Sveikos merginos!
reikia pagalbos! Gyvenu uzsienyje, o vestuves svesiu Lietuvoje. Pagal internetinius puslapius issirinkau tris sodybas: Ilgajis, Zalensu sodyba ir Zirnaja. Gyvai apziureti niekaip neiseis, nes is darbo neisleidzia.... O is keliu internetiniu nuotrauku nuspresti sunku... Gal kuri sventete? Jusu ispudziai, patirtis bei nuomone labai praverstu. Aciuuu
Sveikos,
Gal kas planuojate vestuves daryti ne sodyboje, o restorane Vilniuje.
Kur tiksliai planuojate? Ir kokias kainas siūlo?
Mes planuojame vestuves švęsti kokiam nors VLN restorane (ne per daug brangiame)...kol kas dar tik kainom domimės... vestuvės balandžio 12 dieną.. dar nelabai sezonas...
Mes planuojame vestuves švęsti kokiam nors VLN restorane (ne per daug brangiame)...kol kas dar tik kainom domimės... vestuvės balandžio 12 dieną.. dar nelabai sezonas...
Beje del Sandijos, nezinote ten reikia ju alkocholi pirkti? ar galima ir savo? na aisku ivykdzius ten ta ju plana
[/quote]
Man sakė, kad jų alkoholis.
Papildyta:
QUOTE(Lovelyvixen @ 2008 01 07, 17:32)
Sveikos,
Paėjėk keliom temom žemiau ir ten rasi temą Kur švęsti vestuves? Vilnius,Vilniaus rajonas - gal pavyks daugiau info rasti...
na brangiosios, kas ketina svesti grali tai as visom keturiom uz pasirinkimas tikrai gerai, tik va tikrai ten labai brangu, pazistu virtuves sefa, liuks zmogus, o jau gamina, tai maistu tikrai nenusivilsit
QUOTE(renata777 @ 2008 01 05, 02:05)
Sveikos būsimos jaunosios
Perskaičiau nemažai forumų "vestuvių" temoje, tačiau nieko konkretaus apie vietas neradau (Kaune), tik pamėtytas pavienes nuomones Jei nemoku ieškoti, mielai priimsiu pastabą
Planuoju vestuves šią vasarą, bus apie 50 žmonių, renkuosi iš tokių vietų (kai kur jau skambinau, o kai kur dar paskambinsiu per ateinančią saveitę):
1. Prie Svarstyklių
2. Sfinksas - žmogui ten skaičiuoja nuo 120Lt, + po 24 val. ima papildomai, tačiau mano dienai jau užimta.
3. Sandija - žmogui gaunasi apie 100Lt. (60 Lt. skaičiuoja maistui, likę gėrimams), + 50 Lt už valandą nuo 24 val., + nemokamas kambarys jauniesiams.
4. Daugirdo viešbutis - dar neskambinau, nuojauta kužda, kad gali būti brangu.
5. Daniela - dar neskambinau, nuojauta kužda, kad gali būti brangu.
6. In Tilsit - forumuose daugiau neigiamos nuomonės apie maistą, geri atsiliepimai apie aplinką...
7. Vėsa - Radvilų dvaro g. 31, prie veterinarijos akademojos
8. Žaliakalnio viešbutis
Ką manote apie šias vietas? Gal turite kokių atsiliepimų? gal galite dar kažką pasiūlyti? Nenoriu jokių sodybų ir butų gerai, kad žmogui 100Lt. suma neviršytų
Iš anksto dėkoju
Perskaičiau nemažai forumų "vestuvių" temoje, tačiau nieko konkretaus apie vietas neradau (Kaune), tik pamėtytas pavienes nuomones Jei nemoku ieškoti, mielai priimsiu pastabą
Planuoju vestuves šią vasarą, bus apie 50 žmonių, renkuosi iš tokių vietų (kai kur jau skambinau, o kai kur dar paskambinsiu per ateinančią saveitę):
1. Prie Svarstyklių
2. Sfinksas - žmogui ten skaičiuoja nuo 120Lt, + po 24 val. ima papildomai, tačiau mano dienai jau užimta.
3. Sandija - žmogui gaunasi apie 100Lt. (60 Lt. skaičiuoja maistui, likę gėrimams), + 50 Lt už valandą nuo 24 val., + nemokamas kambarys jauniesiams.
