Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Vilniuje

Sveiki 4u.gif

gal kas patartumėte kokiame grožio salone apsilankyti ir rasti gerą ir nebrangią manikiūrininkę, dirbančią su geliu? ax.gif

Teko apsilankyti pas manikiūristę Larisą K., dirbančią grožio salone "Tigra" liepkalnio maximoje.
Taigi, pasipasakosiu:
1. Ji kalba tik rusiškai. Kadangi rusų kalbos nemoku, buvo sudėtinga bendrauti..
Mano nuomone, visai yra normalu, jei gyveni Lietuvoje ir nemoki šios kalbos.. Be to, negi sunku registruojant apie tai perspėti?...
2. Užsirašius buvau prieš savaitę, bet atvykus ir įpusėjus gelinių nagų korekcijai paiaškėjo, jog manikiūristė neturi jokio korekcijai būtiino spalvoto gelio.. taigi turėjo savaitę laiko pasiruošti ir nusipirkti gelio ar bent prieš korekciją pradedant pasakyti apie tai..

Tiesiog, iš šio apsilankymo, padariau išvadą, jog ši manikiūristė NEGERBIA SAVO KLIENTŲ, bile gauti pinigus...
Atsakyti
QUOTE(Artari @ 2012 08 29, 10:09)
Sveiki  4u.gif

gal kas patartumėte kokiame grožio salone apsilankyti ir rasti gerą ir nebrangią manikiūrininkę, dirbančią su geliu?  ax.gif

Aš tai dabar per draugę radau tokią jauną mergaičiukę, ji namuose daro, bet man labai gerai nagučius sutvarko smile.gif porą kartų jau dariausi gelinį lakavimą pas ją... Dabar 2 savaites jau vaikštau, niekur neatšoka gelis, tik jau matosi nuaugimas nago, bet čia labiau tik aš pati matau.. Anksčiau salonuose darydavausi ir prasčiau laikėsi žymiai, buvau nusivylus, bet dabar vėl pamėgau gelinius lakavimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 08 29, 10:19)
Aš tai dabar per draugę radau tokią jauną mergaičiukę, ji namuose daro, bet man labai gerai nagučius sutvarko  smile.gif  porą kartų jau dariausi gelinį lakavimą pas ją... Dabar 2 savaites jau vaikštau, niekur neatšoka gelis, tik jau matosi nuaugimas nago, bet čia labiau tik aš pati matau.. Anksčiau salonuose darydavausi ir prasčiau laikėsi žymiai, buvau nusivylus, bet dabar vėl pamėgau gelinius lakavimus  ax.gif

Būčiau laaabai dėkinga už kontaktus (į až) bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Artari @ 2012 08 29, 11:24)
Būčiau laaabai dėkinga už kontaktus (į až)  bigsmile.gif  4u.gif

As irgi noreciau i AZ
Kiek ima ir kokiame rajone dirba?
Atsakyti
gal turit kokių kontaktų merginų, kurios daro paprastą manikiūrą (antakalnio rajone būtų super)? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar darėtės kuri depiliacijas Justiniškėse grožio salone "Perlėja"? Norėčiau išgirsti atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
Monikoj salone Justiniškėse akcija kirpimui yra... Kažkada kirpausi ten, bet nepamenu kirpėjos vardo... SM narė kažkokia... Gal kas žino?
Atsakyti
Nelabai as cia i tema, bet ieskau, kas gerai darytu ilgalaiki manikiura su geliu. Gali buti ir namuose. Parasykit per a.z kur lankotes, ir kiek mokate. Nes vat db zirmunuose darausi, tai ir ima po 75lt doh.gif , ir laikosi tai ka zn. Manikiurininke faina, bet nagai palieka pastaruoju metu tai blink.gif Veiksmas Vilniuje.
Atsakyti
Ar būtų atsiliepimų apie salono "Healty Joy. Mėgaukis sveikata", Žukausko g. kosmetologes?
Atsakyti
Gal kam teko lankytis pas manikiūrininkę B. Pajedienes estetikos studjoje?
Atsakyti

kam teko kirptis ir dazytis salone Romeja?
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2012 12 01, 13:14)
Ar būtų atsiliepimų apie salono "Healty Joy. Mėgaukis sveikata", Žukausko g. kosmetologes?

buvau kartą jų salone Santariškėse, tai laukiamąjame ilgokai kalbėjau su bendrasavininku, tai jų ta kosmetika vežama iš Kinijos, žodžiu kažkoks pigekas su gan dideliais antkainiais. Savininkai patys iš Maskvos, bet tokie jauni ir nelabai rimti pasirodė ir šiaip man jų paslaugos nelabai rimtos ir atitinkančios kainas atrodo. Gal kituose salonuose kitaip, bet aš tai nusivyliau.
Atsakyti