Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek MP turi suvalgyti kūdikis?

QUOTE(lora++ @ 2006 04 18, 17:03)
man labai idomu kiek mililitru suvalgo naujagimis. man yra labai nugrauztos krutines, tai jau 4 diena nustraukiau. zinau kad kiek vaikui dienu tiek reikia duoti  miligramu pieno, tai yra iki 10 dienu. o kaip toliau skaiciuojasi?

Jeigu vaikiukas ramus, šlapinasi mažiausiai 8 kartus per parą, reiškia, jam pienelio užtenka ax.gif
šiaip kai mūsų mažiukui dar nebuvo savaitės, išgerdavo po 40 ml... Kaip suprast, kiek dienų, tiek miligramų? unsure.gif
Atsakyti
na aš irgi nesupratau: kiek dienų, tiek ml????

Tai labai priklauso ir nuo vaiko, manau, ir nuo to kuo maitini, ar MP ar mišiniais...Maniškei MP reikdavo žymiai daugiau, nei mišinių...Pirmąjį mėnesiuką ji suvalgydavo MP 50-65 ml, o kartais tai net ir 70 ml ir nebūdavo ypatingai soti, vos ištraukdavo 2 val, kai tuo tarpu suvalgiusi 60 ml mišinuko, ji būdavo soti 4 val.
Atsakyti
Mums pediatre pasake kad nuo40 iki 70 ml smile.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif Iki dviejų savaičių maniškė suvalgydavo po 30 ml.
po to iki mėnesio po 60 ml.
iki antro po 100 ml.
o nuo antro po 120 ml.
pradžioj valgydavo kone kas valandą. o dabar kas tris. thumbup.gif
Atsakyti
iki 10 dienų turi suvalgyti taip - kiek dienų tiek kart 100 ml, t.y. penktą dieną per parą 500ml, šeštą - 600ml ir t.t., po 10 dienos taip ir lieka - paros norma apie litras. aišku labai sveikintina jei viršysit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2006 04 18, 17:03)
man labai idomu kiek mililitru suvalgo naujagimis. man yra labai nugrauztos krutines, tai jau 4 diena nustraukiau. zinau kad kiek vaikui dienu tiek reikia duoti  miligramu pieno, tai yra iki 10 dienu. o kaip toliau skaiciuojasi?

na maniskis kai nugrauze spenelius,tai irgi is butelio turejo valgyt, antra savaite svalgydavo po 125 ml kas 3 val.
manau priklauso nuo kudikio.
Atsakyti
O kaip sprendete problemas iki 6 men? Maniskei jau 6 menesis, o nuo trecio menesio valgymo krizes uzeina vos ne kas savaite - vis atsisako kruties, kol nepasupi, nepanesioji, nepradeda valgyti. Siuo metu tai valgo tik tuomet kai uzsnusta ant ranku, kitaip - niekaip. Nebeismanau kaip toliau maitinti...labai jau pavargau. O buteliuko irgi neima...
Atsakyti
Aš savo 2.gif (2,5 mėn) dienos metu maitinu kas valandą-pusantros.Na,labai jau retai ištempia iki dviejų(aišku neskaičiuoju to laiko,kai miega ).Ir nesuku sau galvos,kad gali būti per dažnai.Jei tik nori,tai ir duodu krūtį.O naktimis valgo tik 1-ą kartą ir tai tik paryčiais.Turbūt atsivalgo dienos metu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2006 04 01, 15:36)
taip mamytes nesilaikykite jokio rezimo kol dar pacios maitinate smile.gif neskaiciokite tu minuciu taip bus ir jums ir vaikeliui geriau mirksiukas.gif

thumbup.gif PRITARIU.Mano mažulkai trys mėnesiukai suėjo,tai tik dabar pradėjo normalizuotis naktinis valgymas-gulam 10,tai valgo 1-2 ir 5-6.Čia ji pati taip keliasi,o dieną įvairiai-kas 2-3.5 val.duodu kada ji reikalauja pati ir taip nuo pirmų dienų.O pradžioje irgi su mama ir kt. ginčydavausi,bet savo dariau.Ir kai per antrą mėnesį priaugom 1.560 kg tai visos nutilo. soske.gif smartass.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,

atrodo pradedu pritrukti savo mazylei pienelio verysad.gif , valgo kas valanda - pusantros, kartais dvi, ko ansciau niekad nebudavo,na ne taip daznai bent jau. bandziau nusitraukt ir pasiziureti kiek pas mane jo yra, bet sakyciau jo visai nera, nes tai dariau po maitinimo ir nusitraukti sugebejau tik daugiausia 30 ml schmoll.gif . o buteliuko neima. schmoll.gif bandziau duoti misinuka niekiap neisiuliau verysad.gif
kiek jusu mazyliai suvalgo per viena karta?
Atsakyti
manishkis 120-150 ax.gif
Atsakyti
Mano sūnus irgi valgo kas valanda kas pusantros. ir traukia po pusvalandį. thumbup.gif bet svoris auga gerai, todėl visiškai nesijaudinu, vadinasi pienelio užtenka. Pažiūrėk kiek priaugat per savaite svorio ir bus aišku ar privalgo vaikiukas ar ne. galbūt taip dažnai valgo nes jam norisi gerti? ar tiesiog nusiraminti prie tavo šono. biggrin.gif sėkmės ir kantrybės. lotuliukas.gif
ir nematuok kiek pienelio suvalgo, nes viena karta gali valgyt daugiau kita mažiau. sėkmės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievike: 13 rugsėjo 2006 - 11:05