Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Ingusia31 @ 2008 01 23, 22:56)
lotuliukas.gif suknele uz 2000 tai buvo panaudota sarkazmui sustiprinti, bet as tikrai nemanau tiek litu leisti sukneles nuomai  schmoll.gif .Del maisto tai as "kvieslyje" net jo ragaut nenoreciau, nes aplinka aludes manes netenkina vestuvems. As pati ieskau kazko paprasto ir pigaus be jokiu zvaigzduciu, bet kad butu svaru ir skoninga aplinka. Jei ka zmogui maistas apie 50-70 litu yra mano planuojamos islaidos ir as esu susiradus ne viena tinkama pagal kisene ir kokybe vieta savo sventei, bet alubario tipo "restoranai" tikrai neitraukiami  schmoll.gif Linkiu kad jusu sventes neuztemdytu "maloniu" pilieciu, besisukiojanciu aplinkui  tuos kioskelius, draugija  mirksiukas.gif

gal gali pasidalinti nuomone ir kontaktais apie tas vietas kur esi susiradusi uz 50-70lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 01 23, 22:56)
lotuliukas.gif suknele uz 2000 tai buvo panaudota sarkazmui sustiprinti, bet as tikrai nemanau tiek litu leisti sukneles nuomai  schmoll.gif .Del maisto tai as "kvieslyje" net jo ragaut nenoreciau, nes aplinka aludes manes netenkina vestuvems. As pati ieskau kazko paprasto ir pigaus be jokiu zvaigzduciu, bet kad butu svaru ir skoninga aplinka. Jei ka zmogui maistas apie 50-70 litu yra mano planuojamos islaidos ir as esu susiradus ne viena tinkama pagal kisene ir kokybe vieta savo sventei, bet alubario tipo "restoranai" tikrai neitraukiami  schmoll.gif Linkiu kad jusu sventes neuztemdytu "maloniu" pilieciu, besisukiojanciu aplinkui  tuos kioskelius, draugija  mirksiukas.gif

P.S. Jei esi susidariusi konkrecia savo nuomone ir tau nerupi kitu, tai kam klausi kas ka galvoja lotuliukas.gif ?

Tai zinai.. lietuviu bruozas.. tikiesi isgirst tik gera nuomone.. ax.gif smile.gif Nu nzn.. kaip bebutu, mum ten patinka.. kai buvom, nesisukiojo jokie itartini asmenys.. gal tik vakare islenda cool.gif Del kainu, tai kiek ieskojom tai uz 50 lt tai tikrai niekur neradau.. kiek zinau senai tokiu kainu nera ir dar kiek zinau kils.. doh.gif Neverta cia gincytis del tokiu dalyku.. smile.gif Linkiu susirast tau gera vieta svantimui..! Nes vestuves tokia svente, kurios nesinori, kad nieks sugadintu..
Atsakyti
Merginos, padekit man apsispresti smile.gif g.gif
Birzelio pabaigoj mano vestuves clap.gif Bet kaip ir visoms cia, mums taip pat reikia sodybos smile.gif Mano giminaiciai turi sodyba: 2am aukste didele sale ir lauko dviem terasomis, antram aukste miegamieji ir pirtis su maza salyte (priespirciu), o rusyje poilsio zona, alaus tiksliau zona smile.gif Mums ta pirtis nieko nekainuotu, maista uzsakytume is kitos poilsiavietes, kur seimininkes gamina dieviskai skaniai, gerimai tiesiai ir agentu be jokiu parduotuviniu antkainiu ir t.t. Dar labai viliojantis dalykas, kad musu vestuves 5dieni, o po vestuviu antra diena dazniausiai kitose sodybose apie 12 jau reikia apleisti sale.. O maisto ir gerimu dazniausiai lieka.. tai sitoje sodyboje mes su mieliausiais sveciais galetume likti ir svesti iki pat sekmadienio be problemu.. niekas lauk nevarytu tikrai smile.gif
Tik vat yra vienas nemazas minusas - sodyba ka tik baigta statyti ir aplinka nesutvarkyta. Aisku iki vasaros ten bus zolyte apsodinta, du tvenkinukai yra, taciau jokio ten grozio, fontaniuku ar gelynu nera... schmoll.gif Tai va ir nebezinom ka daryti, ar ieskotis sodybos kazkur apie Kauna ir moketi didziulius pinigus, bet tureti grazia gamta aplink, ar geriau tuos pinigelius, kuriu irgi labai daug susitaupo imant giminiu sodyba, skirti povestuvinei kelionei ir jau ten grozetis gamta biggrin.gif
Pasidalinkit ka manot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2008 01 23, 23:00)
gal gali pasidalinti nuomone ir kontaktais apie tas vietas kur esi susiradusi uz 50-70lt  4u.gif

Priklausomai nuo to kiek zmoniu nori sutalpinti nuo to ir vieta priklauso. Man labai padejo tinklalapuje www.meniu.lt uzpildyta anketele ir tikrai po keliu dienu man jau skambino pacios kavines atitinkancios mano reikalavimus, zmoniu skiaciumi ir kaina ir siule savo paslaugas elektroniniu pastu arba telefonu. As pati dar nevisose vietose esu buvusi bet labai daug patarimu dave muzikantas kadangi jis tikrai zino kur galima kaune svesti nedideleje kavinukeje vestuves. As pati planavau " Pedoje" maistas 45 lt\zm. (gali nezymiai pabrangti pagal situacija)+200 alkoholio is baro visa kita jusu (as ten buvau kitu vestuvese ir man patiko)bet deja siemet jie nuo birzelio galo porai savaiciu remontui uzsidaro ir kaip tik mano vestuves tada. Si savaitgali tureciau dar keleta vietu aplankyti. Nebrangios bet mums netiko "legenda" apie 100 lt\zm maistas su alkoholiu (bet vieta labai gera, viduje atskiras baras ir lauke atskiras iejimas, lauko kiemelis). "Vaisinta" apie 60 lt/zm kazkiek alkoholiu ju bet kavine visa uzdaro tik kai saskaita apie 4000 lt bus. "Iltis" apie 60 lt/zm alkoholis kazkiek is ju, visa kita savo gali nestis. visas aukstas tavo (2 sales ir balkonas -terasa) su atskiru iejimu i antra auksta, bet laukas tik balkone-terasoje atskiras, o pirmas aukstas bus veikiantis baras.
Atsakyti
QUOTE(WėWė @ 2008 01 25, 09:27)
Birzelio pabaigoj mano vestuves  clap.gif Bet kaip ir visoms cia, mums taip pat reikia sodybos smile.gif Mano giminaiciai turi sodyba: 2am aukste didele sale ir lauko dviem terasomis, antram aukste miegamieji ir pirtis su maza salyte (priespirciu), o rusyje poilsio zona, alaus tiksliau zona smile.gif Mums ta pirtis nieko nekainuotu, maista uzsakytume is kitos poilsiavietes, kur seimininkes gamina dieviskai skaniai, gerimai tiesiai ir agentu be jokiu parduotuviniu antkainiu ir t.t. Dar labai viliojantis dalykas, kad musu vestuves 5dieni, o po vestuviu antra diena dazniausiai kitose sodybose apie 12 jau reikia apleisti sale.. O maisto ir gerimu dazniausiai lieka.. tai sitoje sodyboje mes su mieliausiais sveciais galetume likti ir svesti iki pat sekmadienio be problemu.. niekas lauk nevarytu tikrai smile.gif
Tik vat yra vienas nemazas minusas - sodyba ka tik baigta statyti ir aplinka nesutvarkyta. Aisku iki vasaros ten bus zolyte apsodinta, du tvenkinukai yra, taciau jokio ten grozio, fontaniuku ar gelynu nera...  schmoll.gif Tai va ir nebezinom ka daryti, ar ieskotis sodybos kazkur apie Kauna ir moketi didziulius pinigus, bet tureti grazia gamta aplink, ar geriau tuos pinigelius, kuriu irgi labai daug susitaupo imant giminiu sodyba, skirti povestuvinei kelionei ir jau ten grozetis gamta  biggrin.gif
Pasidalinkit ka manot  4u.gif

hmz, jeigu aplinka ten tvarkinga bus, zolyte takeliai ri t.t. tik nebus gelynu ti manau dzin..mes pvz uzsisakem drusku miskas sodyba ir ten enra gelynu, tik pievele ir takeliai...ir net nekilo mintis akd reikes ten gelynu.mums ir taip grazu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 01 25, 11:35)
Priklausomai nuo to kiek zmoniu nori sutalpinti nuo to ir vieta priklauso. Man labai padejo tinklalapuje www.meniu.lt uzpildyta anketele ir tikrai po keliu dienu man jau skambino pacios kavines atitinkancios mano reikalavimus, zmoniu skiaciumi ir kaina ir siule savo paslaugas elektroniniu pastu arba telefonu. As pati dar nevisose vietose esu buvusi bet labai daug patarimu dave muzikantas kadangi jis tikrai zino kur galima kaune svesti nedideleje kavinukeje  vestuves. As pati planavau " Pedoje" maistas 45 lt\zm. (gali nezymiai pabrangti pagal situacija)+200 alkoholio is baro visa kita jusu (as ten buvau kitu vestuvese ir man patiko)bet deja siemet jie nuo birzelio galo porai savaiciu remontui uzsidaro ir kaip tik mano vestuves tada. Si savaitgali tureciau dar keleta vietu aplankyti. Nebrangios bet mums netiko "legenda" apie 100 lt\zm maistas su alkoholiu (bet vieta labai gera, viduje atskiras baras ir lauke atskiras iejimas, lauko kiemelis). "Vaisinta" apie 60 lt/zm kazkiek alkoholiu ju bet kavine visa uzdaro tik kai saskaita apie 4000 lt bus. "Iltis" apie 60 lt/zm alkoholis kazkiek is ju, visa kita savo gali nestis. visas aukstas tavo (2 sales ir balkonas -terasa) su atskiru iejimu i antra auksta, bet laukas tik balkone-terasoje atskiras, o pirmas aukstas bus veikiantis baras.

labai aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
siandien aplankiau pora vietu Birstone ir skubu pasidalinti ispudziais:)
Pirmiausia aplankeme Seklytele. Aplinka nera super prabangi, bet tvarkinga, skoninga, super lauko terasa su super vazidais i Nemuno kilpas. Kaina apie 100 lt zmogui, uz tai gauna karsta patiekala, uzkandziu, kuriu, pasak ju, pilnai uztenka, siek tiek gerimu, vaisiai, gaivus gerimai. Visa kita alkoholi leidzia atsivesti savo, saldus stalas taip pat savo. Restorano sales nuomos iki 1 val. nakties nera, paskui 50 lt/val. Bet imamas aptarnavimo mokestis uz stalu padengima ir aptarnavima sventes metu, kuris yra 10 % nuo bendros sumos. Sakyciau, visai primtinas variantas.
Taip pat aplankem Sofijos Rezidencija. Aplinka labai grazi, jauki, prabangi. Bet... telpa TIK 30 zmoniu. Kaina dviem dienom 11500 lt. Uz tai gaunate visa maitinima, gerimus ( iki 1500 lt), nakvyne, antra diena pusrycius ir pirtis 3 valandoms. Kam leidzia finansai ir tinka sveciu skaicius, vieta labai grazi... Jie turi savo karieta su arkliu, netoli Nemuno, labai grazu wink.gif

Rytoj tesiu restoranu lankyma, parasysiu kaip sekesi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadra: 26 sausio 2008 - 20:27
QUOTE(WėWė @ 2008 01 25, 11:27)
Birzelio pabaigoj mano vestuves  clap.gif Bet kaip ir visoms cia, mums taip pat reikia sodybos smile.gif Mano giminaiciai turi sodyba: 2am aukste didele sale ir lauko dviem terasomis, antram aukste miegamieji ir pirtis su maza salyte (priespirciu), o rusyje poilsio zona, alaus tiksliau zona smile.gif Mums ta pirtis nieko nekainuotu, maista uzsakytume is kitos poilsiavietes, kur seimininkes gamina dieviskai skaniai, gerimai tiesiai ir agentu be jokiu parduotuviniu antkainiu ir t.t. Dar labai viliojantis dalykas, kad musu vestuves 5dieni, o po vestuviu antra diena dazniausiai kitose sodybose apie 12 jau reikia apleisti sale.. O maisto ir gerimu dazniausiai lieka.. tai sitoje sodyboje mes su mieliausiais sveciais galetume likti ir svesti iki pat sekmadienio be problemu.. niekas lauk nevarytu tikrai smile.gif
Tik vat yra vienas nemazas minusas - sodyba ka tik baigta statyti ir aplinka nesutvarkyta. Aisku iki vasaros ten bus zolyte apsodinta, du tvenkinukai yra, taciau jokio ten grozio, fontaniuku ar gelynu nera...  schmoll.gif Tai va ir nebezinom ka daryti, ar ieskotis sodybos kazkur apie Kauna ir moketi didziulius pinigus, bet tureti grazia gamta aplink, ar geriau tuos pinigelius, kuriu irgi labai daug susitaupo imant giminiu sodyba, skirti povestuvinei kelionei ir jau ten grozetis gamta  biggrin.gif
Pasidalinkit ka manot  4u.gif

Manau del to nesukit sau galvos. Imkit giminaiciu sodyba ir dziaukites. Aplinka manau galima kazkaip pasipuosti, jei labai bus niuru. Kiek pinigeliu sutaupysit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 01 26, 23:56)
Manau del to nesukit sau galvos. Imkit giminaiciu sodyba ir dziaukites. Aplinka manau galima kazkaip pasipuosti, jei labai bus niuru. Kiek pinigeliu sutaupysit  thumbup.gif

Aciu uz pritarima 4u.gif
Atsakyti
Uz giminaiciu sodyba!!! pinigu sutaupysit, maistas pagal jusu nora, gerimai irgi, nereiks nusivilti neaisku kokiom seimininkem, o ir pati svente daugiau salej vyksta, nei lauke. uzteks grazaus zolyno ir takuciu, svarbu kad kokia tacke su cementu nesivoliotu netoliese wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynasaule @ 2008 01 27, 00:57)
Uz giminaiciu sodyba!!! pinigu sutaupysit, maistas pagal jusu nora, gerimai irgi, nereiks nusivilti neaisku kokiom seimininkem, o ir pati svente daugiau salej vyksta, nei lauke. uzteks grazaus zolyno ir takuciu, svarbu kad kokia tacke su cementu nesivoliotu netoliese wink.gif

4u.gif issprogdinsim visas tackes su cementais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2008 01 23, 14:25)
Skaičiau apie Romo uostą, bet jau pamiršau kas jame ten blogai smile.gif Tik maistas neskanus ar dar kažkas wink.gif ?

Papildyta:
Skaičiau apie Romo uostą, bet jau pamiršau kas jame ten blogai smile.gif Tik maistas neskanus ar dar kažkas wink.gif ?

Sveikos merginos, jusu foruma skaitau jau seniai - bet kadangi planuojam ir savo svente, nusprendziau parasyti bei pasidalinti savo patirtimi. 4u.gif 4u.gif
Istiesu planuojam vienos dienos svente - todel aktualu buvo restoranas,kavine ar sale kaune ar jo rajone. Kadangi kaimo stiliaus variantus is karto atmetem - beliko man zinomi 3: Satiju dvaras, Romo uostas bei Gralis.
Satiju dvare viskas grazu, stilinga, taciau kainos g.gif , bankrotas smile.gif Be to nepatiko, kad vieta sokiams kitoje saleje, tai muzikantams turetu buti nelabai patogu...
Gralis - nuvaziave nebuvom, bet is nuotrauku patiko. Paskambinus suzinojau, kad zmogui 100-120 + tik ju alkoholis - tai netiko
Liko Romo uostas, gamta suzavejo, sale erdvi, nepatiko kedes bei stalai (bet uziesus gera staltiese turetu buti normaliai), kaina 80 lt, musu saldus stalas ir alkoholis. Tai tiko, ir uzsirezervavom . Bet paskambino siandien, kad keiciasi kainos, taigi zmogui -100 lt. Susinervavau truputi..
Atsakyti