Įkraunama...
Įkraunama...

Koralinis (koralais išvalytas) vanduo

pas mus namie mikrohidrinas antras po alka maino... visais gyvenimo atvejais... nuo kosulio mes ji naudojam atsikosejimui palengvinti... ten visos litanijos apie jo nuostabuma nezhinau, bet jis sharmina ir sugeria organizme esanchius toksinus.... tai kapsule ishtipdau plastmasiniame shaukshtelyje ir visa supilu mazhiui, shlykshtyne siaubinga, bet veikia smile.gif ir tada gerai turet daug vandens uzhsigerimui, nes skonis kaip muilo:) o mes su vyru ta mikrohidrina nuo slogos uostom.. irgi lengvina ligos eiga. apsinuodijus maistu irgi ji geriam.... nors tuo klausimu kelpas daugiau padeda... strukturinimui vandens mes naudojam hidro cel (berods taip tie lashiukai vadinasi)
neringiux, jei tau tai tikrai idomu, ash galiu tau i koki asmenini maila nuskanuoti medzhiaga kuria ash apie preparatus turiu ir permest. tai jei ka, tu man i AZ parashyk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(natstoc @ 2008 10 22, 22:32)
smile.gif Pries nestuma valiausi organizma su Colovada, ir viskas buvo o.k! Vaikelis gime sveikas, o va atmintis....iki siol neatsistato...pablogejo po antro valymosi kurso + gimdymas = issiblaskymas ir skleroze nepraeina jau 1.5metu biggrin.gif

lotuliukas.gif chia ne nuo kolovados:)))) ash kol su vaiku namie sedejau man tas pats buvo.... doh.gif
Atsakyti
Valiausi ir aš su Colovada. Man tai nepatiko ax.gif Gal per daug tikėjausi. Miltelius tik vieną dieną gėriau, nes vemti pradėjau ir daugiau į juos pažiūrėti nebegalėjau karsta.gif O kai tie milteliai/košė iš žarnyno "išėjo", buvo lygiai tokios pačios spalvos, kaip valgant. Jokių priemaišų, jokių gleivių, nieko. O kai paklausai/paskaitai, tai stebuklas atrodo biggrin.gif
Atsakyti
ash tai stebuklu nesitikiu... bet labiausiai gasdina kad reiks sveikai maitintis.... o tai reishkia kad valgyt neaishku ka, nes visko negalima.... o ka jus valget???
Atsakyti
Ten būna parašyta, ką galima ar ko negalima valgyti. Aš tai daugiausia daržoves ir košes valgiau ax.gif
Atsakyti
Ar tikrai dar yra pirkti colovada plius? Naujausiame kataloge jos nera rolleyes.gif
Atsakyti
yra yra. man va shia savaite turetu pirkt.
insomina, o prie darzhoviiu ten parashyta kad beveik visu negalima:))) nei kopustu, nei bulviu nei ten dar kazhkuriu.. nu..zodzhiu visos kurios dar valgomos uzhdraustos, o 2savaites ant morku.... suzuikesiu:))
Atsakyti
mano veido oda irgi buvo problematishka, bishkiuka demeta nuo buvusiu paberimu, bet pusmeti pasiterliojau ir dabar kartais nebaisu ir be "spakliaus" iki parduotuves nueit smile.gif bet mano kosmetologe patare tik karts nuo karto juo teptis, nes truputi ishbalansuoja sveikos odos ph. tada giliai po oda pradeda kauptis kazhkas panashaus i "uzpakalini celiulita" smile.gif bet chia turbut nuo odos savybiu priklauso... g.gif
jauchiu mes chia bishki ne i tema pavarem, kazhkaip ne apie valyta vandeni pasosakymai. atsiprashom moderatoriu blush2.gif 4u.gif
o valytas vanduo ir keleta dienu pastovejes nesmirda ir neigauna nemalonaus prieskonio, nors taip koralais ishvalytas jis veiksmingas tik para, paskui vel reikia kartoti "procedura"
Atsakyti
siandien ir as isigijau alka mine,bendradarbe tiek isgyre kad jai padeda,skraido sako lyg ant sparnu,kiek energijos duoda,virskinima sutvarko,dabar sedziu ir galvoju,gal pakliuvau tiesiog i reklamos spastus,ar tikrai jis toks stebuklingas?
Atsakyti
Man labai pagelbsti kai kabinasi liga, pasidarau koncentruota, isgeriu ir per pusdieni dingsta kosuliai, bloga savijauta. Kaip suprantu trijuose pakeliuose yra po 6 paketukus koralu. Tai gana daug, turetu uztekti metams.
Atsakyti
Jei nuosirdziai tikesi kad chia reklaminis triukas ir ne velnio nepadeda - tai taip ir bus....

man nepakenke:) be to vandens skonis kardinaliai pasikeichia. toks shaltininis gaunasi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2009 01 14, 10:07)
Man labai pagelbsti kai kabinasi liga, pasidarau koncentruota, isgeriu ir per pusdieni dingsta kosuliai, bloga savijauta. Kaip suprantu trijuose pakeliuose yra po 6 paketukus koralu. Tai gana daug, turetu uztekti metams.

nu gal cia truputi kitoks-pas mane ant pakelio uzrasyta-coral mine,ten yra vienam pakelyje 10 mazu pakeliu i 1.5 litro vandens dedi 1pakeliuka ir per diena reikia isgerti,kaip sake tai koralinis vanduo prisotintas mineralu ir koralinio kalcio
Atsakyti
as jau kokius metus vartoju coral produktus. Tik pagrinde juos duodu vaikams, nes jų kaina didelė - sau gaila. Vien naudojant coral vandenį (po 1,5 l) stebuklų tikrai didelių nebus. Reikia vartoti iš karto daug produktu iš tos firmos. Pavyzdziui aš naudojau: juodą riešutą, Pau d'arco, koralinį vandenį, česnaką, MSM visa mėn. po to 14 dienų valiau roganizmą su Kolo-vada. tada rezultatas tikrai pastebimas, ir savijauta gera. oda fantastiška. net aplinkiniai pastebi - Tačiau jau kelintas mėnuo geriu tik vandeni (ir tai ne visada po1,5 l) tai vėl viskas grįžo kaip buvo (turėjau odos problemų).
jei dabar turi nusipirkusi coral mine - gerk 1 mėn. Po to su Kolo-vada valyk organizmą. Tada rezultata tikrai pastebėsi!!!

Atsakyti