Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Sveikos merginos!

reikia pagalbos! 4u.gif Gyvenu uzsienyje, o vestuves svesiu Lietuvoje. Pagal internetinius puslapius issirinkau tris sodybas: Ilgajis, Zalensu sodyba ir Zirnaja. Gyvai apziureti niekaip neiseis, nes is darbo neisleidzia.... verysad.gif O is keliu internetiniu nuotrauku nuspresti sunku... Gal kuri sventete? Jusu ispudziai, patirtis bei nuomone labai praverstu. Aciuuu
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas planuojate vestuves daryti ne sodyboje, o restorane Vilniuje.
Kur tiksliai planuojate? Ir kokias kainas siūlo? 4u.gif
Mes planuojame vestuves švęsti kokiam nors VLN restorane (ne per daug brangiame)...kol kas dar tik kainom domimės... vestuvės balandžio 12 dieną.. dar nelabai sezonas... g.gif

Atsakyti

Beje del Sandijos, nezinote ten reikia ju alkocholi pirkti? ar galima ir savo? na aisku ivykdzius ten ta ju plana g.gif
[/quote]

Man sakė, kad jų alkoholis.
Papildyta:
QUOTE(Lovelyvixen @ 2008 01 07, 17:32)
Sveikos,

Gal kas planuojate vestuves daryti ne sodyboje, o restorane Vilniuje.
Kur tiksliai planuojate? Ir kokias kainas siūlo?  4u.gif
Mes planuojame vestuves švęsti kokiam nors VLN restorane (ne per daug brangiame)...kol kas dar tik kainom domimės... vestuvės balandžio 12 dieną.. dar nelabai sezonas...  g.gif

Paėjėk keliom temom žemiau ir ten rasi temą Kur švęsti vestuves? Vilnius,Vilniaus rajonas - gal pavyks daugiau info rasti... smile.gif
Atsakyti
na brangiosios, kas ketina svesti grali tai as visom keturiom uz smile.gif pasirinkimas tikrai gerai, tik va tikrai ten labai brangu, pazistu virtuves sefa, liuks zmogus, o jau gamina, tai maistu tikrai nenusivilsit
Atsakyti
QUOTE(renata777 @ 2008 01 05, 02:05)
Sveikos būsimos jaunosios  4u.gif
Perskaičiau nemažai forumų "vestuvių" temoje, tačiau nieko konkretaus apie vietas neradau (Kaune), tik pamėtytas pavienes nuomones  verysad.gif Jei nemoku ieškoti, mielai priimsiu pastabą  blush2.gif
Planuoju vestuves šią vasarą, bus apie 50 žmonių, renkuosi iš tokių vietų (kai kur jau skambinau, o kai kur dar paskambinsiu per ateinančią saveitę):
1. Prie Svarstyklių
2. Sfinksas - žmogui ten skaičiuoja nuo 120Lt, + po 24 val. ima papildomai, tačiau mano dienai jau užimta.
3. Sandija - žmogui gaunasi apie 100Lt. (60 Lt. skaičiuoja maistui, likę gėrimams), + 50 Lt už valandą nuo 24 val., + nemokamas kambarys jauniesiams.
4. Daugirdo viešbutis - dar neskambinau, nuojauta kužda, kad gali būti brangu.
5. Daniela - dar neskambinau, nuojauta kužda, kad gali būti brangu.
6. In Tilsit - forumuose daugiau neigiamos nuomonės apie maistą, geri atsiliepimai apie aplinką...
7. Vėsa - Radvilų dvaro g. 31, prie veterinarijos akademojos
8. Žaliakalnio viešbutis

Ką manote apie šias vietas? Gal turite kokių atsiliepimų? gal galite dar kažką pasiūlyti? Nenoriu jokių sodybų ir butų gerai, kad žmogui 100Lt. suma neviršytų  g.gif
Iš anksto dėkoju  thumbup.gif

Renata777, labai laukiam tolesniu tavo paieskos rezultatu smile.gif Domina ypac restoranas In Tilsit. Kiek suprantu, tai jis naujas, ar ne?
Mes taip pat ieskome ne sodybos, nes jau laaabai brangu, o ir siaip noriu iskilmingos vieno vakaro sventes. Rasiau i Daugirda, tai man tik atrase : "patikslinkite ko jus norite, o geriau butu, kad atvaziuotumete ir vietoje aptartume viska, bet kaip zinia, Daugirdas nera labai pigus viesbutis... "Na tai po tokio atsakymo daugiau ir nebeskambinau lotuliukas.gif
Rasiau i Carlstona, tai atrase, akd kaina zmogui apie 150 lt. Atrodo normos ribose... Tik sausio gale jau planuoju tiksliai visus aplankyti ir pagaliau issirinkti. Zadu rinktis is Seklyteles (Birstone), Kargos (Kacergineje) ir Carlstono... Bet kas zino, gal dar ka nors grazaus aptiksiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, vis dar laukiu kažkokių įspūdžių apie Aitvarą, kaip matau ne mane vieną jis domina.. 4u.gif Tai jei kas ką esat girdėję, buvę, matę - parašykite biggrin.gif
Atsakyti
kaip jus taip randat pigiai vietas sodybose... g.gif schmoll.gif
nors as jau turiu vieta, bet man baisiai skauda dusia kad tai pbrangiai atsieis ji verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliux25: 09 sausio 2008 - 15:31
Na o taikiek mokejai kad sakai brnagiai ?smile.gif
QUOTE(ruteliux25 @ 2008 01 09, 16:30)
kaip jus taip randat pigiai vietas sodybose...  g.gif  schmoll.gif
nors as jau turiu vieta, bet man baisiai skauda dusia kad tai pbrangiai atsieis ji  verysad.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Melynasaule @ 2008 01 07, 14:55)
Sveikos merginos!

reikia pagalbos!  4u.gif  Gyvenu uzsienyje, o vestuves svesiu Lietuvoje. Pagal internetinius puslapius issirinkau tris sodybas: Ilgajis, Zalensu sodyba ir Zirnaja. Gyvai apziureti niekaip neiseis, nes is darbo neisleidzia....  verysad.gif  O is keliu internetiniu nuotrauku nuspresti sunku... Gal kuri sventete? Jusu ispudziai, patirtis bei nuomone labai praverstu. Aciuuu

As tai rinkciausi Zirnaja, ji tikrai nereali, bet mano datai buvo uzimta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 01 09, 21:59)
As tai rinkciausi Zirnaja, ji tikrai nereali, bet mano datai buvo uzimta  mirksiukas.gif

As ir pasirinkau Zirnaja tongue.gif , bet moteriske pareiske, kad be maisto nenuomoja, o as norejau savo vireja su savo isskirtiniu meniu atsigabenti..... man su savu vireju butu ir pigiau atsieje, o dabar 4000Lt sodybos nuoma + 110Lt/zmogui maistas. o pas mane zmoniu tai 50...... 10000Lt gaunasi.... doh.gif
nebezinau, ka daryti g.gif
Atsakyti
nu man kaina panasi gaunasi smile.gif manau cia daug kur geroje sodyboje taip iseina, tokios dabar kainos doh.gif
Atsakyti
greiciausiai reiks imt ta Zirnaja ir nebesukt sau galvos. ka darysi... blink.gif Vat, reikejo anksciau zenytis, tai butu viskas po pigiai atsieje. Kai paskaitau forumus kokiu kad ir 2005 metu.... smile.gif
Daisiuke, o kokioj tu sodybej darai svente?
Atsakyti