QUOTE(regna @ 2008 12 20, 18:36)
regna, 20 Gru 2008 - 18:36, parašė:
regna, 20 Gru 2008 - 18:36, parašė:
Nusipirkau silkių su galvomis,labai riebios,gražios,bet baisiai sūrios.
Aš internete esu skaičiusi,kad silkę reikia išmirkyti vandenyje.Kad greičiau išmirktųreikia dažniau keisti vandenį.Ir po to,galima išmirkyti arbatoje,ji buna tvirtesnė.Aš siandiena ši ekspermentą atlikau.Ir,žinote gavosi visai neblogai.Aišku ,kol išrinkau ašakytes užtrukau nemažai laiko,bet rezultatu esu labai patenkinta.Sudėjau su žaliomis citrinomisįbėriau kvapiųjų pipirų,įdėjaulauro lapelių,įmečiau kelis pankolio griežinėlius,užpyliau alyvų aliejumi
Po keletos valandų skanavau ,man patiko.
Nusipirkau silkių su galvomis,labai riebios,gražios,bet baisiai sūrios.
Aš internete esu skaičiusi,kad silkę reikia išmirkyti vandenyje.Kad greičiau išmirktųreikia dažniau keisti vandenį.Ir po to,galima išmirkyti arbatoje,ji buna tvirtesnė.Aš siandiena ši ekspermentą atlikau.Ir,žinote gavosi visai neblogai.Aišku ,kol išrinkau ašakytes užtrukau nemažai laiko,bet rezultatu esu labai patenkinta.Sudėjau su žaliomis citrinomisįbėriau kvapiųjų pipirų,įdėjaulauro lapelių,įmečiau kelis pankolio griežinėlius,užpyliau alyvų aliejumi
Po keletos valandų skanavau ,man patiko.
Kaip mirkini tokia labai suria silke,tai i vandeni ipilk acto ,idek svoguno ir cukraus . Ir taip kelis kartus ,kol istrauks druska ir ,kol liks tike surumo ,kiek tau reikia.Tada silke nebus beskone ,bus tokia kieta ir labai skani.