Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek MP turi suvalgyti kūdikis?

QUOTE(Amelita @ 2007 02 07, 13:01)
Prieš tai suklydau rašydama, kad ji valgė 4:30, ji valgė tik 3:40 ir tik dabar 12:40 pavalgė, siaubas 9 val. Ar gali taip būti?????

vienkartinis toks pavalgymas dar nieko nerodo.
ka ji veike visa ta laika? miegojo?
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2007 02 07, 13:06)
vienkartinis toks pavalgymas dar nieko nerodo.
ka ji veike visa ta laika? miegojo?

Žiūriu jai užeina tokie nevalgymai, gal kas 2 dieną. Nežinau, gal pienukas sotus. Bet ji būna nevalgo 5,6 val. O dabar net 9 val?

Ji budravo, šiek tiek miegojo.

Kažkur skaičiau internete, kad naktinis pienas yra labai sotus, tai gal tame ir yra priežastis, kad ji pavalgė naktį labai daug, ir dėl to dabar soti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 07 vasario 2007 - 13:13
QUOTE(Amelita @ 2007 02 07, 13:09)
Žiūriu jai užeina tokie nevalgymai, gal kas 2 dieną. Nežinau, gal pienukas sotus.

Ji budravo, šiek tiek miegojo.

Kažkur skaičiau internete, kad naktinis pienas yra labai sotus, tai gal tame ir yra priežastis, kad ji pavalgė naktį labai daug, ir dėl to dabar soti?

sheip ish tiesu ilgokas tarpas. pastebek, ar normaliai jauchiasi, ar ne mieguista...
galbut ji paskui atsikelus dazhniau kruties paprashys, gal diena mazhai miega... jei gerai vaikas atrodo, gal jos tiesiog toks gyvenimo grafikas...

ish kitos puses, jei ji ir kitu laiku mieguista ir nevalgi bus - pasikalbek su savo pediatre.
Atsakyti
4u.gif na 9 val.gal per ilgas tarpas tokiam kudikiui?maniskis tai nesuprasi kaip jam uzeina tai kas 2,tai kas 3val.valgo.nakti taip pat kas 3val.keliasi.
Atsakyti
Manau kiekvienas vaikas individualiai pasirenka kada jam valgyti. Tai gi ne sovietiski laikai,kad laikrodi priesiais pasistacius,tiksliai maitinti pagal valandas.
Maniskis kai nuo pirmo dienos kai gime,tai jokio ritmo valgyme nera. Dar ligoninej kai jis pas man 6 val ismiegojo, sesute pradejo rekt ant manes,ko as vaiko nezadinu maitinti blink.gif O as uz tai,kad kiek nori vaikas tiek valgo, ir kiek nori tiek miega. Tuo labiau pirmom dienom tas pienukas gi toks riebus.
Taip iki 6 men jis pam valgydavo tai kas valanda,tai kas 5 kokias. Po to jau pradejau ivedineti maistelio,tai jau ten biski pasikeite MP maitinimo laikas. O dabar jam jau metukai ir likes tik naktinis maitinimas, ir tas kas 1- 2 doh.gif
Atsakyti
maniskis nuo pat gimimo valgydavo kas valanda, kas dvi doh.gif ir dabar 5 menesiuku valgo kas 2 val. diena, nakti 2-3 kartus kelia, kartais net 6 kartus sumano pavalgyti.

dar pamasciau, kad as ipratusi duoti kas dvi valandas, maitinu, jei net nepraso, jis valgo ir tiek. per 5 minutes prisivalgo, as net stebiuosi, kaip jam uztenka. dabar pabandysiu duoti kai pats paprasys, ziuresiu tada kaip susidaro grafikas. Gal cia as per daznai jam duodu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyte0925 @ 2007 02 25, 09:50)
maniskis nuo pat gimimo valgydavo kas valanda, kas dvi doh.gif ir dabar 5 menesiuku valgo kas 2 val. diena, nakti 2-3 kartus kelia, kartais net 6 kartus sumano pavalgyti.

dar pamasciau, kad as ipratusi duoti kas dvi valandas, maitinu, jei net nepraso, jis valgo ir tiek. per 5 minutes prisivalgo, as net stebiuosi, kaip jam uztenka. dabar pabandysiu duoti kai pats paprasys, ziuresiu tada kaip susidaro grafikas. Gal cia as per daznai jam duodu doh.gif

viena kruti isvalgo per kokius 6 kartus. anksciau budavo, kad abi isvalgydavo vienu kartu, kartais viena . ar tai reiskia , kad pieno daug?
Atsakyti
maniškė jau 7 mėnesių, o valgo mano pienelį tiek naktį, tiek dieną gana dažnai ( nors jau ir košę valgo ). naktį maždaug 4 kartus, o dieną tai tikrai dažniau nei kas 2 valandas blink.gif . Dieną tai bepigu taip dažnai maitint, bet naktį galėtų užtekt ir 2 maitinimų doh.gif BET......
Gerai kad yra pienelio thumbup.gif
Atsakyti
nu maniškis dieną dar dažniau valgo MP - kažkur kas 2 - 2,5 val. o naktį kas 3. kartais naktį būna 4-5 val pertrauka, bet labai retai.
bet aš čia nematau tragedijos. juk vaikas dabar sparčiausiai auga, tai ir pieno jam reikia daug smile.gif
Atsakyti
mano duktė tokio amžiaus valgydavo kas 2-2,5-3-3,5h
ir nieko blogo tame nematau.nebent gal mamai nepatogu.
juk vaikas ir pavalgo ir pageria MP, tai galima sakyti, kad pavalgė o po 2h pagėrė.

sakoma, kad MP vaikas mažiau pasisotina negu mišinėliu.
beto čiulpimas vaiką ramina, ir pvz mano duktė kartais tiesiog ne dėl noro valgyti, o dėl noro pabūti kartu žįsdavo.
Atsakyti
4u.gif as savo leliaus kartais nesuprantu kada nori valgyti nes buna ,kad kumsteliai pastoviai burnoj atrodo lyg ir noretu valgyti,bet is tikruju neima kruties?gal pilvuka pucia?o siaip valgo kas 2val.nakti 3kartus.
Atsakyti
[COLOR=darkviolet] Sveikos mamos, valgom ir mes dažnai, kas 2,5-3 h. Naktimis keliames dažnai, 4-5 kartus. Norejau paklaust, kiek laiko jūsų mažyliai žinda krūtį? g.gif Mano vaikis kartais valgo 10 min, kartais net 5 min neištempia, galvoju gal nepasisotina... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RedemPta @ 2007 02 28, 12:18)
[COLOR=darkviolet] Sveikos mamos, valgom ir mes dažnai, kas 2,5-3 h. Naktimis keliames dažnai, 4-5 kartus. Norejau paklaust, kiek laiko jūsų mažyliai žinda krūtį?  g.gif Mano vaikis kartais valgo 10 min, kartais net 5 min neištempia, galvoju gal nepasisotina... unsure.gif

manoji irgi taip pat trumpai valgo, nuo pat gimimo mirksiukas.gif Jei vaikiukas ramus kai pavalgo tai vadinas viskas OK.
Atsakyti