mums jau 5 menesiai ir savaite o valgom tiek diena tiek nakti kas 2 val. maniskis diena kai pavalgo irgi kartais buna zirzlus, kol atsirugsta ar atpila, o nakti bevalgydamas uzmiega. iki 6 men tenpsim tik su MP o po to jau kaip mums Semeta aiskino pirmas ko turi vaikas paragauti tai paprasto vandens, o tik po to arbatos ir kosiu.
aisku maitinant misinuku daug patogiau, viena nakti tu, kita gali vyras, ir iseit visur gali ir valgyt viska gali, betgi vis galvoji kas geriausiai maziui...
QUOTE(Nordex @ 2006 02 05, 00:35)
As gal ne i tema bet paklausiu...
Ar jusu mazyliai pavalge laimingi ar pikti?
Mano tai valgo, valgo ir beveik visada su labai retom isimtim, pradeda zirsti, verkti...
Man atrodo, kad pavalgius turi apimti malonus jausmas, o pas ja atvirksciai...
Kodel idomu?
Sakyciau gal jau pilvukas ima kankinti, bet ar gali buti, kad visada tas pilvas kaltas???
Kai verkia, as ja pakeliu, uzsimetu ant peties, panesioju ir lyg apsiramina. Nes jei pilvuka skaudetu, tai ilgiau nerami butu, o cia po puses minutes, vel lyg viskas ok...
Tai kasd jai nepatinka kai pavalgo??
Mano tai valgo, valgo ir beveik visada su labai retom isimtim, pradeda zirsti, verkti...
Kodel idomu?
Sakyciau gal jau pilvukas ima kankinti, bet ar gali buti, kad visada tas pilvas kaltas???
Kai verkia, as ja pakeliu, uzsimetu ant peties, panesioju ir lyg apsiramina. Nes jei pilvuka skaudetu, tai ilgiau nerami butu, o cia po puses minutes, vel lyg viskas ok...
Man is tavo pasakojimo susidaro ispudis kad ji nervuojasi, tik reikia atsekti kas jai tuos nervus gadina. Pvz. mano mazius valgo kose ir pyksta, pasirodo as ta kose jam dazniau kisti turiu t.y. greiciau, o kita karta pyksta kad nenori valgyti o as kisu
O gal ji sedi nepatogiai
QUOTE(Nordex @ 2006 02 05, 01:35)
Kodel idomu?
Kodel idomu?
O as manau, kad galbut cia tavo mergickai gali trukti paprasciausio atsirugimo. Nes maniskis buna irgi valgo, valgo, po to pradeda neramus darytis, spjauna ir vel ima papuli, spjauna ir vel ima, pyksta. Tada as pakeliu ji, jis atsirugsta ir dar mes uzvalgom. Tai gal pas jus irgi ta pati situacija?
O mano mazius irgi valgyti daznai nori, retokai istempiam tris valandas nevalge, nebent miegam lauke. Nors naktimis siuo metu ismiegam kokias 4-6val vienu kartu ir nereikia pienuko. Bet dazniausiai valgom kas 2-2.5val, nors buna ir dazniau, ypac vakarais.
QUOTE(monce.k @ 2006 02 11, 21:38)
O as manau, kad galbut cia tavo mergickai gali trukti paprasciausio atsirugimo. Nes maniskis buna irgi valgo, valgo, po to pradeda neramus darytis, spjauna ir vel ima papuli, spjauna ir vel ima, pyksta. Tada as pakeliu ji, jis atsirugsta ir dar mes uzvalgom. Tai gal pas jus irgi ta pati situacija?
O mano mazius irgi valgyti daznai nori, retokai istempiam tris valandas nevalge, nebent miegam lauke. Nors naktimis siuo metu ismiegam kokias 4-6val vienu kartu ir nereikia pienuko. Bet dazniausiai valgom kas 2-2.5val, nors buna ir dazniau, ypac vakarais.
