ar tinka ir pirktinės? g.gif
Atsakyti