Mano draugė svajojo savo vestuves švęsti lauke kokioje kaimo turizmo sodybėlėje, tai kai šeimininkė pradėjo pasakoti apie musių pulkus aplink maistą, apie šlapiuojančiu bei besiraitančius sūrius, mėsytes, jai tas noras greitai išgaravo:)
Esu šventusi draugės vestuves "Pas Prancišką" visai patiko
QUOTE(zilee @ 2008 01 06, 20:45)
Dalinames informacija toliau.
Sios sodybos kaina: 4500-5000 lt nuoma +80-100 lt/ zmogui uz maista . cia buvau klaususis 30zmoniu.
man biskiuka gaunasi per brangu
nu kagi ieskom toliau
Sios sodybos kaina: 4500-5000 lt nuoma +80-100 lt/ zmogui uz maista . cia buvau klaususis 30zmoniu.
man biskiuka gaunasi per brangu
nu kagi ieskom toliau
cia del medziotoju uzeigos na viena kompanija (apie 50 zm) metasi po 100 litu man rodos uz visa sodyba (i kaina ieina maistas, gerimai)... na nebent vasara kitaip ar kainu sistema pakeite
QUOTE(Eglootia:) @ 2008 01 20, 16:50)
cia del medziotoju uzeigos na viena kompanija (apie 50 zm) metasi po 100 litu man rodos uz visa sodyba (i kaina ieina maistas, gerimai)... na nebent vasara kitaip ar kainu sistema pakeite
man atrodo, kad esme ne metu laikuose, bet tame, kad vestuvems visur kainos yra kitokios, negu paprastiems vakareliams... deja
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 01 17, 23:02)
buvau as kaip tik siandien tame kvieslyje paziureti, tai baisu pasidare iskart pasiryzau atiduot daugiau litu uz baliu nei sedeti tokioje skyleje. Trys berzeliai ir taip ne pati prabangiausia parduotuve aplink alubariai, kebabines, kioskeliu gal koks 5 ir visi nusmurke (nors tavo sveciai visada galetu alus pigaus pagerti o cia +). As jau matau kaip vasara ten aplinkui nakvojanciu pilieciu slitineja. Viduje dar baisiau, kvapas kaip alineje kokioje, o taip vadinama lauko terasa ar kaip jie ja vadina tai 20-30 m2 sietine tvora atitvertas kampas tarp parduotuves ir kavines sienu (labai romaniska). As kaip isivaizdavau save islipancia is masinos su suknele kurios nuoma 2000 tai pagalvojau geriau jau pievoje tarp ziogu nei sitoj skylej tarp kandziu
gal tu ipratus restoranuose 5 zvaigzduciu valgyt, tai tikiu, kad ten tau ne lygis.. bet mes paprasti zmones ir ziurim i galimybes..man ten tvarkinga ir svaru..maistas BE GALO SKANUS! kiek kas svente tikrai nesiskunde.. Aisku, yra ir geresniu vietu, nesigincysiu, bet moket bare uz zmogu 100 lt nesiruosiu.. ir beja mano sveciai nemanau, kad susigundytu alum kioskelyje.. jei buna bare, tai bare ir geria Kaip bebutu, aciu uz tavo nuomone! Ir linkiu jum susirast auksu dekoruota restorana, kur tavo suknele uz 2000 lt tiktu prie interjero
QUOTE(amber123 @ 2008 01 21, 19:31)
gal tu ipratus restoranuose 5 zvaigzduciu valgyt, tai tikiu, kad ten tau ne lygis.. bet mes paprasti zmones ir ziurim i galimybes..man ten tvarkinga ir svaru..maistas BE GALO SKANUS! kiek kas svente tikrai nesiskunde.. Aisku, yra ir geresniu vietu, nesigincysiu, bet moket bare uz zmogu 100 lt nesiruosiu.. ir beja mano sveciai nemanau, kad susigundytu alum kioskelyje.. jei buna bare, tai bare ir geria Kaip bebutu, aciu uz tavo nuomone! Ir linkiu jum susirast auksu dekoruota restorana, kur tavo suknele uz 2000 lt tiktu prie interjero
... ir vėl ta ironija... oi tas bobiškas kolektyvas... už tai neturiu aš gerų draugių, nes daug paprasčiau bendrauti su vaikinais, kadango panos tokios gyvatės... niekada negali pasitikėti, nes vienaip šneka, kitaip mąsto, visada remiasi emocijomis, daqžnai yra pavydas, noras lenktyniauti ir t.t. ... argi negalima tik išsakyti savo nuomonės??? ar būtina kažką prikišti, palinkėti...??
QUOTE(renata777 @ 2008 01 22, 15:52)
... ir vėl ta ironija... oi tas bobiškas kolektyvas... už tai neturiu aš gerų draugių, nes daug paprasčiau bendrauti su vaikinais, kadango panos tokios gyvatės... niekada negali pasitikėti, nes vienaip šneka, kitaip mąsto, visada remiasi emocijomis, daqžnai yra pavydas, noras lenktyniauti ir t.t. ... argi negalima tik išsakyti savo nuomonės??? ar būtina kažką prikišti, palinkėti...??
Tokios jau tos moterys.. Cia kur nors taisyklese norodyta ka, kur ir kada sakyti..? sorry, bet nemaciau..
Skaičiau apie Romo uostą, bet jau pamiršau kas jame ten blogai Tik maistas neskanus ar dar kažkas ?
QUOTE(Auksuole @ 2008 01 23, 16:25)
Skaičiau apie Romo uostą, bet jau pamiršau kas jame ten blogai Tik maistas neskanus ar dar kažkas ?
Na mes uzsisakem ji, ir atsiliepimai geri
QUOTE(gintreja @ 2008 01 23, 19:32)
Na mes uzsisakem ji, ir atsiliepimai geri
Mes ten sventem Naujus metus, tai nieko visai.. ir maistas skanus pasitaike..
QUOTE(amber123 @ 2008 01 21, 19:31)
suknele uz 2000 tai buvo panaudota sarkazmui sustiprinti, bet as tikrai nemanau tiek litu leisti sukneles nuomai .Del maisto tai as "kvieslyje" net jo ragaut nenoreciau, nes aplinka aludes manes netenkina vestuvems. As pati ieskau kazko paprasto ir pigaus be jokiu zvaigzduciu, bet kad butu svaru ir skoninga aplinka. Jei ka zmogui maistas apie 50-70 litu yra mano planuojamos islaidos ir as esu susiradus ne viena tinkama pagal kisene ir kokybe vieta savo sventei, bet alubario tipo "restoranai" tikrai neitraukiami Linkiu kad jusu sventes neuztemdytu "maloniu" pilieciu, besisukiojanciu aplinkui tuos kioskelius, draugija
P.S. Jei esi susidariusi konkrecia savo nuomone ir tau nerupi kitu, tai kam klausi kas ka galvoja ?