Įkraunama...
Įkraunama...

Silkės patiekalai

Man patinka silkė su cinamonu.
Supjaustau silkės file juostelėmis, dedu sluoksnį į lėkštę.
Ant viršaus pakepintus svogūnus, pjaustytus žiedeliais. Svogūnus dedu atvėsintus, nes kitaip silkė sumunka. Daugokai apibarstau cinamonu ir uždedu sluoksnelį majonezo, jei turiu- žalumynais majonezą papuošiu.
Man skanu smile.gif , tinka valgyti su bulvėm
Atsakyti
QUOTE(JAZZ @ 2006 12 19, 12:09)
Man patinka silkė su cinamonu.
Supjaustau silkės file juostelėmis, dedu sluoksnį į lėkštę.
Ant viršaus pakepintus svogūnus, pjaustytus žiedeliais. Svogūnus dedu atvėsintus, nes kitaip silkė sumunka. Daugokai apibarstau cinamonu ir uždedu sluoksnelį majonezo, jei turiu- žalumynais majonezą papuošiu.
Man skanu  smile.gif , tinka valgyti su bulvėm



Geriausia, kai tokią silkę su cinamonu pasidarai dieną prieš jos valgymą. Tada cinamonas labai gerai įsigeria ir skonis sodresnis, ir majonezo jau nereikia dėti, nes ant aliejaus pasikepa svogūnas. Susisluoksniuoju į plastikinį indelį, ir taip užtenka ilgai mums jos. Pabandykit clap_1.gif
Atsakyti
O mes tai labai megstam kepta silke tongue.gif O gaminasi taip:

reikes
dziovintu obuoliu
dziovintu slyvu
razinu
poru
aliejaus ir aisku, silkes.
Supjaustom dz. obuolius, slyvas ir pamerkiam.Pamerkiam ir razinas. Silkute supj. gabaliukais ir dedam i skardele. Supj. pora, uzberiam ant silkes. Sudedam obuolius, slyvas, razinas ir uzpilam aliejumi.
Pradzioj kepu pridengus folija, gale atidengiu. Turi graziai paskrusti.
Liuks. Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JAZZ @ 2006 12 19, 12:09)
Man patinka silkė su cinamonu.
Supjaustau silkės file juostelėmis, dedu sluoksnį į lėkštę.
Ant viršaus pakepintus svogūnus, pjaustytus žiedeliais. Svogūnus dedu atvėsintus, nes kitaip silkė sumunka. Daugokai apibarstau cinamonu ir uždedu sluoksnelį majonezo, jei turiu- žalumynais majonezą papuošiu.
Man skanu  smile.gif , tinka valgyti su bulvėm


As dar morku dedu... ax.gif
Atsakyti
o man silke labai skani tokia:reikia Tradicines silkes 400gr pakuotes,4-5 virtu kiausiniu,1svoguno,majonezo.silke supjaustyti kubeliais,svoguna irgi kubeliais,kiausinius sutarkuoti burokine tarka.viska sumaisyti su majonezu.galima iberti maltu juoduju pipiru.skanaus.
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2006 12 20, 12:41)
O mes tai labai megstam kepta silke  tongue.gif  O gaminasi taip:

reikes
dziovintu obuoliu
dziovintu slyvu
razinu
poru
aliejaus ir aisku, silkes.
Supjaustom dz. obuolius, slyvas ir pamerkiam.Pamerkiam ir razinas. Silkute supj. gabaliukais ir dedam i skardele. Supj. pora, uzberiam ant silkes. Sudedam obuolius, slyvas, razinas ir uzpilam aliejumi.
Pradzioj kepu pridengus folija, gale atidengiu. Turi graziai paskrusti.
Liuks. Skanaus  4u.gif



O šitas patiekalas valgomas karštas ar šaltas? Ar ir toks ir anoks? g.gif smile.gif
Atsakyti
ax.gif niekur neradau parašyta, tai parašysiu dar vieną receptuką - silkės mišrainė su lešiais
o daroma ji taip 4u.gif
4 gabaliukai silkės filė, apie 200gr lešių, kukuruzų indelis ir kei pomidorai. silkę ir pomidorus smulkiai supjaustai, sudedi išvierus lešius ir likusius produktus, įdedi druskytės ir majonezo ir mmm kaip skanu.

Ir dar darome salotas su šviežiomis daržovėmis ir su silke. daržovės pačios įvairiausios, kokios tik patinka 4u.gif vat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2006 12 21, 10:07)
O šitas patiekalas valgomas karštas ar šaltas? Ar ir toks ir anoks?  g.gif  smile.gif

Mes tai valgom salta. Ir dar pamirsau dziovintus abrikosus doh.gif (taip pat mirkytus ir smulkiai supjaustytus)
Atsakyti
javascript:emoticon(':ax:')
smilie galiu pasiūlyti silkutę su virtos pupelės geriau didelės raudonos ,smulkintais porais, šampinjonai koncervuoti ir majonezu. geras skonis gaunasi
Atsakyti
Man labai patiko silkiu ir bulviu uzkandele(is kart atsiprasau jei tokia jau buvo- tikrai visko neperskaiciau)
kelios dideles bulves, silkiu file, keli saukstai konservuotu arba pakepintu pievagrybiu, saukstas smulkinto svoguno, puse kietai virto smulkinto kiausinio, puse saukstelio krienu, saukstas majonezo. Padazui- 2 saukstai aliejaus, saukstas acto, saukstelis garstyciu, pagal skoni druskos ir cukraus.
Bulves isvirkite su lupinomis, ataususias nulupkite, supjaustykite 3-4 cm storio griezineliais, ispjaukite ju viduri. Paruoskite idara is pievagrybiu, svoguno, kiausinio, krienu ir majonezo ir pripildykite juo bulviu ziedelius. Ju virsu uzdenkite silkiu "dangteliais". padazui garstycias issukite su cukrumi, pamazu pilkite alieju, tada acta, pasudykite. Tiekite su marinuotais svogunais, paprikomis, zalumynais...
SKANAUS
Atsakyti
ir vėl mane ignoruoja, nejau niekas neragavo mano slkės
Papildyta:
supratau kodėl mane ignoruoja, greičiausia išsigando mano monstro- bet juk tai monstriukas- gerietis
Atsakyti
Labai noriu patarti jums mielos silkiu ir zuvu megejos. Jei tik imanoma pirkit silkes cielas su galva ir nepatingekit pasiterlioti. Ir dar atkreipkit demesi i pilvus, kad nebutu susprogineje. Turiu reikalu su zuvimis tai tikrai zinau kaip daroma file. Ogi kai nebetinkama isvaizda cielos daro skruosta ir pardavineja, kai jau kai ta nebetinka daro file, o paskui ir file be odos..... Zuvys labai greitai praranda prekine isvaizda blink.gif mastau.gif
Atsakyti