Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek MP turi suvalgyti kūdikis?

QUOTE(vitalija... @ 2006 10 31, 16:39)
mes tai dar geraim pries pietu miegeli, ar kai labai alkanas ir dar pietuciu nespeju pagaminti.Ir nakti dar kokius 3kartus geria MP  doh.gif

Oi, mes tai naktį irgi geriam 2-3 kartus. O būna naktelių, kad ir dažniau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O mes irgi dar geriam pienuka dienomis.Aisku poreikio tokio nera dukrytei,bet kai pavalgo,tai atsigerti duodusavo pienuko,o ne kokios arbateles. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos ,mums irgi po pus antros savaites 9 men bus ,diena sunelis labai daug valgo sriubos ,kosiu , darzoviu , mesos ir zuves ,,,,,BET po kiekvieno miegucio reikalauja kruties , o naktimis reikalauja kas 2-3 val . Na kaip maujagimis smile.gif , bet duodu ,nes mamos pienukas ,netgi pacios krutis tai kaip raminantis vaistas .
viena mamite atsake kad suspes vaikas ismokti valgyt ,zinokit ne labai ,nuo kruties po truputi reikia atpratint ,bet polaipsniui . mano pavizdziui dukrite iki 2 metu valge skisto pavidalo koses per soske is buteliuko ir net ne norejo normaliai valgyt ,nes jai nereikejo kramtyti ,o tik tai isgerei ir sotus .tai viena karta man tai nusibodo ir as visus buteliukus ismeciau . aisku labai man jos gaila buvo ir ji kazkur apie 2 dienas paverke ,bet uztad pradejo valgyt . ir ilgai dar prisimindavo buteliukus ,ir sakidavo : ""dabar kaciukai is ju geria "" biggrin.gif . taigi didelems vaikuciams reikia gel ramibes papo . o mano dukrite 3 men atsisake papo ,tai zaidem su buteliukais ,uz tad sunelis va ir dabar valgo is papo ir is sauksto .
as manau kiekvienai mamai reikia ziuret pagal savo vaika ,na kada nustot duot kruti . aisku 2 matu vaikeliui gal reiketu jau ir nebeduoti . didokas .aisku as pati jauciu kad sunkiai nam bus atpratint sunu nuo krutines . soske.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 02, 18:26)
O mes irgi dar geriam pienuka dienomis.Aisku poreikio tokio nera dukrytei,bet kai pavalgo,tai atsigerti duodusavo pienuko,o ne kokios arbateles. thumbup.gif

O po daržovienės su mėsa ar irgi duodi pienuko? Nes kažkur čia forume skaičiau, kad po mėsos atseit pienuko negalima duoti 3-4 valandas g.gif . Bet mes tai kartais neišlaukiame tiek, nes jei reikia užmigdyti, o be krūties niekaip, tai tenka duoti ax.gif
Atsakyti
na teisingai po mesites ir zuvites reikia islaukti laika , nes tai sunkus maistas ir ilgai pasisavina kaip ir pienas . bet visvien tugi kazkur tai valanda koki islaikai po miesos , o poto duodi pienuko . svarbiausia valanda koki islaikit ,kaip ir su vaistais visko kartu vartot negalima.

pas mane kazkaip kitaip negu pas jus blush2.gif ,mano vaikas kai prabunda duodu kruti ,po kokios 1-1.3valandos duodu ta maista ka ir mes valgom,na sriuba pavizdziui , arba darzoviu tire , ir paskuj dar pusantros valandos vaikas zaidzia ir praejus nuo to miego 3-4 val mes einame miegucio. kazkaip taip ir iseina pas mus . o per diena vaikas miega kazkur 3 kartus . tai 3 kartus gauna pienuko per diena ir visa nakti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 02, 17:26)

mes irgi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif geria, kada nori, ir niekada jokių problemų neturėjom smile.gif
Atsakyti
mes ir gi dar dieną atsigeriam MP, ypač jei ilgiau pamiegojo ir nubudo alkanas, tai ima tik MP. O kartais šiaip užsimano vietoj mano pagaminto maisto MP, tai jei esu viena namuose, tai tenka nusileisti, o jei yra tėtis, tai jis eina į kitą kambarį pamaitinti klecko. O naktį jei nubunda, tai vėl užmiega tik su papuku, nors matosi, kad valgyti tai nenori (nugeria tik du gurkšnius). O ženklas, kad jau nuvargęs - reikalauja papuko, net drabužius traukia nuo manęs, nors būna ir pavalgęs ir atsigėręs. jei esu aš tai be papuko neina miegoti nakčiai, o buvau porą kartų palikus mamai užmigdyti, tai sakė , kad be jokių problemų užmigo prieš tai iš buteliuko atsigėręs kefyro.
Atsakyti
MANO KLECKUI JAU VIRS METU TAI DIENA DAR 3 KARTUS ATSIGERIA MANO PIENO. biggrin.gif O NAKTI ISEINA 4 KARTUS DUOT PAPA,BE TO NEUZMIEGA.TURBUT JEI KITI MIGDYTU,TAI TURBUT PATS UZMIGTU,DAR NEBANDZIAU,NORS REIKETU,PASKUI SUNKIAU DAR ATPRAS g.gifO JEI REIK ATPRATINTI,TAI NETURI BUT MAMOS,NES JAUCIA MAMOS KVAPA,KRUTI,TAI NEKAIP NEATPRAS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingan: 06 lapkričio 2006 - 11:35
QUOTE(ingan @ 2006 11 06, 12:29)
MANO KLECKUI JAU VIRS METU TAI DIENA DAR 3 KARTUS ATSIGERIA MANO PIENO. biggrin.gif O NAKTI ISEINA 4 KARTUS DUOT PAPA,BE TO NEUZMIEGA.TURBUT JEI KITI MIGDYTU,TAI TURBUT PATS UZMIGTU,DAR NEBANDZIAU,NORS REIKETU,PASKUI SUNKIAU DAR ATPRAS g.gifO JEI REIK ATPRATINTI,TAI NETURI BUT MAMOS,NES JAUCIA MAMOS KVAPA,KRUTI,TAI NEKAIP NEATPRAS.

Oi, naktį ir aš duodu kokius 3-4 kartus doh.gif . Ir užmiega ji tik su papu burnoje doh.gif . Bandžiau palikti nakčiai su tėčiu, tai tooookį riksmą sukėlė blink.gif doh.gif unsure.gif schmoll.gif , kad teko man sugrįžti ir duoti pienelio ax.gif . Niekaip nepaliksi nakvot bobutei schmoll.gif .
O dar bėda tame, kad dieną gerdama pieniuką labai mažai suvalgo košių verysad.gif . Tik pusę porcijos, ir niekaip neįsiūlysi daugiau. Dar daržovienę su mėsa valgo neblogai, bet pieniškas košes schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniuksė: 06 lapkričio 2006 - 11:49
QUOTE(kniuksė @ 2006 11 06, 12:45)
O dar bėda tame, kad dieną gerdama pieniuką labai mažai suvalgo košių verysad.gif . Tik pusę porcijos, ir niekaip neįsiūlysi daugiau. Dar daržovienę su mėsa valgo neblogai, bet pieniškas košes schmoll.gif .

Pas mus atvirksciai, kosytes dar dar (bet cia ne diena, o vakarais), bet darzoves tai niekaip neina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2006 10 26, 14:37)
Šiaip yra normalu tokį klecką kas valandą - pusantros maitinti. Mes irgi taip valgėm, vaikas auga sveikas, stiprus
O valgo jis dažniau manau dėl to, kad šiuo metu jis staigiai paaugo, yra labiau alkanas, negu anksčiau. Vaikelis žino, ką reikia daryti, tam kad mama turėtu daugiau pieno. Jis dažniau valgo  mirksiukas.gif . Kaip čia mamos ir minėjo - po kelių dienų pienuko padaugės ir jis vėl per vieną maitinimą galės pakankamai ištraukti.

