nenusitraukinek - kudikis daugiau ishvalgo, negu tu gali nusitraukti.
duok kruti, kai prasho. dazhniau maitinsi - daugiau pieno pasigamins.
3 menesiai - kritinis etapas, kai vaikelis staigiai ugteli ir jam reikia daugiau maisto. viskas tikrai grysh i vezhes per kelias dienas, jei tik nepanikuosi.
Mamos, norėjau paklausti ar dar duodate pienelio jau gerokai paaugusiems savo kleckams? Faktiškai jau turėtume dieną išsiversti be jo, bet tikrovėje mums taip neišeina . Mano mažė užmiega tik lauke vežimėlyje arba prie krūties. Todėl, kai būna bjaurus oras ar šiaip yra kažkokių priežasčių trukdančių išeiti į lauką, kad ją užmigdyti tenka duoti pienelio . Kitaip prasikankiname abi, susinerviname ir ji neužmiega. Galiausiai pradeda rėkti, nes nori miego ir negali užmigti ir tenka duoti krūtį . Tai, ar mes čia vienos tokios, ar yra daugiau ? Ar mums jau reikia susirūpinti susiklosčiusia padėtimi, ar galime gyventi kaip esame įpratusios ir spjauti į visokius maitinimo planus .?
Sveikutė
Mums taip pat devyni mėnesiai, mamos pienelis mums kolkas pagrindinis maistas
Manau, nereikia niekur skubėti - išmoks vaikelis ir valgyti ir bė pieno užmigti, bet jis pas tave dar mažiukas Paaugusių vaikiukų žindymas iš esmės neturėtu skirtis nuo kūdikių - vis tiek yra maitinama pagal poreiki. Tik jau didėsnis vaikiukas vis tiek jau turi kuo užsiimti, ir jam dažniausiai norisi žysti tik prieš miegą, po miego arba nuisraminimui - žodžiu kai mažiukas yra pažeidžamiausias.
Mums taip pat devyni mėnesiai, mamos pienelis mums kolkas pagrindinis maistas
Manau, nereikia niekur skubėti - išmoks vaikelis ir valgyti ir bė pieno užmigti, bet jis pas tave dar mažiukas Paaugusių vaikiukų žindymas iš esmės neturėtu skirtis nuo kūdikių - vis tiek yra maitinama pagal poreiki. Tik jau didėsnis vaikiukas vis tiek jau turi kuo užsiimti, ir jam dažniausiai norisi žysti tik prieš miegą, po miego arba nuisraminimui - žodžiu kai mažiukas yra pažeidžamiausias.
Smagu jau tai, kad mes ne vienos tokios
Jau ramiau
Ačiū
Jau ramiau
Ačiū
Sveikos, na mano berniukui 2,5 men ir jis per viena maitinima suvalgo 100-120ml valgo kas tris valandas ar cia normalu nesuprantu?
QUOTE(Mamyte_25 @ 2006 10 06, 11:46)
Sveikos, na mano berniukui 2,5 men ir jis per viena maitinima suvalgo 100-120ml valgo kas tris valandas ar cia normalu nesuprantu?
normalu, o kodel tu galvoji kad ne?
As galvoju kad per mazai, nes esu skaicius kad kiti leliukai misinuko suvalgo po 160-180ml vienam kartui, mano ir taip smulkutis yra, daugiau niekaip neisiulau.
QUOTE(kniuksė @ 2006 10 05, 12:04)
Ar mums jau reikia susirūpinti susiklosčiusia padėtimi, ar galime gyventi kaip esame įpratusios ir spjauti į visokius maitinimo planus .?
Ramiai galit spjauti į maitinimo planus jei vaikiukas nori pienuko - šventas reikalas
Atsisakiau dieninio maitinimo tik dabar, kai mažiukui 10.5 mėnesio. Pasilikau tik vakarinį, naktinius ir rytinį maitinimus.Bet manau, kad jei reikalas prispirtų- kelionėj, ar šiaip, tikrai dar duočiau vaikui papulį.