Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek MP turi suvalgyti kūdikis?

QUOTE(Ievius @ 2006 01 17, 14:52)
Sveikos,

Va, man iškilo klausimas - kaip dažnai jūsų mažiukai valgo (valgė) MP? Mano vaikutis nuo dviejų mėnesių valgo kas 2 - 2,5 val, man atrodo, kad kažkaip dažnokai g.gif Šiaip tai būtų nieko tokio, bet kad jis pastaruoju metu ir naktį pradėjo taip pat dažnai keltis, tai va ir galvoju, gal jau primaitint reikia g.gif O taip buvau nusiteikusi iki pusės metų tik MP maitinti...

Pasidalinkit patirtim 4u.gif

Maniškė valgo irgi kas 2 val, kartais net kas 1,5, kartais 2,5 ištempiam - ir naktį tas pats, o svorio kaip mažai taip mažai. Liepia gydytoja košes duot, bet dar vis laikomės ant pienelio.
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2006 01 18, 01:06)
Maniškė valgo irgi kas 2 val, kartais net kas 1,5, kartais 2,5 ištempiam - ir naktį tas pats, o svorio kaip mažai taip mažai. Liepia gydytoja košes duot, bet dar vis laikomės ant pienelio.

Nu, pas mus bent svorio normaliai. Laikykitės, jau greit laikas kai bet kokiu atveju primaitinti reikės 4u.gif
Atsakyti
Maniskis iki 5 menesio valge diena kas 1 val. doh.gif , as maitinau kada panoredavo, nakti ismiegodavo 3-4 val. Dabar staigiai rezimas pasikeite diena ir nakti valgo kas 2-3 val., nakti ivairiai buna ismiega 4 val., kartais keliasi kas valanda. Svoris auga gerai, bet jau pradejau duoti po sauksta kosiu (forume mamos pasakoja kad jei susivelinsi tai sunkiai pripras), nuo ju maitinimo daznumas nesikeicia.
Atsakyti
QUOTE(Ievius @ 2006 01 18, 08:52)
Nu, pas mus bent svorio normaliai. Laikykitės, jau greit laikas kai bet kokiu atveju primaitinti reikės 4u.gif

Nu gal dar biški anksti? Planuoju iki pusės metų datempti - nežinau kaip gausis blush2.gif . Nors jau ne už kalnų švesim kovo 8 biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Negalvok kad reikes datempti, pati pavalgyk pailsek, iseik i lauka (aisku ne per situs salcius) pamatysi kai pieno padauges smile.gif
O ir koses ne is karto prades valgyt pilna burna, mes jau antra savaite po kelis saukstus kose valgom, tai siandien jau puse stiklines suvalge. Jei dabar pradesi pratint tai gal tik 5 men. ir valgys tas koses. Gal dabar ir MP kokiu vienu kitu maitinimu sumazejo.
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2006 01 22, 23:39)
Negalvok kad reikes datempti, pati pavalgyk pailsek, iseik i lauka (aisku ne per situs salcius) pamatysi kai pieno padauges  smile.gif
O ir koses ne is karto prades valgyt pilna burna, mes jau antra savaite po kelis saukstus kose valgom, tai siandien jau puse stiklines suvalge. Jei dabar pradesi pratint tai gal tik 5 men. ir valgys tas koses. Gal dabar ir MP kokiu vienu kitu maitinimu sumazejo.

kad to pieno dabar lyg ir užtenka, tik labai nenoriai valgo verysad.gif . O ar dabar tavo lialius galvytės nesukalioja kaip kad anksčiau? O kiek vitamino geriat dabar?
Atsakyti
Dabar viskas gerai, vitamino d geriam po 2 lasus.
Atsakyti
Maniske iki kokiu 5 men dienom MP valge kas 2-2,5 val., naktimis irgi panasiai. Siaip panele buvo patenkinta, nezirze, tad nemaniau, kad reikia primaitinti. TAciau nuo 5 men. dienomis isvis nebegerdavo pienuko, tik truputuka atsigerdavo. Taip tesesi apie savaite - tada nusprendziau ivesti darzoviu, veliau ir mesyte su darzovemis. Dabar mazyle MP dienomis geria tik 2-3 kartus biggrin.gif naktimis kaip anksciau ir viskas yra ok thumbup.gif

Atsakyti
na visas tas maitinimas gražu, ir visai nėra taip baisu keltis ir maitinti, juk tikrai ne visam gyvenimui. bet ką tik perskaičiau kad kenkia dantims g.gif na parašyta jog reikia valyti, bet koks tikslas jei valgo naktį kelis kartus doh.gif doh.gif

gal kas galit man paaiškint kaip daryt doh.gif
Atsakyti
Jo su tuo dantu valymu tai idom,u. Maniskiui isdygo ketuiriu menesiu ir savaites du dantukai. Dabar mums 5 men. Tai tikrai idomu kaip cia juos valyti tokiam mazuliui. O del valgymo laiko. Tai labai skirtingai ir man buvo. Pradzioj is vis valgydavo belekaip ir belekada. Paskiau mazdaug kas 3 val. kartais kas 4. O dabar tai kas tris val. valgo ir nakti panasiai. Nors kai buvo du men. tai miegodavo astuonias valandas nakti.
Ech geri laikai buvo...
ir manau, kad kas dvi valandas normalu, kad valgo. zinau ne viena mamyte taip maitinusia iki6 men., paskiau savaime sureteja pertraukos tarp maitinimu,.
Atsakyti
Na, jei iki kokių šešių mėnesių, tai dar nieko tokio, nedaug liko, bet jei taip iki metų doh.gif nežinau... nežinau... reiks žiūrėti, kai primaitinti pradėsiu kaip bus, gal geriau rolleyes.gif

Ir dar, man kartais atrodo, kad naktį vaikas keliasi ne todėl, kad nori labai valgyti, o šiaip sau, nes kai duodu valgyti, tai jis truputį patraukia, ir po minutėlės jau vėl saldžiai miega doh.gif Net nežinau ką jam galėčiau pasiūlyti, kad nesikeltų be reikalo ax.gif ... čiulptuko neima, iš buteliuko gerti nemoka, tai jokio vandens ar arbatytės negaliu pasiūlyti doh.gif
Atsakyti

As gal ne i tema bet paklausiu...
Ar jusu mazyliai pavalge laimingi ar pikti? blink.gif
Mano tai valgo, valgo ir beveik visada su labai retom isimtim, pradeda zirsti, verkti... verysad.gif
Man atrodo, kad pavalgius turi apimti malonus jausmas, o pas ja atvirksciai...
Kodel idomu? g.gif
Sakyciau gal jau pilvukas ima kankinti, bet ar gali buti, kad visada tas pilvas kaltas???
Kai verkia, as ja pakeliu, uzsimetu ant peties, panesioju ir lyg apsiramina. Nes jei pilvuka skaudetu, tai ilgiau nerami butu, o cia po puses minutes, vel lyg viskas ok...
Tai kasd jai nepatinka kai pavalgo?? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti