Man patinka silkė su cinamonu.
Supjaustau silkės file juostelėmis, dedu sluoksnį į lėkštę.
Ant viršaus pakepintus svogūnus, pjaustytus žiedeliais. Svogūnus dedu atvėsintus, nes kitaip silkė sumunka. Daugokai apibarstau cinamonu ir uždedu sluoksnelį majonezo, jei turiu- žalumynais majonezą papuošiu.
Man skanu , tinka valgyti su bulvėm
QUOTE(JAZZ @ 2006 12 19, 12:09)
Man patinka silkė su cinamonu.
Supjaustau silkės file juostelėmis, dedu sluoksnį į lėkštę.
Ant viršaus pakepintus svogūnus, pjaustytus žiedeliais. Svogūnus dedu atvėsintus, nes kitaip silkė sumunka. Daugokai apibarstau cinamonu ir uždedu sluoksnelį majonezo, jei turiu- žalumynais majonezą papuošiu.
Man skanu , tinka valgyti su bulvėm
Supjaustau silkės file juostelėmis, dedu sluoksnį į lėkštę.
Ant viršaus pakepintus svogūnus, pjaustytus žiedeliais. Svogūnus dedu atvėsintus, nes kitaip silkė sumunka. Daugokai apibarstau cinamonu ir uždedu sluoksnelį majonezo, jei turiu- žalumynais majonezą papuošiu.
Man skanu , tinka valgyti su bulvėm
Geriausia, kai tokią silkę su cinamonu pasidarai dieną prieš jos valgymą. Tada cinamonas labai gerai įsigeria ir skonis sodresnis, ir majonezo jau nereikia dėti, nes ant aliejaus pasikepa svogūnas. Susisluoksniuoju į plastikinį indelį, ir taip užtenka ilgai mums jos. Pabandykit
O mes tai labai megstam kepta silke O gaminasi taip:
reikes
dziovintu obuoliu
dziovintu slyvu
razinu
poru
aliejaus ir aisku, silkes.
Supjaustom dz. obuolius, slyvas ir pamerkiam.Pamerkiam ir razinas. Silkute supj. gabaliukais ir dedam i skardele. Supj. pora, uzberiam ant silkes. Sudedam obuolius, slyvas, razinas ir uzpilam aliejumi.
Pradzioj kepu pridengus folija, gale atidengiu. Turi graziai paskrusti.
Liuks. Skanaus
reikes
dziovintu obuoliu
dziovintu slyvu
razinu
poru
aliejaus ir aisku, silkes.
Supjaustom dz. obuolius, slyvas ir pamerkiam.Pamerkiam ir razinas. Silkute supj. gabaliukais ir dedam i skardele. Supj. pora, uzberiam ant silkes. Sudedam obuolius, slyvas, razinas ir uzpilam aliejumi.
Pradzioj kepu pridengus folija, gale atidengiu. Turi graziai paskrusti.
Liuks. Skanaus
QUOTE(JAZZ @ 2006 12 19, 12:09)
Man patinka silkė su cinamonu.
Supjaustau silkės file juostelėmis, dedu sluoksnį į lėkštę.
Ant viršaus pakepintus svogūnus, pjaustytus žiedeliais. Svogūnus dedu atvėsintus, nes kitaip silkė sumunka. Daugokai apibarstau cinamonu ir uždedu sluoksnelį majonezo, jei turiu- žalumynais majonezą papuošiu.
Man skanu , tinka valgyti su bulvėm
Supjaustau silkės file juostelėmis, dedu sluoksnį į lėkštę.
Ant viršaus pakepintus svogūnus, pjaustytus žiedeliais. Svogūnus dedu atvėsintus, nes kitaip silkė sumunka. Daugokai apibarstau cinamonu ir uždedu sluoksnelį majonezo, jei turiu- žalumynais majonezą papuošiu.
Man skanu , tinka valgyti su bulvėm
As dar morku dedu...
o man silke labai skani tokia:reikia Tradicines silkes 400gr pakuotes,4-5 virtu kiausiniu,1svoguno,majonezo.silke supjaustyti kubeliais,svoguna irgi kubeliais,kiausinius sutarkuoti burokine tarka.viska sumaisyti su majonezu.galima iberti maltu juoduju pipiru.skanaus.
QUOTE(glossi @ 2006 12 20, 12:41)
O mes tai labai megstam kepta silke O gaminasi taip:
reikes
dziovintu obuoliu
dziovintu slyvu
razinu
poru
aliejaus ir aisku, silkes.
Supjaustom dz. obuolius, slyvas ir pamerkiam.Pamerkiam ir razinas. Silkute supj. gabaliukais ir dedam i skardele. Supj. pora, uzberiam ant silkes. Sudedam obuolius, slyvas, razinas ir uzpilam aliejumi.
Pradzioj kepu pridengus folija, gale atidengiu. Turi graziai paskrusti.
Liuks. Skanaus
reikes
dziovintu obuoliu
dziovintu slyvu
razinu
poru
aliejaus ir aisku, silkes.
Supjaustom dz. obuolius, slyvas ir pamerkiam.Pamerkiam ir razinas. Silkute supj. gabaliukais ir dedam i skardele. Supj. pora, uzberiam ant silkes. Sudedam obuolius, slyvas, razinas ir uzpilam aliejumi.
Pradzioj kepu pridengus folija, gale atidengiu. Turi graziai paskrusti.
Liuks. Skanaus
O šitas patiekalas valgomas karštas ar šaltas? Ar ir toks ir anoks?
niekur neradau parašyta, tai parašysiu dar vieną receptuką - silkės mišrainė su lešiais
o daroma ji taip
4 gabaliukai silkės filė, apie 200gr lešių, kukuruzų indelis ir kei pomidorai. silkę ir pomidorus smulkiai supjaustai, sudedi išvierus lešius ir likusius produktus, įdedi druskytės ir majonezo ir mmm kaip skanu.
Ir dar darome salotas su šviežiomis daržovėmis ir su silke. daržovės pačios įvairiausios, kokios tik patinka vat
o daroma ji taip
4 gabaliukai silkės filė, apie 200gr lešių, kukuruzų indelis ir kei pomidorai. silkę ir pomidorus smulkiai supjaustai, sudedi išvierus lešius ir likusius produktus, įdedi druskytės ir majonezo ir mmm kaip skanu.
Ir dar darome salotas su šviežiomis daržovėmis ir su silke. daržovės pačios įvairiausios, kokios tik patinka vat
QUOTE(Asta @ 2006 12 21, 10:07)
O šitas patiekalas valgomas karštas ar šaltas? Ar ir toks ir anoks?
Mes tai valgom salta. Ir dar pamirsau dziovintus abrikosus (taip pat mirkytus ir smulkiai supjaustytus)
Man labai patiko silkiu ir bulviu uzkandele(is kart atsiprasau jei tokia jau buvo- tikrai visko neperskaiciau)
kelios dideles bulves, silkiu file, keli saukstai konservuotu arba pakepintu pievagrybiu, saukstas smulkinto svoguno, puse kietai virto smulkinto kiausinio, puse saukstelio krienu, saukstas majonezo. Padazui- 2 saukstai aliejaus, saukstas acto, saukstelis garstyciu, pagal skoni druskos ir cukraus.
Bulves isvirkite su lupinomis, ataususias nulupkite, supjaustykite 3-4 cm storio griezineliais, ispjaukite ju viduri. Paruoskite idara is pievagrybiu, svoguno, kiausinio, krienu ir majonezo ir pripildykite juo bulviu ziedelius. Ju virsu uzdenkite silkiu "dangteliais". padazui garstycias issukite su cukrumi, pamazu pilkite alieju, tada acta, pasudykite. Tiekite su marinuotais svogunais, paprikomis, zalumynais...
SKANAUS
kelios dideles bulves, silkiu file, keli saukstai konservuotu arba pakepintu pievagrybiu, saukstas smulkinto svoguno, puse kietai virto smulkinto kiausinio, puse saukstelio krienu, saukstas majonezo. Padazui- 2 saukstai aliejaus, saukstas acto, saukstelis garstyciu, pagal skoni druskos ir cukraus.
Bulves isvirkite su lupinomis, ataususias nulupkite, supjaustykite 3-4 cm storio griezineliais, ispjaukite ju viduri. Paruoskite idara is pievagrybiu, svoguno, kiausinio, krienu ir majonezo ir pripildykite juo bulviu ziedelius. Ju virsu uzdenkite silkiu "dangteliais". padazui garstycias issukite su cukrumi, pamazu pilkite alieju, tada acta, pasudykite. Tiekite su marinuotais svogunais, paprikomis, zalumynais...
SKANAUS
ir vėl mane ignoruoja, nejau niekas neragavo mano slkės
Papildyta:
supratau kodėl mane ignoruoja, greičiausia išsigando mano monstro- bet juk tai monstriukas- gerietis
Papildyta:
supratau kodėl mane ignoruoja, greičiausia išsigando mano monstro- bet juk tai monstriukas- gerietis
Labai noriu patarti jums mielos silkiu ir zuvu megejos. Jei tik imanoma pirkit silkes cielas su galva ir nepatingekit pasiterlioti. Ir dar atkreipkit demesi i pilvus, kad nebutu susprogineje. Turiu reikalu su zuvimis tai tikrai zinau kaip daroma file. Ogi kai nebetinkama isvaizda cielos daro skruosta ir pardavineja, kai jau kai ta nebetinka daro file, o paskui ir file be odos..... Zuvys labai greitai praranda prekine isvaizda