Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(*Gizmo* @ 2007 09 14, 03:02)
Butinai pasidalinsiu ispudziais, taciau tai bus tik kitais metais  biggrin.gif  Nes vestuves bus 2008  ax.gif
O cia va galit pasiziureti apie sodyba ''Drusku miskas'' ten labai grazu  wub.gif
http://www.druskumiskas.lt/

Kokios kainos ten? Kiek žmoniu talpina? g.gif
Atsakyti
labai grazu 4u.gif bet kainos turbut nera labai jau mazos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2007 09 13, 22:21)
Aš pasistengsiu įdėti į "Vestuvinių nuotraukų" skyrelį, o jei nepavyks man, tai atsiųsiu į paštą tada  smile.gif
Papildyta:
Labai sunku pasakyti ir nuspręsti pagal kitų žmonių nuomonę.. Aš irgi prieš savo vestuves apie "Sfinksą" buvau prisiklausiusi toookiuuuu dalykų, kad kita turbūt vietoj manęs nė kojos ten nebūtų kėlusi. O aš kėliau ir nepasigailėjau.. Pvz. Hun nepatiko direktorė, o aš su ja labai maloniai bendravau nuo pat pirmo susitikimo iki pinigų sumokėjimo, tad manau kol žmogus savo akimis nepamatys, tol ir negalės pasakyt gerai ten ar blogai..

Labai aciu uz nuotraukas 4u.gif
Ryt vaziuosim gyvai ziuret ir tartis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2007 09 14, 15:45)
Labai aciu uz nuotraukas  4u.gif
Ryt vaziuosim gyvai ziuret ir tartis  smile.gif

Prašom, nėr už ką 4u.gif
Parašyk kaip sekėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yoyo @ 2007 09 14, 05:03)
Kokios kainos ten? Kiek žmoniu talpina? g.gif

QUOTE(gala @ 2007 09 14, 10:51)
labai grazu  4u.gif  bet kainos turbut nera labai jau mazos  g.gif

Talpina iki 120 zm smile.gif Kitiems metams 180Lt zmogui rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, o gal kas sventete "deivinoje"? ir turite kuo pasidalinti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2007 09 03, 13:20)
Sveikos,
Vakar nuvažiavau į Roko sodyba, tai sako kitiems metams jau kainos 200 Lt/žm, tai kai pakėliau vėją, sakau aš dar penktadienį šnekėjau, kad 180 Lt, tai susiskambino su admininstratore ir nusprendė, kad mum dar 180 Lt, bet žinot - pradėjau abejot ar neapgaus  schmoll.gif
Gal galit kad įmesti nuorodą kur šnekėta apie ROKO SODYBA, nes niekaip nerandu, noriu dar tu komentarų pasiskaitinėt, gal dar apsigalvosiu.
Padėkit mergaitės

As liepos menesi atsvenciau savo vestuves ten,tai VISI liko suzaveti sodyba.. wub.gif Kitais metai brolis kelia vestuves ,tai sako sunku issirinkt ,nes vis lygina su Rako sobyba ax.gif
Del susitarimo-patikek jei nuvesi uzstata ir paskui pasirasysi sutarti,tai kaina taip ir liks kiek buvo susitarta,nors per ta pusmeti irgi pakilo.
Jei turi klausimu klausk -atsakysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2007 09 14, 19:14)
Prašom, nėr už ką  4u.gif
Parašyk kaip sekėsi  smile.gif

na va musu diena jau uzsakyta "sfinkse" sad.gif tai teks testi paieskas. o taip viskas ten labai nuostabu, bet musu data mum ypatingesne. ir del to, kad uzsakyta, datos nekeisim smile.gif
Papildyta:
Sveikutes,
pasidalinkite nuomonemis apie "deivina" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2007 09 17, 12:19)
na va musu diena jau uzsakyta "sfinkse" sad.gif tai teks testi paieskas. o taip viskas ten labai nuostabu, bet musu data mum ypatingesne. ir del to, kad uzsakyta, datos nekeisim smile.gif
Papildyta:
Sveikutes,
pasidalinkite nuomonemis apie "deivina" smile.gif

Tai aišku, kad nesamonė būtų keisti datą vien dėl to, kad restoraną gauti. Surasi kitų gražių vietų mirksiukas.gif O beje kada tavo vestuvės?
Atsakyti
Mes svesim sodyboj Azuolotas,neblogai manau ten turetu buti ir seimininkai labai malonus bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas turit sodybos nuomos sutarteles pavyzdi? galetumet atsiust nmigle@gmail.com?
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2007 09 17, 16:07)
Mes svesim sodyboj Azuolotas,neblogai manau ten turetu buti ir seimininkai labai malonus bigsmile.gif

uz kiek susitarėt? ax.gif
Atsakyti