Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek MP turi suvalgyti kūdikis?

o man tai negaila, jei nori, gali nors ir 10 kartų mp valgyti per dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų zuikis vabalas jau nuo pat mažumės dažnai valgė (ir užaugo labai didelis). Bet prasčiausia, kad ir dabar per dieną jis MP valgo kokius 8 kartus, o kur dar kaip minimum 4 naktiniai užėjimai... nors mes jau valgom daržoves su mėsyte. Nu man negaila pienuko, tik, kad su tokiu vaiku labai jau nepatogu,niekur išeit neįmanoma, lauke jis nemiega ir šiaip niekada be MP neuzmiega... na o naktį tai labai vargina...
ir užaugs berniukėlis mamyšėlis smile.gif
Atsakyti
mano princese diena mp valgo 4 kartus, o nakti 2, nu ir nieko jai nepadarysi...
Atsakyti
mano mazoji taip pat reikalauja pienuko ir gan daznai per diena,neskaitant nakties doh.gif lauke taip pat nemegeja miegoti,nes mamos papo nera salia doh.gif Kai pagalvoju, kaip reikes atprasti nuo tokio malonumo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano 4.5 men mažiukas reikalauja papuko kas 3 val ir dieną ir naktį, niekaip nepavyksta atpratinti taip dažnai valgyti..O gal tai išsispręs savaime, kai pradėsiu primaitinti?Kai jam buvo 3 men nakty ismiegodavo be pieno iki 5.5 val, o gal pieno mažiau dabar? Kiek kartų valgo jūsų mažiukai?
Atsakyti
QUOTE(olia30 @ 2006 12 07, 13:54)
Mano 4.5 men mažiukas reikalauja papuko kas 3 val ir dieną ir naktį, niekaip nepavyksta atpratinti taip dažnai valgyti..O gal tai išsispręs savaime, kai pradėsiu primaitinti?Kai jam buvo 3 men nakty ismiegodavo be pieno iki 5.5 val, o gal pieno mažiau dabar? Kiek kartų valgo jūsų mažiukai?

Tai tau dar gerai smile.gif maniškis kas dvi valgydavo, naktį kartais kas tris, bet ne visada, dažnai irgi kas dvi paprašydavo doh.gif Pradejus primaitint valgymai kiek suretėjo, bet po truputį, ne iš karto. Nors kol maitinau, tai naktim vis tiek bent 2-3 kartus keldavosi MP atsigert...
Atsakyti
Mano mažulytė dieną valgo kas 3, o naktį išmiegam iki 6-7 val. Kai prašydavo dažniau tai aš soske ikišdavau, ant kito šoniuko apversdavau ir vėl užmigdavo ax.gif
Atsakyti
mano katinas irgi labai daznai valgo MP, tiek diena tiek nakti, anksciau nakti beveik isvis nevalgydavo, as tai sieju su dantu dygimu, nes jam daugiau skysciu reikia, nes ir arbateliu per diena dar nemazai isgeria.
Atsakyti
Mano zuikis irgi maždaug kas trys valandas valgo, na gal šiek tiek rečiau, bet jei skaičiuosime užkandžiavimus tarp maitinimų doh.gif O kai buvo tokio amžiaus valgydavo mano pienelį ir dažniau. ax.gif Viskas gerai, nereikia nuo nieko jo atpratinti
Atsakyti
džiaukitės, kad kas tris val. valgo, mano iki metukų naktį po kokius 8 kartus mane keldavo, o apie dieną nekalbu...
Atsakyti
QUOTE(olia30 @ 2006 12 07, 12:54)

Ech, kad man tavo problemos ax.gif Manoji diena valgo kas 3 ar kas 3,5 val. (bet taip ir turi buti. Anot dietologu, ir suauge zmones turi valgyti kas 4 va., tai tokiam kudikeliui valgymas kas 3 val. yra visiskai normalu). Na, o naktimis su valgymu buna problemu. As pati noriu, kad ji uoliai valgytu nakti kas 3-4 val., bet dazniausiai dukryte ismiega po 7-8 val. Na, isgirstu nakti, kad cepsi, atsinesu i lova, o ji truputi pacepsi prie kruties ir uzmiega doh.gif O problema ta, kad ji priaugineja mazai svorio (pvz. praeita men. tik 300 g.). O be to, ryte po tu 7-8 val miego mano krutys kaip pas Pamela Anderson doh.gif tongue.gif Zodziu, labai noriu, kad ji naktimis valgytu dazniau, bet....
Atsakyti
sveika,olia.mano mažyle valgo naktį kas valanda.jai greitai vieneri metukai. bet jokio diskomforto as nejauciu. ji miega salia manes. kai suniurzga, as ja pasiimu,pamaitinu ir toliau miegu. galima sakyt net maitinu miegodama. tiesiog organizmas taip prisitaike, kad miego man pilnai užtenka.aš soskiu neduodu, tai ji ne tik žindo, bet čiulpia vietoj soskės. džiaukis, kad tavo lialka taip valgo. būtų blogai,jei valgytų rečiau,nes tau mažėtų pieno.sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti