Įkraunama...
Įkraunama...

Koralinis (koralais išvalytas) vanduo

QUOTE(Liepa B. @ 2009 10 21, 15:11)
sveikos merginos ir moterys,pasiskaitinejau jusu diskusijas ir 50% abejoniu,nuogirdu.Toms ,kurios draugauja su rusu kalba,pasiskaitinekite ir paziurekite vaizdine medziaga.Cia rasite daug atsakymu i abejones:http://bionutrition.ru/video.php?cid=2

Kiekviena is musu turime savo nuomone, todel savo kunu ir sveikata rupinames savomis priemonemis ir budais.Tik kam pirkti papildus su nezinia kokiom priemaisom,pradedamt genetiskai modifikuotu soju baltymais.Gal geriau pameginti Coral-club papildus.Ir nereiketu pamirsti,kad organizma tersiam visa gyvenima delto pagerejimas per menesi neivyks.
Asmeniskai prisiregistravau i si kluba tikedamasi sveikatos pagerejimo.Esu dar naujoke,tad pradejau nuo koralinio vandens.Po  to valysiu organizma su mikrohidrinu.

Pirma karta girdziu, kad mikrohidrinas valo organizma. Man daktare ji sake vartoti esan taukstai temperaturai, uzdegimui.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2009 10 21, 18:15)
Pirma karta girdziu, kad mikrohidrinas valo organizma. Man daktare ji sake vartoti esan taukstai temperaturai, uzdegimui.

Jusu gydytoja gal numate uzdegimo priezasti,delto patare vartoti mikrohidrina.Video medziagoje aiskiai papasakota,kaip mikrohidrinas padeda pasveikti,apsivalyti ir prisisotinti laisvuju radikalu susargdintai dalelei.Mikrohidrinas neturi jokio salutinio poveikio,todel jis tinkamas netgi kudikiams.
Atsakyti
hmmmm...
as taip pat koralinio klubo nare, daugeli produktu isbandziusi, taciau kad su microgidrinu valytis organizma....????? hmmmm....
gal jus sumaishete su colo vada??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2009 10 21, 22:08)
Jusu gydytoja gal numate uzdegimo priezasti,delto patare vartoti mikrohidrina.Video medziagoje aiskiai papasakota,kaip mikrohidrinas padeda pasveikti,apsivalyti ir prisisotinti laisvuju radikalu susargdintai dalelei.Mikrohidrinas neturi jokio salutinio poveikio,todel jis tinkamas netgi kudikiams.

Man sake, kad vaikams jo negalima duoti jei temperatura zemesne nei 38.5 l, nes jis labai stiprus. Neradau knygeleje apie jokius apsivalymus. As bijociau duoti kudikiui.
Atsakyti
QUOTE(grijanka @ 2009 10 22, 11:08)
hmmmm...
as taip pat koralinio klubo nare, daugeli produktu isbandziusi, taciau kad su microgidrinu valytis organizma....????? hmmmm....
gal jus sumaishete su colo vada???  g.gif

gal netaip issireiskiau,bet nukenksminti organisme laisvuosius radikalus irgi prilygsta organizmo valymui.
O siaip mikrohidrinas naudojamas nuo organizmo apsinuodijimo ivairiais toksinais,tad ir kudikiu gyvenime pasitaiko ivairiu atveju.Jis nera kenksmingas ir ji galima ivairiai dozuoti.
Atsakyti
O gal zinote, jei gelezies visai nera organizme, ar galima gerti koralini vandeni, mikrochidrina, alfa alfa?
Kai as pirkausi siuos papildus paklausiau, del tos gelezies, tai sake tik po gelezies galima bus pradet vartoti paplidus. O kodel tik po gelezies, taip ir nebepaklausiau blush2.gif ir susisiekti dabar negaliu, o programa taip norisi pradeti. Gal galite ka patarti? smile.gif Aciu is karto rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, net keista, kad radau čia tokias diskusijas apie Koralų vandenį. Kaip tik užėjau į mamų forumą pranešti senoms pašnekovėms, kaip aš išsigydžiau migreną. Dar neseniai bijojau girtis, bet dabar šypsausi ir džiaugiuosi - tiek metų mane kankinusi migrena pradingo. Istorija tokia, kad susipažianu su moterim, latve, ji man atsiuntė kelis pokelius Coral Water ir tvirtino: -Gerk, mieloji, ir tikrai pamirši savo migreną!!! Ji pati išsigydė migreną būtent koralų vandens pagalba. Aš jai be galo dėkinga. Ji suteikė daug informacijos ir man įrodė, kad pats tikriausias koralų vanduo yra Sango koralų vanduo ir vieninteliai patentuoti gamintojai yra Japonų kompanija MARINE BIO CO, LTD. Šiuos koralus galite įsigyti paprasčiausiai vaistinėse ir nereiks jokių klubų ir jokių platintojų. Tuo labiau, kad iš platintojų ir nėra tas pats Coral Water. Ilgokai Lietuvos vaistinėse nieko nežinojo apie šį nuostabų dalyką, sakyčiau net stebuklą!!! Dabar jau galima įsigyti Litfarma vaistinėse, tik kartais reikia užsisakyti. Taip pat galima paklausti ir Euro Vaistinėse, nes Latvijoje būtent Euro vaistinėse parduoda. Be to, galima įsigyti ir My Webpage 100metu internetinėje vaistinėje. O būtent apie tikrąjį Coral Water labai daug informacijos yra latvių svetainėje, kurioje rašoma ir lietuvių, rusų bei anglų kalbomis : SANGO.LV Dabar mes geriam visa šeima, sūnui išnyko alergija, visi tiesiog sužavėti, pabandėme netikėdami, galvojome - tai dar viena reklaminė prekė ar panašiai. Dabar tiesiog trykštam energija, gyvenimo kokybė pasikeitė.

Papildyta:
Vienas pokelis kainuoja vaistinėse apie 25 litus, viename pokelyje yra 6 maži pokiukai su Sango koralais. Tas vienas mažas pokiukas dedamas į 2 litrus vandens (nors ant jo rašoma, kad į 1 litrą vandens) , mažiausiai 2 litrus turi išgerti vienas žmogus, dar geriau 3 litrus per dieną. Taigi paskaičiavus mėnesiui išeina 125 Lt. Mes dažnai perkame Latvijoje, ten 1 pokelis su 6 pokiukais koralų kainuoja apie 3,4 latų, tai litais gaunasi 85 litai mėnesiui vienam žmogui. Beja, jeigu namie yra atgalinio osmoso filtrai ant kranų, tai gaminant Coral Water iš tokio filtruoto vandens su vienu koralų pokiuku pagaminam 5-6 litrus vandens. Tai labai susitaupo. Panaudotus pokiukus galima dar kartą naudoti - įdėti į pieną, tada pienas ilgiau išsilaiko šviežias. Ten kur yra latvių tinklalapis http://www.sango.lv, tai jie tiekia į visas Pabaltijo vaistines šį produktą, dabar jie jau prekiauja tiesiogiai ir internetu, ten taip pat pigiau nusipirkti, tik dar nebandėm, tai nežinau kiek kainuoja atsiuntimas.
Atsakyti
O jus bandet ta vandeni is koralinio klubo? is kur zinote kad jie ne toks pat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 18, 20:40)
O jus bandet ta vandeni is koralinio klubo? is kur zinote kad jie ne toks pat?  g.gif


Aš nebandžiau koralų klubo parduodamo vandens, tik žinau, kad tai ne tas pats. Bet aš ir nesakau, kad būtent koralinio klubo vanduo yra blogas. Tai juk skirtingi produktai! Be to, manau, kad iš esmės bet kokį vandenį gerti jau savaime yra naudinga :-) Tik Sango Coral koralai filtruoja geriamąjį vandenį ir jį pripildo net 74 gyvybiškai svarbiais žmogaus organizmui mineralais ir mikroelementais pačios gamtos nustatytomis proporcijomis. Tai ir yra unikalu, neįtikėtina. Kur rasti bent vieną maisto papildą, kuriame būtų tiek naudingų natūralių medžiagų? Tiesiog ta moteris, kuri man rekomendavo Sango Coral Water yra biochemikė, ji pati tyrinėjo tą vandenį, nusimano, yra tikras žinių bagažas. Jeigu patys nebūtume išbandę, gal ir aš netikėčiau, bet dabar rezultatai akivaizdūs. Man dingo migrena, vaikui nebėra alergijos - egzemos ant rankos. Tai kaip stebuklas. Turbūt kuo skiriasi skirtingų gamintojų produkcija geriausia paskaityti oficialių atstovų svetainėje, ten tikrai radau daug atsakymų : http://www.sango.lv/...-klausimai.html man dar svarbu, kad Japonų kompanijos MARINE BIO gaminama produkcija Sango Coral Water yra oficialiai parduodama vaistinėse, o tam, kad tokie produktai patektų į vaistines reikia praeiti daug patikrinimo procedūrų ir gauti licensijas.
Atsakyti
Na galbut g.gif esme ju turetu buti tokia pati - koralai turi savybiu isvalyti vandeni ir praturtinti ji...

Atsakyti
Šaltinis: http://www.sango.lv
Klausimas: Mano pažįstama siūlo produktą kitu pavadinimu - KORAL MINE. Ji sako kad šis koralų vanduo yra iš žinomo japonų koralo SANGO ir ankščiau vadinosi ALKA MINE. Bet vaistinėje aš mačiau CORAL WATER produktą. Jie labai panašūs išoriškai. Sakykite, prašom, koks skirtumas tarp jų.

Atsakymas: Japonijoje SANGO koralus tiekia tik firma MARINE BIO. Jos veiklą pripažįsta ir kontroliuoja Japonijos Vyriausybė. Visos kitos firmos perka iš jos žaliavą ir gamina produktus, suteikdamos jiems savo vardą. Grynas SANGO koralas, kuris yra naudojamas gaminant produktą vandens valymui ir mineralizavimui, yra naudojamas tik gaminant CORAL WATER produktą – ekskliuzivinį pačios MARINE BIO firmos produktą. MARINE BIO firma turi žaliavos rūšį – SANGO koralo granulę, padengtą ploniausia koloidinio sidabro plėvele. Iš šios žaliavos rūšies gaminami visi kiti produktai, įskaitant ALKA MINE produktą (prekės ženklas priklauso švedų firmai Erikson). ALKA MINE – produktas, naudojamas vandeniui dezinfekuoti. Paties SANGO koralo savybės šiame produkte beveik nepasireiškia todėl, kad vanduo neprasiskverbia pro koloidinio sidabro plėvelę. Todėl tvirtinti, kad SANGO ir ALKA MINE yra tas pats produktas, būtų neteisinga. Jeigu Jūs norite gauti unikalų koralų vandenį, naudokite CORAL WATER, jeigu Jums reikia vandenį dezinfekuoti, naudokite ALKA MINE.

Geriant visą laiką sidabru dezinfekuotą vandenį, organizme gali pradėti kauptis sidabras (o tai yra sunkusis metalas), gali būti ir kitos neigiamos pasekmės.

Atsakau į Jūsų klausimo antrąją dalį: koks skirtumas tarp ALKA MINE produktų ir CORAL MINE produkto?

Skirtumas yra tas, kad ALKA MINE yra gaminamas iš pilnavertės žaliavos, o gaminant CORAL MINE naudojami milteliai arba, kitaip tariant, likučiai, gaunami plaunant žaliavą ALKA MINE produktui.

Noriu pasakyti, kad ne visur galima gauti CORAL WATER produktą. Jį galima nusipirkti Latvijos, Lietuvos ir Estijos vaistinėse. Dabar galima nusipirkti ir interneto parduotuvėje, esančioje mūsų tinklalapyje.

Rusijoje platintojai, siūlydami žmonėms ALKA MINE produktą, naudojasi informacija apie CORAL produkto savybes. Tikimės, kad tai dėl nežinojimo ir pasitikėjimo.

Atidžiai skaitykite informaciją etiketėse. Skyriuje "Produkto sudėtis" viskas surašyta!

Jeigu Jūs matote, kad vieno gramo produkto paketėlyje yra 2 mg sidabro, tai reiškia, kad šis produktas yra skirtas vandeniui dezinfekuoti. Jeigu tai yra grynas koralas SANGO, jis yra skirtas išgauti vandeniui, kuris padeda žmogui išlikti sveikam bei gydant tokius susirgimus kaip diabetas, onkologinės, širdies, sąnarių, kraujo, nervų ligos bei daugybė kitų rimtų susirgimų. Grįžkite į mūsų tinklalapį ir perskaitykite atidžiau pateiktą jame informaciją. Mes stengėmės ją pateikti paprasta ir suprantama kalba.
Atsakyti
as geriu Coral-Mine vandeni is coral-club.O visi momentiniai skausmai buvo 2-3 savaiciu begyje,dar vienas nemalonus pojutis,tai dantu jautrumas.Atrode,kad per visa danti eina tirpimo-gelimo tviksniai iki pat danties galo.Siaip mano dantys jautrus,dabar geriu kramtoma kalci su CirD vitaminais ir tie nemalonus pojuciai praeina.
Atsakyti