QUOTE(silsta @ 2006 10 20, 11:37)
o aš niekad neperku tų plonai išpjaustytų silkių file, perku silkę be galvos, nuvaliusi ją pamirkau vandeny su rūgštele, tada turiu tokį indelį pailgą plastikinį, ant dugno pilu truputuką aliejaus, papjaustau svogūniuko, dedu silkės puselę, kelis lašus aliejuko, pipiriuko truputuką, maltos kalendros, svogūno, ir taip susluoksniuoju visas silkių puseles vis užlašindama aliejaus. Galima virtos morkos įdėti. Ant viršaus užpilu tokį užpilą: vanduo, citrinos rūgštelė, cukrus, aliejaus jau ten buvo užpilta. Ir į šaldytuvą. Tada imi kai reikia ir padarai su kuo nori. Jinai būna labai skani.
IR AS TAIP DARAU. TIKRAI GERAS VARIANTAS
Papildyta:
QUOTE(vailija @ 2006 08 24, 20:32)
Šaunuolės, kad ati ppuikiai gaminat silkę. Aš irgi mėgstu silkės aptiekalus .O pirktinęės silkės nesu valgiusi skanios. Na, super skanios tai ne. gal merginos kurioms patinka pirktinė niekada savo negaminote.
MANAU, KAD PIRKTINĖ TIKRA Š...., NES ten tiek tų koncervantų E prideda, kad net baisu
Papildyta:
QUOTE(Sonatina @ 2006 03 19, 21:10)
Pamėginau pasigaminti užkandinį tortą su silke, tik be duonos pagrindo. Skonis tikrai geras ir įdomus
Tik reikia pasirinkti išraiškingesnio skonio silkę... Aš dėjau daugiau marinuotų agurkų ir druskos, nes vis kažko trūko... Ir be reikalo išklojau formeles plėvele, nes užkandėlės gavosi "raukšlėtos"
Reikės įsigyti silikonines formeles ir tada bus
kodėl? Išvaizda puiki, vieną akimirką pamaniau, kad tai pelėsinis sūris
Papildyta:
QUOTE(Sonatina @ 2006 05 25, 13:23)
Ir aš labai mėgstu
silkę pataluose
niu be galo skaniai atrodo
Jau kaip uzsimaniau