Sveikutės,
mums eina ketvirtas mėnesiukas. Vakar svėrėmės, tai mažiukė tepriaugo 400 g. sad.gif Susipergyvenau labai, o dar kai sesutei pasakiau, kad valgo, kas 2 val., tai palingavo galva, kad per dažnai jau tokio amžiaus vaikui ir liepė iš abiejų krūtų maitint ir virš 3 litrų skysčių išgert. Vienžo, nuo vakar vakaro bandau duot iš abiejų, vakare arbatų prisipliaupiau, tai viskas tulike ir išėjo, o pienelio atrodo, kad abiejose sumažėjo. Pasimečiau visai, ar čia mums valgyt, kaip valgėm kas 2 val., ar tempti laiką? Kaip gi to pienelio padauginti?
Tiesa, mažylė nežmoniškai judri, jei nemiega, tai ištisai kojos viršuj, rankos į visus šonus, tai kur tie lašinukai užsilaikys. O ir aš pati kiek prisimenu vis kūdena ir kūdena, vis trūksta svorio ir trūksta pagal normas. Tai gal čia kaltint genus ir nesigraužti, kad vaikas alkanas. Nu, nepanaši ji į alkaną
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2006 11 07, 11:05)
Sveikutės,
mums eina ketvirtas mėnesiukas. Vakar svėrėmės, tai mažiukė tepriaugo 400 g. sad.gif  Susipergyvenau labai, o dar kai sesutei pasakiau, kad valgo, kas 2 val., tai palingavo galva, kad per dažnai jau tokio amžiaus vaikui ir liepė iš abiejų krūtų maitint ir virš 3 litrų skysčių išgert. Vienžo, nuo vakar vakaro bandau duot iš abiejų, vakare arbatų prisipliaupiau, tai viskas tulike ir išėjo, o pienelio atrodo, kad abiejose sumažėjo. Pasimečiau visai, ar čia mums valgyt, kaip valgėm kas 2 val., ar tempti laiką? Kaip gi to pienelio padauginti?
Tiesa, mažylė nežmoniškai judri, jei nemiega, tai ištisai kojos viršuj, rankos į visus šonus, tai kur tie lašinukai užsilaikys. O ir aš pati kiek prisimenu vis kūdena ir kūdena, vis trūksta svorio ir trūksta pagal normas. Tai gal čia kaltint genus ir nesigraužti, kad vaikas alkanas. Nu, nepanaši ji į alkaną

Sakyčiau, keista sesutė, vaikelis pats geriau žino, kaip dažnai jam reikia valgyt. Maniškė tik dviejų mėnesių, bet valgo dieną kas dvi valandas (vakare būna kad per tris valandas spėju ją pamaitinti tris kartus). Jeigu vaikas verkia nuo alkio, kaip nepamaitinsi?
O aš nuo trijų savaičių maitinu iš abieju krutų, jus, kaip supratau, tik iš vienos? O kodėl? Mes kažkaip susireguliavom ir iš abiejų vagyti daug patogiau- neužsistovi pienas.
O dėl nusitraukinėjimo- aš kartais nusitraukiu į buteliuką, kai ruošiuosi kur nors ištrukti iš namų ir palieku mažulę vyrui. Tai nusitraukti tegaliu apgailėtinus 50-90 ml, kartais ir mažiau. O kai dukrelė pradeda žįsti- pienas trykšta fontanu. Nusitraukinėjimas- tikrai ne rodiklis.
Svarbiausia- pilnavertis maistas, daug šiltų skysčių ir poilsis.
Sekmės jums 4u.gif
Atsakyti