Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek MP turi suvalgyti kūdikis?

Anksčiai dieną ir naktį valgydavo kas tris val. ax.gif
Dabar mažiukui 4.5 mėn. ir pastebėjau, kad dieną valgo daug rečiau ir mažiau pienuko traukia... g.gif naktį liko tas pats bigsmile.gif
Atsakyti
Mūsų mazgius valgo kas pora valandų,kartais ir rečiau.naktį keliasi pora kartelių ar net 3.o valgydamas dažnai labai juda,neramus būna,muistosi,rekt net pradeda,galvojau kas blogai,bet kelis kart vis palaikydavau stačią kol atsirugdavo,tada geriau pasidarydavo.naktį ir pakeliu,palaukiu kol atsiriaugėja ir toliau miegam biggrin.gif
mp žadu duoti iki 6mėn.poto bandysim valgyt lotuliukas.gif
bėje norėjau paklausti o kada galima duoti kokį obuoliuką pačiulpt ar bananą?
schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(darul @ 2006 02 17, 20:48)
norėjau paklausti čia skaičiai kartu su naktiniu maitinimu ax.gif norėčiau atsakymo blink.gif , nes kaip tik mano mažiukui 1mėn. ir kelios savaitės, o dar neturim nusistovėjusio grafiko verysad.gif

Nieko baisaus - aš pirmus du mėn nieko ir neveikiau, tik varčiausi nuo šono ant šono. Nu, turiu dvynukes, tai praktiškai ištisai pakaitom kabėjo.
O kai atvažiavo močiutė ir pradėjo reguliuot - turi 'pavalgyt per 15 min ir nelaikyk ilgiau, jai geriau aš panešiosiu", pagal laikrodį sekantis maitinimas po kelių val - ir prasidėjo problemos, kurias sprendėm iki šešto mėn.
doh.gif doh.gif doh.gif

Taip kad - iš tiesų, tasipalaiduokit. O žindomas kūdikis visada bus lengvesnis nei mišinuku prigirdytas.

QUOTE(mamytee @ 2006 03 18, 18:14)
bėje norėjau paklausti o kada galima duoti kokį obuoliuką pačiulpt ar bananą?
schmoll.gif

Manau, kad dar galit palaukti - sakyčiau jau artėjant prie pusmečio. mes jau 6 mėn - bet irgi tik biškiuką paragaujam, spėsim dar.
Nu nebent svorio trūksta, kraujo tyrimai blogi ar kitos bėdos.
Atsakyti
taip mamytes nesilaikykite jokio rezimo kol dar pacios maitinate smile.gif neskaiciokite tu minuciu taip bus ir jums ir vaikeliui geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turite informacijos:kiek ml turėtų suvalgyti savaitės laiko kūdikis? Pas save perknisau,nieko neradau.Padėkit...
Atsakyti
Pas mane irgi pradŽioje buvo tokie pat sunkumai: valgydavo mažius po 2-3 val, bet kai nuvažiavau po mėnesio pas gydytoją ir pamačiau, kad svoris auga ir dar kaip auga, tai nusiraminau.
Tad nusiramink, įtikink save, kad viskas gerai, tai pienelio tikrai netrūks, o kaip tik nusistovės reikiamas kiekis tavo vaikiukui. O kad maisto netrūksta turi parodyti pilni pamperiai šlapimo ir kad kakio būtų bent kokie 3 kartai.
Sėkmės ir ramybės. Tu esi nuostabi mama. thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi neramu ar vaikuciui pakanka pienuko. Dabar jam 3 savaites ir 4 dienos. Valgo ilgai, kartais po pusvalandzio vel bliauna, duodi papa vel ilgai ciunkia, daznai ir uzmiega. Bandziau su ranka nusitraukti, nepavyko tas procesas, gal nemoku arba pieno tikrai nera. Bijau vaika badu numarinti..
Atsakyti
atsimink, yra pieno krizės (2sav, 4-5sav ir 4 mėn) , kai vaikui nebeužtenka to ką mama gamina, reikia 2 d prakentėt, man jau jos buvo, tai tik turėk kantrybės ir maitink tiek kiek vaikutis prašo
Mano sesutė vis kartoja : jei abejoji ar užtenka vaikui valgyti - atbėk pasisverti, taigi nuvažiuok pas daktarę ryt ir pasverk ir bus daug ramiau
O dabar mano "dičkė" veik dviejų mėn įsigudrino užmiginėti lovoj su mano papuliu burnoj ir net nebandyk perkelt į lovytę - iškart akys stačios plačios ir zirzimas, taip ir miega šalia lotuliukas.gif Taigi visos mes nuo 2.gif užgaidų priklausomos, bigsmile.gif
Atsakyti
Maniškis irgi pirmus kelis mėnesius žindo kaip išprotėjęs. Iš pradžių atsibusdavo kas valanda - dvi, o valgymas irgi užsitęsdavo panašiai. Dabar kai pamąstau, tai reikėjo jį prie čiulptuko pripratinti, nes tuo čiulptuku buvau tapusi aš pati...
Atsakyti
Maniškė kai pavalgo pati papą išspjauna ir jei jau nenorės tai pniekaip ir neįkiši. schmoll.gif
Atsakyti
As savo dukryte maitinau kas 2 val.vos tik parsivezusia is gimdymo namu.Ji ir uzmigdavo su papu burnoje.Per pirma menesi priaugome 1,8 kg.Gydytoja pasibaisejo,o as nekreipiau demesio.Nori,tegul valgo.Toliau normaliai priaugdavome po 1 kg.kas menesi.Vaikas sotus manau tada kada jis ramus,sypsosi.Bet jei vaikas pastoviai klykia,kaip buvo mano kaimynei,pasirodo,kad ji mazai pieno turejo,vaikas alkanas buvo,tai ir verke istisai. verysad.gif
Atsakyti
man labai idomu kiek mililitru suvalgo naujagimis. man yra labai nugrauztos krutines, tai jau 4 diena nustraukiau. zinau kad kiek vaikui dienu tiek reikia duoti miligramu pieno, tai yra iki 10 dienu. o kaip toliau skaiciuojasi?
Atsakyti