4. Daugirdo viešbutis - dar neskambinau, nuojauta kužda, kad gali būti brangu.
5. Daniela - dar neskambinau, nuojauta kužda, kad gali būti brangu.
6. In Tilsit - forumuose daugiau neigiamos nuomonės apie maistą, geri atsiliepimai apie aplinką...
7. Vėsa - Radvilų dvaro g. 31, prie veterinarijos akademojos
8. Žaliakalnio viešbutis
Ką manote apie šias vietas? Gal turite kokių atsiliepimų? gal galite dar kažką pasiūlyti? Nenoriu jokių sodybų ir butų gerai, kad žmogui 100Lt. suma neviršytų
Iš anksto dėkoju
Renata777, labai laukiam tolesniu tavo paieskos rezultatu Domina ypac restoranas In Tilsit. Kiek suprantu, tai jis naujas, ar ne?
Mes taip pat ieskome ne sodybos, nes jau laaabai brangu, o ir siaip noriu iskilmingos vieno vakaro sventes. Rasiau i Daugirda, tai man tik atrase : "patikslinkite ko jus norite, o geriau butu, kad atvaziuotumete ir vietoje aptartume viska, bet kaip zinia, Daugirdas nera labai pigus viesbutis... "Na tai po tokio atsakymo daugiau ir nebeskambinau
Rasiau i Carlstona, tai atrase, akd kaina zmogui apie 150 lt. Atrodo normos ribose... Tik sausio gale jau planuoju tiksliai visus aplankyti ir pagaliau issirinkti. Zadu rinktis is Seklyteles (Birstone), Kargos (Kacergineje) ir Carlstono... Bet kas zino, gal dar ka nors grazaus aptiksiu
QUOTE(Melynasaule @ 2008 01 07, 14:55)
Sveikos merginos!
reikia pagalbos! Gyvenu uzsienyje, o vestuves svesiu Lietuvoje. Pagal internetinius puslapius issirinkau tris sodybas: Ilgajis, Zalensu sodyba ir Zirnaja. Gyvai apziureti niekaip neiseis, nes is darbo neisleidzia.... O is keliu internetiniu nuotrauku nuspresti sunku... Gal kuri sventete? Jusu ispudziai, patirtis bei nuomone labai praverstu. Aciuuu
As tai rinkciausi Zirnaja, ji tikrai nereali, bet mano datai buvo uzimta
QUOTE(Malina @ 2008 01 09, 21:59)
As tai rinkciausi Zirnaja, ji tikrai nereali, bet mano datai buvo uzimta
As ir pasirinkau Zirnaja , bet moteriske pareiske, kad be maisto nenuomoja, o as norejau savo vireja su savo isskirtiniu meniu atsigabenti..... man su savu vireju butu ir pigiau atsieje, o dabar 4000Lt sodybos nuoma + 110Lt/zmogui maistas. o pas mane zmoniu tai 50...... 10000Lt gaunasi....
nebezinau, ka daryti
nu man kaina panasi gaunasi manau cia daug kur geroje sodyboje taip iseina, tokios dabar kainos
greiciausiai reiks imt ta Zirnaja ir nebesukt sau galvos. ka darysi... Vat, reikejo anksciau zenytis, tai butu viskas po pigiai atsieje. Kai paskaitau forumus kokiu kad ir 2005 metu....
Daisiuke, o kokioj tu sodybej darai svente?
Daisiuke, o kokioj tu sodybej darai svente?