Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Vilniuje

QUOTE(~Aylin @ 2013 09 10, 13:31)
cia su kuponais einate ar ten visad tokia kaina?

Per pigu visada sakyčiau g.gif net ir su kuponu labai pigu, nebent tik nulakavimas, bet nedaro pilno manikiūro g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 09 10, 13:34)
Per pigu visada sakyčiau  g.gif 

palaukime autores atsakymo sakyciau g.gif
Atsakyti
Be kupono manikiūro ir pedikiūro kaina 65 litai (tikiuosi per savaitę nepabrango) biggrin.gif tik su vietomis kartais prasti reikalai, daug klientų. Įeina ir manikiūras ir pedikiūras, ir gelinis lakavimas, tikrai pigu thumbup.gif ir kokybiška smile.gif gal aplinka ir ne kaip aukščiausios klasės salone, bet viskas tvarkoje, ne landynė, ir panelė Odeta dirba labai gerai mirksiukas.gif dėl kitos manikiūrininkės nesu garantuota, pas ją neteko apsilankyti smile.gif bet persoalas pasirodė malonus
Papildyta:
bėje ši kaina be kupono smile.gif tik už prancūziška lakavimą man atrodo jei neklystu plius dešimt lituku
Atsakyti
Noriu pasidalinti šiandienos atradimu- Verkių g. 1, Vilniuje, šalia Kalvarijų ir Žalgirio gatvių sankryžos, atsidarė labai jauki masažo studija. Šiuo metu jie taiko 30% nuolaidas visoms procedūros, o jų kainos ir taip labai draugiškos. Tad tikrai labai rekomenduoju, nes uz valandos trukmes masaza ir ilgalaiki manikiūrą sumokėjau bene 100 Lt!
Atsakyti
Gal turit atsliepimu apie Victoria Gym grozio salono paslaugas?
jie turi visa spektra paslaugu, kazkaip jokio komentaro tik nerandu
http://www.victoria-...augos/gcentras/
Atsakyti
gal kas lanketes salone Monika (vilnius), pasilaiciuose, justiniskiu 144 berods. domina konkreciai progines sukuosenos. verta neverta. ir ar patikima.
Atsakyti
labukas, gal panaši tema jau ir buvo, atleiskite, bet man labai svarbu. esu čia naujoke ir prasau jusu pagalbos.
O problema tokia: mano manikiūrininkė išvažiavo ir paliko mane ant ledo. Gal galite rekomenduoti gera manikiūrininke Vilniuje? prašau.. smile.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie Lyrab prašymo smile.gif Būsiu labai dėkinga už bet kokius pasidalinimus informacija apie gerą manikiūrininkę Vilniuje (idealu būtų - Antakalnyje, Žirmūnuose, Šiaurės miestelyje, Centre ar Senamiestyje).
Atsakyti
[quote=Gulcan,2014 01 23, 02:03]
Prisijungiu prie Lyrab prašymo smile.gif Būsiu labai dėkinga už bet kokius pasidalinimus informacija apie gerą manikiūrininkę Vilniuje.....

Merginos, pasidalinkite savo gerais atsiliepimais apie puikias manikiūristes, preinamas manikiūro su gel lakavimu kainas.
Kiek naudojuosi paslaugomis su kuponais, tiek tenka labai nusivilti, nes gel lakas jau antrą d. Ima trupėti schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, Vilnietės:)
norėčiau mamai padovanot dovanų kuponą (100 Lt) grožio paslaugoms (manikiūras, plaukų galiukų pakirpimas, antakių korekcija). Kurį grožio saloną rekomenduotumėt , atsižvelgiant, kad kainos nebūtų milžiniškos, bet paslaugos kokybiškos?
Atsakyti
Gal yra besilankanciu equador soliariumuose? Nenoriu deti skelbimo konkretaus, bet nerandu, kur galeciau kitur parasyti. Kreipkites PM, galiu pigiau parduoti kuponus.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

gal galite parekomenduoti kokį saloną Vilniuje, kur gerai daro šukuosenas ir makiažą? smile.gif
Atsakyti