Taip taip tu teisi gal lialius nori atsirugti
QUOTE(Nordex @ 2006 02 05, 01:35)
Mano panele pyksta valgydama pries tustinantis arba atrugstant, atpilant. Manau, kad vaikucio skrandukas apsunksta todel ir pyksta. O jei butu pilvuko diegliai tai '"zviegtu" is skausmo ir ne minute o nuo pusvalandzio iki poros valandu, dazniausiai vakare .Bent jau musu panelei taip budavo iki 2,5 men.
mano mažylei dabar mėnesiukas ir valgo kas dvi tris valandas, nors diena pasitaiko kad ir po valandos vėl reikalauja.
maitinančios mamos,
perskaičiau čia jūsų nuomones ir "vargelius"...
nesu aš nei medikė anei kokia davatka
bet vistiek nesusilaukau nepasisakiusi
na nusiraminkite jūs, atsipalaiduokite, mažiau reaguokite į įvairaus tipo straipsnius (sutinku, padiskutuoti reikia), duokite vaikui krūtį kiek tik jis nori (dieną, naktį), jei nerimsta - panešiokite, pamyluokite ir vėl duokite krūtį... juk tai galbūt daugiau nepasikartos juk jūs dovanojate save... ir neskaičiuokite jūs tų minučių, valandų. geriau pamedituokite, pasidžiaukite savo angelu...
dėl dantų taip pat nepergyvenkite... jau mamos pienas ir žindymas tikrai jiems nepakenks daugiau nei buteliukas...
nenoriu nieko supykinti ar įžeisti, tiesiog prieš savaitę atjunkiau savo sūnelį, o jam šį mėn. sukaks 2 metukai. ir šiandien jaučiu malonų jaudulį, kai paimu jį ant rankų, o jis taria pienu kvepiančius "am am am"...
linkiu jums malonaus maitinimo ir gilių jausmų
perskaičiau čia jūsų nuomones ir "vargelius"...
nesu aš nei medikė anei kokia davatka
bet vistiek nesusilaukau nepasisakiusi
na nusiraminkite jūs, atsipalaiduokite, mažiau reaguokite į įvairaus tipo straipsnius (sutinku, padiskutuoti reikia), duokite vaikui krūtį kiek tik jis nori (dieną, naktį), jei nerimsta - panešiokite, pamyluokite ir vėl duokite krūtį... juk tai galbūt daugiau nepasikartos juk jūs dovanojate save... ir neskaičiuokite jūs tų minučių, valandų. geriau pamedituokite, pasidžiaukite savo angelu...
dėl dantų taip pat nepergyvenkite... jau mamos pienas ir žindymas tikrai jiems nepakenks daugiau nei buteliukas...
nenoriu nieko supykinti ar įžeisti, tiesiog prieš savaitę atjunkiau savo sūnelį, o jam šį mėn. sukaks 2 metukai. ir šiandien jaučiu malonų jaudulį, kai paimu jį ant rankų, o jis taria pienu kvepiančius "am am am"...
linkiu jums malonaus maitinimo ir gilių jausmų
Pirmus menesius skaiciuodavau kas keik laiko valgo ir t.t. O dabar duodu kada tik nori ir praso ir net nezinau kas kiek laiko pasitaiko duot kruti.
QUOTE(dowilia @ 2006 02 17, 17:09)
Pirmus menesius skaiciuodavau kas keik laiko valgo ir t.t. O dabar duodu kada tik nori ir praso ir net nezinau kas kiek laiko pasitaiko duot kruti.
pradzioj net rasydavaus, kada valge , budavo ir 10, ir 8 kartai kazkur iki 2men, po to dazniausiai valgydavo 6, dabar nezinau buna turbut ir tik 5, buna ir 7, bet dazniausiai turbut vistik vis dar 6
QUOTE(Smiling @ 2006 02 17, 20:25)
pradzioj net rasydavaus, kada valge , budavo ir 10, ir 8 kartai kazkur iki 2men, po to dazniausiai valgydavo 6, dabar nezinau buna turbut ir tik 5, buna ir 7, bet dazniausiai turbut vistik vis dar 6
norėjau paklausti čia skaičiai kartu su naktiniu maitinimu norėčiau atsakymo , nes kaip tik mano mažiukui 1mėn. ir kelios savaitės, o dar neturim nusistovėjusio grafiko
QUOTE(darul @ 2006 02 17, 19:48)
norėjau paklausti čia skaičiai kartu su naktiniu maitinimu norėčiau atsakymo , nes kaip tik mano mažiukui 1mėn. ir kelios savaitės, o dar neturim nusistovėjusio grafiko
as tai su naktiniu skaiciuoju
o iki 2men jokio grafiko neturejimas tikrai normalu, manau, kad gana rets vaikas ji tokio amziaus turi laikykis, viskas geres
Iki dviejų mėnesių buvau vietoj žinduko, o paskui kas kokias dvi valandas dieną, naktį kas kokias keturias val. Dabar mums devintas mėnuo irvisą parą valgom kas tris valandas...