Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek MP turi suvalgyti kūdikis?

Žinau tą jausmą,kaip lelius neramus,ir vis žysti nori.Su savo maže pirmus du mėnesius taip pražaidžiau.Po pietų kaip atsigulu apie 16 ,17val,ir taip iki 12val.nakties niekur negaliu pasitraukti,nešioji nepatinka,žaidi nepatinka ir t.t.Galvojau pieno trūksta,kaip nueinam pasisverti virš normos priaugusi,žandai pūtėsi kaip balionėliai thumbup.gif ,o nerami vistiek,buvo besotė užpuolusi tongue.gif .Nuo dviejų mėnesių kaip ranka nuėmė,visa naktį išmiegodavo,pavalgo paričiais ir vėl miegot iki 9val.kartais ilgiau.Daktarė sakė gulėkit kartu kiek tik ji nori,nes kūdikėliams būna taip,užpuola neramumai.
Taip ir nežinau ar tai vakarinis kūdikių nerimas g.gif ,ar tai pieno trūkumas(pagal svorį nemanau) schmoll.gif .Atvargau,bet dabar thumbup.gif .Ir pienuko nenutraukinėk,gulėk su vaikiukų,kiek jis nori,gal jam neramu ir reikia jausti mamos šilumą,svarbu nesinervuoti schmoll.gif ir kantrybės.

O su daktare man pasisekė,ji pati augina vaikiuką.Sulaukiau iš jos daug patarimų thumbup.gif ,jos dėka dabar sėkmingai maitinu jau penki mėn.ir stengsiuos kuo ilgiau.Be to,kaip pasakiau kad dabar valgo po 20min,sakė tau pasisekė.O ji apie 3val. maitindavo,miega 1,5val.
Atsakyti
Pagrindinis kriterijus parodantis, ar užtenka pieno-vaiko svoris, jei auga, tai viskas susireguliuos mirksiukas.gif Tiesiog nuvežkit pasvert savo leliukus-net trijų savaičių jau matysit-turi būt bent atgavęs gimimo svorį mirksiukas.gif
Man su pirmu vaiku visko buvo-atrodė trūksta to pieno, dažnai ir ilgai valgo ir pan., bet svoris augo ir viskas susireguliavo..
Deja su antru, nors buvau labiau patyrus, bet per tą patyrimą vos vaiko visai badu nenumarinau, nes buvau įsitikinus, kad ištisai žindant pieno atsiras..Deja-neatsirado jo ir viskas (po mastito), leliuko svoris diena iš dienos pradėjo krist-mėnesio laiko svėrė mažiau negu, kad gimė cry.gif Gerai, kad laiku atsitokėjau ir pradėjau primaitint..
Atsakyti
as savo vaikina iskaitant rytini ir vakarini maitinima maitinu 3 kartus , o nakti tai neskaiciuoju. doh.gif Ziuriu as ne viena tokia nusibaigus, bet niekaip negaliu apsispresti pora naktu palikt su teciu, kad atprastu.
o kandziojasi nors dar dantu neturim. jam tai zaidimas jei as dar sureaguoju.
Atsakyti
Kokius 8 kartus per parą. ax.gif Maniškė negeria nei sulčių, nei arbatėlių tik MP. Ir dar - negeria iš jokio buteliuko (turim jau neblogą jų kolekciją blush2.gif ). Bandžiau iš šaukštelio - tai pirmąjį paragauja, o daugiau ir neįsiūlysi. schmoll.gif Naktimis keliasi 3-4 kartus.
Atsakyti
Galvojau,kad aš viena tokia,kad naktį kelesi valgyti,kas valanda doh.gif .O diena tai tik prieš miegelį,o taip tai viską kramsnoja ir pamiršta,kad yra mamos pienas tongue.gif .Jau beveik 9mėn.manau reikėtų biški atpratinti nuo mp naktimis,bet kaip gal dar kas kokių patarimų turi.Arbatėlių negeriame,kartais vandenuko,o palik ją prie tėčio naktį,tai visi kaimynai pabus nuo triukšmo doh.gif .Bet naktį kelesi nevisada norėdama valgyti,svarbu kad šalia būčiau verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

Va, man iškilo klausimas - kaip dažnai jūsų mažiukai valgo (valgė) MP? Mano vaikutis nuo dviejų mėnesių valgo kas 2 - 2,5 val, man atrodo, kad kažkaip dažnokai g.gif Šiaip tai būtų nieko tokio, bet kad jis pastaruoju metu ir naktį pradėjo taip pat dažnai keltis, tai va ir galvoju, gal jau primaitint reikia g.gif O taip buvau nusiteikusi iki pusės metų tik MP maitinti...

Pasidalinkit patirtim 4u.gif
Atsakyti
nu maniske irgi valgydavo lygiai kas dvi valandas tiek diena tiek nakti, taip kad manau, cia normalu, juolab, kad man pieno niekad netruko, maitinu iki siol:) Vaikiukas matyt po maziau, bet dazniau megsta pieneliu lepintis blush2.gif
Atsakyti
Šiaip tai ir man netrukdo, bet galvojau bent iki metų maitinti, tai negi ir vėliau, jau pradėjus duoti normalaus maisto po truputį, vis tiek taip dažnai reikės?...
Atsakyti
Mano mazoji valgo irgi kas pora valandu, o nakti kartais ir dazniau pakelia. Lygiai taip buvo ir su pirma dukra, kuria maitinau iki metu ir dvieju menesiu. Panasiai nusiteikiau maitinti ir sita. Svarbu nekreipti demesio, kas kiek laiko valgo, nes kai uzsiciklinsi ant to, tai ir pieno sumazes. Iki puses metu krutimi maitinamam vaikui nieko papildomo nereikia, tik vit. D, tad nusiramink ir toliau sekmingai maitink. Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
Tai aš nesinervinu, bet buvo laikas, kai bent jau naktimis rečiau valgydavo, tik pora kartų, o dabar vėl prasidėjo... Nu ką, teks apsišarvuoti kantrybe, juk ne visą gyvenimą taip tongue.gif Ech... kartais taip pavydžiu (baltai biggrin.gif ) tom, kurios visą naktį išsimiega ax.gif
Atsakyti
As jau 8 menesius joms pavydziu... mirksiukas.gif
Ech, toks jau tas musu mamyciu gyvenimelis.... ax.gif
Atsakyti
mums jau 4 men ir dar valgom kas 2 val, gal delto ismiega visa nakti kad tiek daug prisivalgo diena biggrin.gif
Atsakyti