QUOTE(Puccha @ 2007 12 20, 13:50)
Mano vaikučiui beveik 5 mėn. Man šiek tiek neramu, ar ne per retai jį maitinu... Jis valgo apie 8val ryte, tada apie 12val, tada 15-16val, tada šiek tiek pamaitinu 17-18val, nes vakarais turiu darbo ir nebūnu namie, tada valgo 21val, ir 23-24val paskutinį kartą prieš pat miegelį. Taigi per parą susidaro 6 kartai. Man jau ir mmm atsirado... Ar tai susiję su vaikučio maitinimu?
Maitinu iš abiejų pusių, nes kai vieną išžinda pilnai, duodu kitą. Per 1mėn ir vieną savaitę priaugom 600g. Gydytoja sako, kad mažokai ir patarė pradėti primaitinimą. Kaip žinoti ar pakankamai maitinu ir, ar mano vaikutis nealksta? Jis beveik visada geros nuotaikos, nezirzia.
Maitinu iš abiejų pusių, nes kai vieną išžinda pilnai, duodu kitą. Per 1mėn ir vieną savaitę priaugom 600g. Gydytoja sako, kad mažokai ir patarė pradėti primaitinimą. Kaip žinoti ar pakankamai maitinu ir, ar mano vaikutis nealksta? Jis beveik visada geros nuotaikos, nezirzia.
Jei gerai pamenu, tai MP maitinamiems vaikiukams augimo "norma" per mėnesį - 500 g. Visgi aš pasikartosiu - jei vaikas PRIauginėja, gerai jaučiasi, neserga, valgo, tai kam skaičiuot? Vaikas tikrai pasiprašys valgyt, kai alkanas pasijus.
mmm su maitinimu nesusiję. Na kaip.. Kažkiek susiję - maitinimas atitolina mmm, bet kada realiai jos prasideda priklauso nuo motinos organizmo: vienoms pirmais mėnesiais, kitoms po metų.