Greiciuke, 06 Vas 2008 - 17:43, para�ė:
Greiciuke, 06 Vas 2008 - 17:43, para�ė: ar ji itikino, ar pasikeite poziuris i vandeni ?
Knyga man labai patiko, tikrai kardinaliai pekeitė požiūrį į vandenį, ir elgiuosi kitaip

Greiciuke, 06 Vas 2008 - 17:43, para�ė:
Greiciuke, 06 Vas 2008 - 17:43, para�ė: ar ji itikino, ar pasikeite poziuris i vandeni ?
kuskusas, 22 Spa 2008 - 15:53, para�ė:
kuskusas, 22 Spa 2008 - 15:53, para�ė: ![]()
mano mama jau 3 kartus organizma valesi colovada plius programa... nu nenumire, bet tevukas tai kaip shirshe buvo, kad valgyt negavo 2 savaites:) skundesi, kad mama ji jau prie zhemes pratina:) bet na kaip dsau nenorit, bet abu shaunuoliai jokiom ligom jau pora metu neserga, nuo to laiko, kai mama aprupino visa gimine coraliniais produktais:) ash va dabar bandau ryzhtis colovadai priesh planuojant antra vaikiuka... tik vistiek neramumas... kalci kolovada tai ish organizmo irgi pashalina, tai kad nebutu paskui neshtumo problemu, kad vaikiukas kokiu rachitu nesikankintu....
kuskusas, 22 Spa 2008 - 19:32, para�ė:
kuskusas, 22 Spa 2008 - 19:32, para�ė: ![]()
tikrai taip... ir mikrohidrina duodu nuo kosulio ir first food imuninei stiprint ir exinacea ir skruzdziu medzhio zhieve nuo pershalimu. ir clorodophilus irgi org stiprinimui.. aaai gi dar sidabra purshkiu i nosyte ir gerklyte prie pirmu pashalimo simptomu... ir dar kazka virshkinimo florai atkurt.... megacidofilus atrodo... nes bishki ligoninej gavom antibijotiku gavom tai ir susividuriavo.. bet dabar jau gerai.... geriam tik vandeni ir tik koralini ir kai nepamirshtu dar ir tostrukturizatoriaus ilashinu.. nepamenu dabar kaip vadinasi. bandem duot vaikishkus vitaminus yammy, bet nelabai valgo, nors man tai skanu.. pati juos valgau;))
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė