Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Sveikos mamytes;)ir busimosios mamos;)
Noru paklausti arkas nors sventet SATIJU DVARE????
Kaip ten viskas, aptarnavimas?Girdejau, kad jie turejo problemu su higiena?Ar susitvarke?
Atsakyti
QUOTE(rasytuks @ 2008 01 16, 01:27)
[size=14]Sveikos mamytes;)ir busimosios mamos;)
Noru paklausti arkas nors sventet SATIJU DVARE????
Kaip ten viskas, aptarnavimas?Girdejau, kad jie turejo problemu su higiena?Ar susitvarke?

Mes užsisakėm Šatijų dvare, šiaip visokių atsiliepimų girdėjau.. man didziausia nesamone ten, kad nepasako kiek tiksliai kainuos žmogui... nes iki kitu metu viskas gali pabrangti doh.gif g.gif na infliacija ir visa kita nesamone... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Ta palapine, kaip suprantu galima uzsisakyti tik tenai, jinai nekilnojama, is vienos palapines puses medziai, seimininkas uzsakes 3 dideles dirbtines palmes (kaip per filmus smile.gif ), is kitos puses iskastas didziulus tvenkinys su vandens lelijomis, pirtis stovi. Didelis parkinas, nakvoti gali apie 50 zmoniu.
Mano vestuvese bus 60 zmoniu, tai viso 6 apvalus 10 - vieciai stalai, atskiras saldaus, vyno ir alaus stalas. Marmurine sokiu aikstele. Jei salta bus seimininkas sake, kad palapineje bus prie kiekvieno stalo po lauko sildytuva, tai manau, kad nesusalsim, o vietos ten pakankamai. Begalo grazu, kaip botanikos sode.
Atsakyti
QUOTE(Neringa1 @ 2008 01 16, 14:02)
Ta palapine, kaip suprantu galima uzsisakyti tik tenai, jinai nekilnojama, is vienos palapines puses medziai, seimininkas uzsakes 3 dideles dirbtines palmes (kaip per filmus smile.gif ), is kitos puses iskastas didziulus tvenkinys su vandens lelijomis, pirtis stovi. Didelis parkinas, nakvoti gali apie 50 zmoniu.
  Mano vestuvese bus 60 zmoniu, tai viso 6 apvalus 10 - vieciai stalai, atskiras saldaus, vyno ir alaus stalas. Marmurine sokiu aikstele. Jei salta bus seimininkas sake, kad palapineje bus prie kiekvieno stalo po lauko sildytuva, tai manau, kad nesusalsim, o vietos ten pakankamai.  Begalo grazu, kaip botanikos sode.

O čia kur taip? Gal kokių nuotraukų yra, ar internetinė nuoroda? g.gif
O kokios kainos? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaina mum isejo 190 lt vienam zmogui, i kaina ieina palapine maistas pilnai su saldziu stalu, gerimai visi, nakvyne + pirtys, antros dienos pusryciai,
nuotrauka viena persiunte seimininkas, kadangi palapine bus Lietuvoje balandzio men. dabar konteineryje keliauja is Amerikos. Bet man ramu, kadangi sutarti pasirasem. Nuotrauka galiu atsiust email. tik parasyk. Seip geriausiai ten nuvaziuot cia prie Bajorkiemo, niekama nezinojau, kad ten yra sodyba...
Atsakyti
QUOTE(Neringa1 @ 2008 01 16, 14:22)
Kaina mum isejo 190 lt vienam zmogui, i kaina ieina palapine maistas pilnai su saldziu stalu, gerimai visi, nakvyne + pirtys, antros dienos pusryciai,
nuotrauka viena persiunte seimininkas, kadangi palapine bus Lietuvoje balandzio men. dabar konteineryje keliauja is Amerikos. Bet man ramu, kadangi sutarti pasirasem. Nuotrauka galiu atsiust email. tik parasyk. Seip geriausiai ten nuvaziuot cia prie Bajorkiemo, niekama nezinojau, kad ten yra sodyba...

Noriu nuotraukos, ačiū dezute05@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa1 @ 2008 01 16, 12:22)

na, jei chia ta sodyba, i kuria reikia vazhiuot deshiniau nuo bajorkiemio, pro ju konteinerius, tai girdejau labai nekokius atisliepimus. Jei gerai pamenu ir SM buvo apie ja rashyta. Nenoriu gasdint, bet buk atsargi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2008 01 16, 14:41)
na, jei chia ta sodyba, i kuria reikia vazhiuot  deshiniau nuo bajorkiemio, pro ju konteinerius, tai girdejau labai nekokius atisliepimus. Jei gerai pamenu ir SM buvo apie ja rashyta. Nenoriu gasdint, bet buk atsargi smile.gif

Jo, ir aš apie kažkokią sodyba ne kokių atsiliepimų skaičiau forume, ten irgi kažkur prie bajorkiemio reikia sukti.. g.gif
Atsakyti
O kas ten blogai negasdinkit, daug geru atsiliepimu esu girdejusi, ten grazu maistas skanus. Parasykit prasau...
Atsakyti
QUOTE(Neringa1 @ 2008 01 16, 12:59)
O kas ten blogai negasdinkit, daug geru atsiliepimu esu girdejusi, ten grazu maistas skanus. Parasykit prasau...

tu man patikslink, sodybos pavadinima g.gif gal visai be reikalo tave gasdinu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Taip desiniau nuo Bajorkiemio, pro elektros skydine reikia pravaziuoti...
Atsakyti
QUOTE(pantera estera @ 2008 01 16, 08:13)
[size=1]

Mes užsisakėm Šatijų dvare, šiaip visokių atsiliepimų girdėjau.. man didziausia nesamone ten, kad nepasako kiek tiksliai kainuos žmogui... nes iki kitu metu viskas gali pabrangti  doh.gif  g.gif  na infliacija ir visa kita nesamone... schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

ir mes uzsisakem Satiju dvara!!! bet as ji tik internete maciau unsure.gif gyvenu uzsienyje, pinigelius pervedziau!! vasari skrendu namo, tada tik apziuresiu!!! labai dziaugiausiu, bet paskaicius cia atsiliepimus baisiai suinervinau verysad.gif pasidalinkit ispudziais kas ten jau sventet!!
Atsakyti